36

Анонимен

преди 6 години

Заглавието не е правилно! Трябва да бъде "ПРОВИНЦИАЛИСТКАТА УБИЕЦ"Оповестете името на тази жена, нека да се знае!

35

Анонимен

преди 6 години

Нщият град е средно голям и много често оттук минават софийски коли. Почти няма случай да не са в нарушение. Или паркират неправилно, най-често на тротоара, или не спазват знаци. Затова всички с огромно удовлетворение наблюдаваме как пътна полиция ги санкционира. Дори помагаме - звъним по телефона, правим снимки, за да не допуснем наглецът да се измъкне без щраф.

34

Анонимен

преди 6 години

Селските регистрации по-често трябва да ги спират, че в 90% са над 3 промила от селска пърцуца

33

Анонимен

преди 6 години

За да се обърне така си има причина и тя може да е техническа. Това че нещо е ново неозначава, че ще работи добре и няма да направи проблем.Автобусите трябва да минават преглед преди да потеглят и този преглед да се прави от друга фирма а не от фирмата превозвач.

32

Анонимен

преди 6 години

До гогопоне погледнете какво вдига крана от мястото на удара. 6 годишен автомобил....Колата е Ку7 първа генерация от 2002г.

31

до8

преди 6 години

ми като е в канавката на къде искаш да са гумите, като те шибне в кормилото друг автомобил какво ще првиш.... качвсл мн лиси се на волан на тежка машина да знаеш как се удържа, пък било то и със серво на волана...

30

Анонимен

преди 6 години

Заглавието не е правилно! Трябва да бъде "ЖЕНАТА УБИЕЦ"Оповестете името на тази жена, нека да се знае!

29

t2

преди 6 години

А защо "Автобусът убиец", а не шофьорът убиец (на Реното ), който е истинския причинител на катастрофата ?

28

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-МНОГО КАТАСТРОФИ ПРАВЯТ СОФИЯНЦИ. ОСОБЕНО КАТО ТРЪГНАТ КЪМ МОРЕТО С ТРОШКИТЕ СИ И ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА МЪЖЕ.

27

Анонимен

преди 6 години

получил се е контакт шофера на автобуса се е шашнал и навил на дясно, вижте как са навити гумите, ама то ако мантинелите ни бяха читави можеше и да не се случат толкова жертви--------А в момента , в който изхвръкнеш от пътя и се увесиш на волана не може ли да ги навиеш, м? Роден си за следствието, аахахахахх

26

пътник

преди 6 години

Автобусът вероятно е 35 местен от новите на Ивкони - на снимката се вижда, че е с един багажник. Не вдигат повече от 100 км/ч - пътувам поне два пъти седмично с такива и на магистрала Струма не вдигат повече дори на спускане - гледал съм скоростомера. Жалко за хората, загинали и пострадали в инцидента.

25

Анонимен

преди 6 години

Селските регистрации взимат книжка за 200 марки и едно прасе

24

Анонимен

преди 6 години

и на шопите извън сф да не излизат, нагляри

23

Анонимен

преди 6 години

Пълна забрана на селските регистрации да доближават на по-малко от 100 км от околовръстното на София!

22

seira

преди 6 години

ИМА НЕЩО МНОГО СБЪРКАНО В "ИНФОРМАЦИЯТА" ЗА ПТП-ТО...ЗАЩО МЕДИИТЕ ВНУШАВАТ НА АУДИТОРИЯТА, ЧЕ ВИНАТА Е НА ФИРМАТА "ЮНИОН ИВКОНИ"?!НА МЯСТОТО НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФИРМАТА ЩЯХ ДА СЪДЯ "МЕДИИТЕ"!!!

21

да видим

преди 6 години

Според мен мацката е карала в лява лента с постоянна скорост около 80 (мацките обичат крайна лява и безопасна скорост). Автобуса е тръгнал да изпреварва отдясно защото се е изнервил, а козата се е стреснала и в най-неправилния момент е взела да се прибира.

20

Анонимен

преди 6 години

Всичко, което не е с регистрация С, СА, СВ - стойте далече!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Това е резултата от комбинация лоши пътищ+*** на пътя

18

Анонимен

преди 6 години

получил се е контакт шофера на автобуса се е шашнал и навил на дясно, вижте как са навити гумите, ама то ако мантинелите ни бяха читави можеше и да не се случат толкова жертви

17

Driver

преди 6 години

Това, че автобус на Юнион се движи по магистрала с 90 км/ч , може да го повярва само човек, който никога не е карал по Бг пътищата. Не бързайте да съдите водачката на рено- то и да разсъждавате ЕН ли е, СМ ли е или каквото и да било. Дано узнаем истината, но по презумпция тази фирма никога не е виновна. Относно тахографите, срещу скромните 50 лв, в точния сервиз, тахографът никога няма да превиши 95 км/ч. Включително и на разпечатката. Карам камион и за съжаление той, и 98% от всички са така.