118

Ivo

преди 6 години

Този шофьор е за доживотен затвор! Освен, ако успее да докаже как лека кола обръща автобус с леко странично докосване!

117

анонимен

преди 6 години

Гледах интервюто със шофьора на автобуса,ясно е че имало контакт между двете превозни средства след което автобуса остава на две гуми-по негови думи той е завъртял волана наляво,и според мен без да иска с това е спомогнал за обръщането на автобуса,но в такъв момент няма време за мислене,всичко се случва за част от секундата.

116

Анонимен

преди 6 години

Дайте случая в чужбина до седмица по именно с лицата си по всички градинки, молове, вузове, училища и държавни институции!!!

115

Анонимен

преди 6 години

До 111Да викнат експерти от чужбина тук ще покрият нещата. Тогава ще видите за какво става на въпрос!!!

114

Мен

преди 6 години

Стига сте се изказвали компетентно. Има органи, които ще разнищят, какво е станало. Относно коланите - не знам, колко пазят, но аз съм катастрофирал и бях с колан, който ме спаси, човекът до мен нямаше такъв и се удари в гърба на предната седалка, след което нямаше нито една здрава кост по лицето - нос, скули, челюст - едвам оцеля дори сега 5 години по-късно има зяверски проблеми.

113

НЯМА(МЕ)

преди 6 години

Нямаме пътища ... НО ВСИЧКО Е ТОЧНОНямаме контрол при издаване на шофьорски книжки особено на кифли ... НО ВСИЧКО Е ТОЧНОНямаме контрол над бледоликите с купени шофьорски книжки ... НО ВСИЧКО Е ТОЧНОНямаме контролни органи по пътищата ... НО ВСИЧКО Е ТОЧНОНямаме технически контрол над обществения транспорт ... НО ВСИЧКО Е ТОЧНОНЯМАМЕ ДЪРЖАВА ... НО ВСИЧКО Е ТОЧНО.........................................ИМАМЕ ОБАЧЕ ПРОСПЕРИРАЩ БИЗНЕС (в погребалната сфера) , КОЙТО ТОПИ НАЦИЯТА С ДНИ ...

112

Мухльо с претенции

преди 6 години

Съжалявам ако бъркам,но аз не виждам следи от удар по лявата част на автобуса!!! На снимката се вижда само един отворен панел отпред отляво!?!? Странното е,че шофьорът на автобуса казва,че е наблюдавал цялата маневра,но катастрофирал?!?

111

Факт!

преди 6 години

Бе не знам у Франция е пълно с жени шоферки на автобуси в градският транспорт карат си нормално.Проблема на жените е че лесно изпадат в паника.А като изпадне човек в паника прави непремислени действия.

110

Анонимен

преди 6 години

Автобусите на тази фирма са като теснолинейки. Един не съм виждал с нормални размери.

109

Анонимен

преди 6 години

Тук се напълни с "експерти", на които им е платено да изкарат убийцата невинна, а другият шофьор - виновен. Винаги при катастрофа съобщават "Направен е тест и нна двамата водачи за алкохол и упойващи вещества...". До тук чух само, че шофьорът на автобуса е тестван, а за кифлата - нищо. Коя е тя? Защо нито един журналист не попита коя е тя? Кой всъщност е шофирал? Имам съмнения, че друг е карал, а тая му е надувала кавала за повече адреналин.

108

Анонимен

преди 6 години

Принцеса Даяна как загина. Бутна я един пумпал в тунела. За капак била без колан .Муцуната на шофьорката толкова ли е страшна, че я криете. . ? Същата кифла некадърница ли е като Дивнето, което едва не утрепа Кристин. . ?

107

Евророма

преди 6 години

Единият от водачите е направил скандинавски флик. На кого залагате?

106

Анонимен

преди 6 години

Този случай мирише на гнило.

105

Анонимен

преди 6 години

Не е задължително да го изтласка малката кола, тя и не може. Но, ако гумата на автобуса се качи по гумата на колата върху самата кола(беше смачкана отпред в дясно калника и капака най-много) т.е колата се подпъхне под лявата гума на автобуса може да го обърне. Има много снимани катастрофи, качени в Ютуб където малки коли преобръщат така джипове при скорост 20 км/ч.

104

до 110

преди 6 години

Утре някой ако те блъсне в в ляво и се озовеш на тротоара и убиеш някой ще се оправдаваш как ти не си бил виновен

103

Анонимен

преди 6 години

До До в интервютоМного лесно, но си го представи като рязко завъртане на волана, а не завъртян волан.Винаги при скорост над 100 километра, ако рязко завъртиш волана в едната посока особено на висока кола като камион или автобус, минибус и прочие колелата се вдигат в посоката на завъртане. Въртиж рязко в ляво, вдига леви колела(остава на две десни) и пада в дясно.

102

БГ

преди 6 години

Ами ако се наклони на дясно ще завие волана също на дясно и ще падне там където е ако беше завил на ляво сиг щеше да падне на пътя така го виждам аз.А че се бил стреснал и сбъркал колко от вас са го блъскали при 100км и знае как би реагирал ?

101

Candy

преди 6 години

И мантинела няма, и колани няма, и тия не могат да карат...

100

До в интервюто

преди 6 години

Как бе пич при завъртян на ляво волан автобусът ще влезе в дясната канавка и ще застане точно по посока на движението??

99

Анонимен

преди 6 години

причината е повсеместната липса на сиво вещество