30

Анонимен

преди 6 години

Тая вечер ще има епизод 2 от фойерверките.

29

Анонимен

преди 6 години

До ей пиндосиДа бе, те сирийците си произвеждат тяхно. А ушанките са се напили и са забравили да включат тяхното. Явно нощно време го изключват за да пестят ток за да има за водка.

28

Солта

преди 6 години

Браво така се действа срещу диктаторски клан избил милиони сирийци от 1970 до сега. Клан Асад трябва да бъде унищожен

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17С какво ще им отвърне, ше ги черпи с водка ли.?

26

ей пиндоси

преди 6 години

До Анонимен 23Повтарям за тъпите,Руското ПВО в Сирия не е задействано то пази Руските бази.

25

Без майтап

преди 6 години

Самият факт на въздушни удари срещу Сирия, проведени от САЩ, Франция и Британия, е грубо нарушение на Устава на ООН. Г-н Генерален секретар на ООН Антонио Гутериш, не е достатъчно внимателно да следиш развитието на беззаконието, а е необходимо и наложително твърдо да осъдиш агресията на циливилизованите членове на ООН срещу суверенна Сирия под измислен и фабрикуван предлог.

24

Анонимен

преди 6 години

Краварите за пореден път станаха за смях с неточния си мерник.Ама то от гейоеве наркомани пилоти изтребители трудно стават.

23

Трол

преди 6 години

Гутериш как очаква Съвета за сигурност на ООН да вземе решение, просто не го разбирам! При положение, че Франция, САЩ и Великобритания са членки на този съвет от една страна и Русия също членка на този съвет от друга страна, то ако можеха да се разберат, щяха да го направят досега!

22

защо ли

преди 6 години

До Анонимен 10А защо трябва да вярваме на западните телевизии на агресорите те фабрикуват само фейк нюз,Сирия е жертвата на агресията на нея вярваме.

21

Анонимен

преди 6 години

До гледайтеТова е постижение за Руското ПВО! Прихванали са около 20% от ракетите. Едва ли са очаквали такова високо постижение. Иначе ще продължаваме да гледаме. Атаката е спряла но те явно продължават да прихващат и свалят ракети.

20

Анонимен

преди 6 години

Кат Русия няма втораТъй могъща на света. Тя е нашата опораТя е нашата съдба. Иван Вазов

19

Трол

преди 6 години

До 123Нали знаете какво ще стане ако Русия потопи кораби на САЩ, Великобритания и Франция (и трите държави с ядрено оръжие)! Реално Русия не може да бие с конвенционално оръжие тези три държави, затова трябва да ги бие с ядрено, но тогава и те ще отвърнат с ядрено, и тогава сбогом Земя!В момента въобще не завиждам на Путин, защото ако не отговори на атаката ще излезе страхливец и ще загуби позиции, но ако отговори това би означавало Трета световна война!

18

Анонимен

преди 6 години

До КрайНе е въпроса кое колко е струвало и какво е разрушено :))) важното е, че Русия видя, че на САЩ не им пука за това какво говори и предупреждава Русия. И както се видя, Русия не може да направи нищо...

17

Другаря Задунайски м

преди 6 години

Бройката на "свалените" ракети се повишава всеки ден и час до окончателната победа на комунизъма и социализъма. Сесесере Сесере Сесесере !!!

16

Анонимен

преди 6 години

До 16Мда... слава на русия ... всеки си прави гаргара с нея :)))

15

Анонимен

преди 6 години

Дразнят по всякакъв начин и се опитват да предизвикат Путин, но ако Русия реши да им отърне горчиво ще съжаляват.

14

Край

преди 6 години

С ракети за 300 милиона долара са унищожени 3 празни склада на обща стойност под 3 млн. долара. Голяма победа за фирмата производител на ракети томахавки - ще и поръчат нови 100.

13

Анонимен

преди 6 години

От 100 ракети само 12 да поразили целите си - 7 болници и 5 детски градини.

12

123

преди 6 години

Сега Русия ако не иска да стане за смях, трябва задължително да потопи 3 кораба - по един от всяка страна участвали в атаката. И да бъдат готови за пълномащабна ядрена война.

11

Анонимен

преди 6 години

Германия да прати сега всички бежанци у Франция и Великобритания моля!