41

#

преди 6 години

Депутат и родител се става без психотест, но за куче и за професионален шофьор- ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ?!?!?КО? НЕ!

40

Някой

преди 6 години

Голям дебат заформихте тук и всеки по своему е прав.Аз съм заклет кучкар. Имам куче, дребна порода е на 10 месеца. Мъника е ваксиниран, чипиран и с платен данък. Винаги го разхождам на повод, въпреки че е малък и много гальовен. В квартала, в който живеем на мода са големите породи кучета, които са пускани да тичат на воля без никакъв контрол от страна на собствениците. Съгласна съм, че глобите трябва да са по-високи и съм твърдо за забрана на някои породи кучета.

39

Анонимен

преди 6 години

До бауГовори за себе си,а не за другите. Виждам,че вече не приличаш на човек ,а на уличен по/ми/я/р.

38

бау

преди 6 години

Новини за отвличане на вниманието, а понеже "аудиторията" е озверяла, но поради социално-битови неволи, които са плод на управляващите им се дава хляб да лаят като кучета. Не случайно над всяка такава новина(ако ще и две в годината) качвате снимка на бесно и озъбено куче, а за оборите и липсата на закони в северозапада(например) новини няма.

37

Анонимен

преди 6 години

Това къде го има по света. Ако сме 5 човека вкъщи, всички ли ще ни тестват. Айде простотии. Контролирайте нарушителите и събирай те глоби. В Германия от 10 000 Е е глобата за ухапване от куче. В България колко са платили глоба за не почистено л...., за липса на каишка. Защо няма регистър кой гледа куче и какво вкъщи. Така и данъци ще се плащат и ще се правят проверки.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31" Не се смятай за човек- не си".Прав си,кучкарино, ти НЕ си човек,а си т/ъ/п/ ***,който се клеца и е/б/е с ку/чки и кучета.

35

Анонимен

преди 6 години

До бай иванТочно!В случая става въпрос за събиране на пари.Защо не се приложи практиката от други държави - забрана за отглеждане на породи с агресивен нрав?! Защото ще настъпят нечий интереси

34

Анонимен

преди 6 години

Знаем ги тези психо тестове.

33

да да

преди 6 години

До кокоТака де, за какво възпитание говорим като от малки ги учат децата, че могат да си тропат *** където поискат. То човеците не можеш да спреш, те за кучетата вой надават. С тези поколения, които идват все по-зле ще става.

32

Анонимен

преди 6 години

До14-не се смятай за човек,не си.

31

1

преди 6 години

За куче,не знам дали,трябва да имаш психотест,но за премиер,министър,депутат,100% трябва да има,психотест.

30

Драган

преди 6 години

Кучкарите наистина не са наред с главите. Като са толкова загрижени за псетата, да си ги прибират у тях !

29

бай иван

преди 6 години

Психотеста е пълна глупост. Днес си добре утре не. Да не говорим че дори и да си психично болен куче може да си намериш отвсякъде.Май управляващите ни са за психотест.

28

коко

преди 6 години

До АнонименДанък и солени глоби за майките, бащите, бабите и дядовците, които дупят децата си по паркове и дворове и не почистват след тях. Изключително неприятно ми е да играя със сина ми в училищния двор или в парка и за фон да гледам забелен детски *** и да вдишвам вонята на л....., които оставят след себе си. Все кучкарите и кучетата Ви виновни. Това е въпрос на възпитание.

27

До19

преди 6 години

Тетанус не е вирусно заболяване!!! Бяс, при вече проявена клинична картина не се лекува, но при тетанус има доста големи шансове, зависи от много неща, но темата е дълга.

26

Шопо

преди 6 години

А така ! И психиатрите да намажат малко рушвет !

25

Анонимен

преди 6 години

Или трябва да забранят тези породи, или трябва да вървят с огромна застраховка. Имам кучета, но не мога да си представя някога да поиска да си взема бойна порода. Като искаш да си вземеш такова куче, хем да те пратят на психотест, хем да те задължат да плащаш и данък и застраховка, хем да проверят ваксини и всичко. А не някакви квартални г.зета да се размотават с питбули, които нито могат, нито искат да контролират. Писна ми да чета новини за изядени хора от кучета. Това е гадно и извратено.

24

Анонимен

преди 6 години

Трябва забрана за едрите породи и едрите ***. Само кученца с къси краченца и подходящи за шутиране. Нека си лаят. Щом не искат да слагат намордници, ще разхождат кучкарите само дамски кученца. Решението е забрана на всички едри кучета. Глоба 2 000 лева и евтаназия на кучето.

23

Виктор Вран

преди 6 години

Аз искам да знам какъ и къде мога да подам сигнал. Всеки божи ден аз се карам с кучкари с големи породи които нагло си ги разхождат в двора на 27 соу Люлин 6 ?

22

123

преди 6 години

До LynxАбсолютно си прав. Разни смешници дето се мутреят си взимат някакъв голям и *** ***, което на нищо не са го научили и си ги пускат, където им падне. От такива човек не може да си разходи песа нормално. А и между другото моето куче в града е винаги на каишка.