90

Анонимен

преди 6 години

Айде сега пак да измислят следващия повод, заради който да мятат ракети.Това ще продължава докато не получат ракети по тях.Сащ лично унищожиха хим запаси на Сирия отдавна,бяха им предадени от Асад.ООН може да се разпусне, тъй като някой държави не им пука за независимостта на държавите членуващи там.

89

До 74

преди 6 години

Колкото американското присъствие стабилизира Либия и Ирак ли? А дали и сега химическите оръжия на Асад не са същите като на Саддам?! Като не намериха нищо, извиниха ли се на иракския народ за невинните жертви и разрушената държава? И какво донесоха на местното население? Американска демокрация, чизбургери и бизнес от рода на нашите ТЕЦ Марица изток...

88

Мужик

преди 6 години

Аааааа ясно. Рашките са си пили водката и са записвали колко хамерикански томахавки прелитат в обсега им на поразяване.

87

Анонимен

преди 6 години

До БобиРашките нали не вярваха че перуката ще посмее да нанесе удари докато те са там??Главната рашка нали се изтъпани и каза, че ше сваля ракетите? Пък то кво стана ..

86

Анонимен

преди 6 години

Гадовете ликуват, за пореден път САЩ и техните съучастници плюят на международнато право и си позволяват атаки срещу слаби държави по измислени обвинения. По тази логика,отдавна Турция и Израел трябваше да бъдат сринати.На Народите по света вече им е пределно ясно кой създаде и поддържа ислямския тероризъм.

85

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 84 (комитата),"сто крилато ракети двама раненени голяма операция" За вазе една операция е успешна, когато има много жертви. Целта на между-съюзническата операция бе да унищожи химическите оръжия на Асаад!

84

Анонимен

преди 6 години

До БобиКолко пъти да ти обяснявам на изсъхналата ватенка, че няма как пияните съскани *** да не са сложили и техни ПВО, най малкото да ги изпробват в тази ситуация. Резултата е пак прехвалени грандомански приказки и пак едно голямо нищо (както винаги де) !

83

комитата

преди 6 години

сто крилато ракети двама раненени голяма операция

82

Боби

преди 6 години

До Анонимен 78 79Колко пъти да ВИ НАБИВАМ ИСТИНАТА В КУХТЕ ГЛАВИРуските ПВО защитава само 60км около базите Таурус и Лактакия - Това е споразумение между Турция, САЩ, Израел и РФВ тази зона крилати ракети не са летели.ПВО на Сирия са пробити в района на Дамаск(Дамаск е на 20 км от границата)

81

Анонимен

преди 6 години

Ха ха с тия пародийни удари закърпиха за една седмица цената на петродоларът,ама за следващата какво ще измислите,или Асад пак ще атакува химически.

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 78Защото прехвалените С-400 са прехвалени, както всичко произведено от тях. Тия една пералня не могат да произведат сами!

79

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Хората ви го обясниха, ударите са след договорка с Русия, да изтеглят военни и техника от обектите срещу който ще бъдат насочени ударите и да не противодействат , за да може утре да пишат във вестниците как Демокрацията победи лошия Асад.

78

Анонимен

преди 6 години

До БобиДо утре от 107 пакети ще бъдат свалени поне 150. Много са добри! А, ако успеят да си активират и тяхното ПВО ще ги свалят ония преди да са ги изстреляли!!

77

Анонимен

преди 6 години

По интересното е къде са спали Руснаците? Прехвалените С-400 защо не прихванаха и не унищожиха ракетите на Бабоевеца зМея и на Жълтата перука!? Да ние би тези установки да са били махмурлии? Или имат договорка руснаците с перуката да удари само за парлама за да не си развали рахатлъка?

76

Анонимен

преди 6 години

Мама ви американска! Пореднаъта съсипана държава от вас! *** прости!

75

Боби

преди 6 години

Според последните справки - Американците, Великобритания и Франция са изстрели 107 ракети 71 от които са свалени - особено срещу Авиобазите които се защитават от Сирийските ПанцирРашките казаха ще си помислим дали да доставим С-300 и останалите БУК и Панцир за Сирия които са спрени заради ембарго

74

Анонимен

преди 6 години

Браво на убийците от цивилизаваните държави, където явно само оръжията са умни

73

Анонимен

преди 6 години

А когато имаше скоро химическа атака над мирно население в Сирия и жертви, Русия не каза нищо. Америка, Великобритания и целият западен свят реагираха и осъдиха нападението. Сега удариха хим. бази и Русия скочи като ужилена да брани "суверенитета" на Сирия и да уверява че нещата щели да се решат по мирен начин. И сигурно затова бежанците се увеличават. Руското присъствие в Сирия до нищо добро не доведе. Време е да си вървят и САЩ да се установи трайно, докато се стабилизира страната.

72

хахаха

преди 6 години

Сирийската армия съобщи че са свалени 12 вражески ракети за сега от пво системи с-125 и с-200 съветско производство нови пво системи не са използвани по военни пречени.

71

ох

преди 6 години

До МужикПак ли,тези системи отбраняват Руските бази те не са били заплашени и системите не са активирани.