76

Анонимен

преди 6 години

И докато тая държава не спазва законите тия само газ ще дават и не сме виновни ние а са виновни ония горе а не асвалта смях

75

Анонимен

преди 6 години

В германия като има аутобани защо само тука реват че пътищата са калпави калпави са тия които са ги пуснали цялата истина е това има ограничени 80 процента не ги спазват защо кои е допуснал това сетете се анархия не е само при автобуси миналата седмица на микре какво бе същото що щото ония спят

74

Анонимен

преди 6 години

Хах асвалта ли виновен абе не мога да ви разбера не асвалта шофиора е виновен прав път бие се защо или сее унесъл и лъже чее почивал тъи като го гледах по бтв не ми приличаше на свеж

73

Анонимен

преди 6 години

нов бил с 93 кмч, дрън дрън в социалните мрежи се говори за над 160кмч пълна барака минал преглед с корупция., лъжа струваща живота на десетки.

72

До 66

преди 6 години

Загледай се е гумите на автобусите. На джантите имат едни стърчащи части на джантите в средата, не знам как точно се наричат. Може Реното да се е ударило в предната лява гума и оттам да е станал сакатлъка и затова и да няма смачкани ламарини от лявата част на автобуса, а само по дясната част на Реното. Като се обърне каруцата, пътища много. Бог да ги прости загиналите и съболезнования на близките!

71

kur

преди 6 години

za NATO

70

Гошо

преди 6 години

Нормалната скорост на автобусите в цяла Европа е 100км,час.Така,че не дрънкайте глупости.

69

нимой да бъде

преди 6 години

93км/h? Тва страхотен GPS майна.Той ше да е бил английски тоз Джъпъсе.Щото да е мерил в мили можеби.Само дето изтече информация че всички шофьори на ивкони и сиеса предупредени днес да карат по правилатат.е. с 80км. щото някой може да не се сети.Ба тая кола , баа тоя напън ти да не можеш да изпревариш автобус с 93км.Но аз ви вярвам, просто си бая

68

защо този не е в зат

преди 6 години

МАКСИМАЛНАТА СКОРОСТ ЗА АВТОБУСИ С ХОРА ПО ЦЯЛ СВЯТ Е 80!!! КИЛОМЕТРА? ТОЯ КОГО ЛЪЖЕ И ЗАЩО ОЩЕ ИМА ЛИЦЕНЗ, КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА СЛЕД КАТО УБИ ХОРА, ПАК НЕГОВ ШОФЙОР УДОБНО "ИЗЧЕЗНА" С ТАХОШАЙБАТА? КАКВА ДЪРЖАВА Е ТОВА И ДОКОГА ЩЕ ПРИКРИВАТ ВРЪЗКАРИ, ЗАРАДИ КОИТО УМИРАТ ХОРА?

67

СатаНАТО

преди 6 години

Поредния шофьор на Ивкони, който е забравил да си сложи тахошайба. Преди година по същия начин същата фирма уби хора.

66

Рено

преди 6 години

Като пиете, не се качвайте на кола бе, ало прованса

65

до 65

преди 6 години

Гроби, що не си ядеш попарата

64

Анонимко

преди 6 години

Добре де мене ме гложди един въпрос. При положение че реното е виновно и е смачкано от дясно, къде под*волите са щетите от ляво на автобуса? Нещо не ми се връзва цялата тая работа. Не ме разбирайте погрешно, не защитатавам никого. Просто ми е чудно защо по автобуса няма щети от лявта му страна?

63

Анонимен

преди 6 години

Вярно! И на Сакскобурготски също! То ако се порови човек и други случаи ще открие.Това е наказанието свише.

62

ДО 59

преди 6 години

Забравяш и сина на Саксобурготски.

61

Анонимен

преди 6 години

До 59М-да! Диагнозата е вярна.

60

Анонимен

преди 6 години

Трагедията е голяма! Бог да прости загиналите! Следва всички провинциалисти да минат на проверовъчен тест за превоспособност!

59

59

преди 6 години

Жалък си

58

Анонимен

преди 6 години

Ина висши сили, които наказват властолюбците!На Тодор Живков му умря дъщерята.На Желю му умря дъщерята.На Плевнелиев му умря синът.На Московски - също.Кой ли ще е следващият?

57

до 56

преди 6 години

Няма такова нещо "психологията", хахаха, колко си нелеп! Коя "психология" визираш, м?