78

Всичко е ЯСНО!!

преди 6 години

...........но реалният ВИНОВНИК е Боко-главата защото тОЙ Оправя България вече 10 години.И това че леката кола е "нов внос-трета употреба" "възстановена" тоталка и т.н.а водача на автобуса е с НИСКА квалификация е ВИНОВНА държавата в лицето на тоя който я Оправя (и КРАДЕ) през последните 10 години.

77

Анонимен

преди 6 години

Клиентите им не виждат нито магистрала нито нощно нито извънградско писна ни да берем срам

76

Анонимен

преди 6 години

Да се завиши контрола на всички даи изпитващи това е след като в случая отдясно реното се чукнало за какво говорим казвам направо всеки изпит да се гледа и преценява реално а не според жоба срам са стига толкова фирми има половин че и цяла година не са късани да не мислите че знаят що е магистрала надали

75

Анонимен

преди 6 години

До Човек от народаОтивай /стой/ си в Анадола!

74

Всичко е ЯСНО!!

преди 6 години

От информацията изнесена по ТВто става ясно следното.Виновни са и двамата водачи (на автомобила и на автобуса).ПлИвИнскЪтЪ *** е карала неизправна кола вследстви на което се удря в автобуса.ВИНОВНА!!Шофера на автобуса след като го удрят от ляво и разклащат автобуса (удара е ЛЕК) навива волана рязко наляво вследствие на което автобуса се обръща.Това е НЕАДЕКВАТНА реакция и е идентично с това при поднасяне да въриш волана в посока обратна на поднасянето.ВИНОВЕН!!

73

Анонимен

преди 6 години

Вижте сега каквото и да ми говорите, това рено е с маса 1 тон и доста по-ниско от автбуса и се е движело в същата ппсока, т. е няма как реното да удари по такъв начин автобуса че да го обърне, за да може кола един тон да обърне автобус 10 тона то удара трябва да е перпендикулярен на посоката на движение и да е около или над центъра на тежеста на автобуса

72

LYUBOMIR

преди 6 години

Крайно време е в нашата страна да се намери един поне малко интелигентен политически елит, който да разбере, че не може по пътищата ни да се движат мпс_та от европейските гробници, управлението им да се извършва от *** плод на съвременната ни образователна система и на най-добрите пътни участъци да няма такива, а вероятно и по-големи трагедии!

71

Човек от народа

преди 6 години

В БГ магистралите : дупки , неравности , липса на маркировка и: 140 км/ ч. за да се фукаме .В Анадолска Турция безупречни магистрали и: 120 км/ ч.

70

Анонимен

преди 6 години

"Лявата страна на автобуса няма нарушения!Това, че жената се е паникьосала в аварийна ситуаця не означава, че тя е виновна!"Дясната страна на колата е смачкана, по лявата няма щети. Я предположи как е станала "аварийната ситуация", в която жената се била паникьосала.

69

Анонимен

преди 6 години

В ситуацята има нещо "тъмно"!Лявата страна на автобуса няма нарушения!Това, че жената се е паникьосала в аварийна ситуаця не означава, че тя е виновна!Трябва да се чака следствието, а съд ще каже "последната" дума.Всичко останало е "бля,бля" и "надувна на обстановката"!Много много жалко за загиналите, ранените и тяхните роднини!!!

68

До 66

преди 6 години

"А КОЙ беше шофьора на аудито, убило трима души оня ден край Сливен?"Дай детайли, моля. Пак ли някой "наш човек"?

67

Анонимен

преди 6 години

"С тези извити надясно гуми, май шофьорът на автобуса сам е влязъл в канавката и затова се е преобърнал"В Блиц има снимка на Реното отпред, там се вижда най-добре колко силен е бил сблъсъка. Колата е деформирана чак до емблемата на капака.

66

Анонимен

преди 6 години

По-скоро да се спрат от движение патките с таратайките, които не умеят да карат.

65

Анонимен

преди 6 години

Трябва автобусите на фирмата да се спрат до решаване на случая. Така е най-добре за всички.

64

Анонимен

преди 6 години

С тези извити надясно гуми, май шофьорът на автобуса сам е влязъл в канавката и затова се е преобърнал. Разбира се първопричината е в шофьорката, но ако шофьорът не се беше опитал да бяга вдясно, всички щяха да са живи. На мен така ми изглеждат нещата.

63

Анонимен

преди 6 години

Тези автобуси са като новото строителство. Стават единствено за филмов декор.

62

Анонимен

преди 6 години

Хора, разгледайте снимките на Реното в нета. Цялата му дясна страна е понесла щети. Това какво ви говори? Говори, че с дясната си страна блъснало автобуса.

61

Анонимен

преди 6 години

Шофиор с купена книжка щом на прав път се удря срам бог да прости невинните хора и на тия изпитващи да им се сложи контрол не може да няма скъсани половин година това до това води

60

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за това държавата да веведе във всеки автобус задължително да има колани за пътниците. ЮИ е трябвало да сложат колани на седалките на пътниците и ако са били сложили хората щяха да се измъкнат живи и здрави.

59

Анонимен

преди 6 години

Автобуса ,ако го беше блъснал влак съм съгласен за обръщането,ама едно Рено което има няма с 10тина километра да речем го изпреварва/разлика в скоростите/да го обърне този гигант в сравнение с Реното е смешно.