61

Анонимен

преди 6 години

Този психотест е имитация на дейност, от която ползата е нулева. Съвсем други неща трябват, но за тях не се говори, защото пак ще лъсне некадърността на кметове и общинари. Колкото до психотестовете, най-добре да се започне с политиците - депутати, министри, кметове, ...

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Явно трябва психотест за всички...."Говори само от твое име,а не от името на нормалните хора,ясно,т/ъ/п/а кучкарке?

59

Анонимен

преди 6 години

Явно трябва психотест за всички....

58

Анонимен

преди 6 години

За да разбираме и познаваме кучелюбите предлагам, всеки кучелюб да бъде задължен да носи по едно жълто куче на ревера. Така отдалече ще ги разпознаваме и ще ги караме да вдигат всяка кучешка кифличка оставена от любимите им животинки. Разбира се не само от техен любимец. Така те ще показват любовта си към животните, ще помагат на общината и чистотата в града. Същото и с веганите, по едно жълто цветенце на ревера, вместо да правят протести.

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54-55"Хората, които мразят кучетата, мразят и хората и това е очевиден факт."Факт е,че кучкарите използват това скапано клише,но на всеки му е ясно,че кучкарите са човеконенавистни животни. Ако кучкарите бяха наистина хора и човеци,те нямаше да мразят другите човеци, и нямаше да дават толкова огромно значение за своите четирикраки космати кучета. Кучкарите плачат,когато кучето им умре,но когато почине техен близък и роднина- баща,майка,баба,дядо,съпруг,съпруга,дете- те НЕ плачат.

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22"Хората, които мразят кучетата, мразят и хората и това е очевиден факт."Факт е,че кучкарите използват това скапано клише,но на всеки му е ясно,че кучкарите са човеконенавистни животни. Ако кучкарите бяха наистина хора и човеци,те нямаше да мразят другите човеци, и нямаше да дават толкова огромно значение за своите четирикраки космати кучета. Кучкарите плачат,когато кучето им умре,но когато почине техен близък и роднина- баща,майка,баба,дядо,съпруг,съпруга,дете- те НЕ плачат.

55

Анонимен

преди 6 години

Хората, които мразят кучетата, мразят и хората и това е очевиден факт. Достатъчно е да се прочете какво са написали тук и всеки ще се убеди в тази стара истина.

54

Анонимен

преди 6 години

Който не е отгледал през живота си поне едно куче, защо си мисли че разбира от кучета? Разбира, колкото едно дете разбира от ядрена физика.

53

Факт

преди 6 години

Явно трябва психотест и лечение за много хора, особено тези, които изпитват огромна злоба към други хора и животни, злоба обикновено породена от страхливост и незнание разбира се. Бас държа, че 90% от тук пишещите против кучетата и стопаните им, няма да издържат психотеста и трябва да се лекуват. Тъжното е, е много от тях имат и деца, а добре се знае, че който не обича животните, не обича и хората и най-вече не обича децата.

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50 Няма да е зле,ако се отнемат на кучкарите техните деца. Самите кучкари мразят хората,мразят децата на други хора,даже мразят и собствените си деца. Има не малко случаи,когато майката кучкарка предпочита кучето си,отколкото бебето или детето си. Например една кучкарка от Америка оставя бебето си само сред питбули. След няколко часа,тази кучкарка вижда детето си мъртво и разкъсано от кучетата си,цялата стая в детска кръв,а нейните домашни любимци -с детска кръв и месо по муцуните

51

Анонимен

преди 6 години

Погледнете от ваше дясно следната новина:" За 10 години: Населението на България намаляло с над 416 хил.души"Как нормалните хетеросексуални двойки в България ще могат да раждат деца като при положение,че държавата и обществото ни не желаят нещо да направят? Една важна причина за смъртността на българите е и наличието на безконтролност при кучетата. Бездомните кучета и тези на стопаните им са опасни.Тези кучета нападат и хапят хора- възрастни,бебета и деца. После се чудим защо няма човешки деца

50

Анонимен

преди 6 години

По тази "логика" да се въведе и психотест за много по-важна способност - тази, да бъдеш родител и да отглеждаш деца. Който не може и да роди - да му отнемат потомците. Много по-важно и полезно би било от тази глупост с кучетата.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32" Не се смятай за човек,не си".Аз като човек смятам,че НЕ е нужно да се отговаря на такова САМОЗАБРАВИЛО СЕ К/У/Ч/Е/Ш/К/О Л/А/Й/Н/О като теб.

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31" Не се смятай за човек,не си".Аз като човек смятам,че НЕ е нужно да се отговаря на такова САМОЗАБРАВИЛО СЕ К/У/Ч/Е/Ш/К/О Л/А/Й/Н/О като теб.

47

Анонимен

преди 6 години

До един другПрав сте. Имате правото да се оплаквате от наглите кучкари. Те изпитват злорадство,когато причиняват зло на хората ,а особено на децата на хора,които не са като тях. Кучкарите си въобразяват,че са едва ли не центъра на земята,и че цял свят се върти около тях. Кучкарите мразят другите хора и техните деца,но това не означава,че те мразят собственото си дете или собствените си деца,а също и кучето им. Кучкарите смятат се за самодостатъчни,и че този свят е само техен,но не и за други.

46

Анонимен

преди 6 години

Аз искам да гледам дакел или пинчер.Към кого да се обърна да ми направи психотест?

45

Анонимен

преди 6 години

Не мисля, че е необходим психотест. Да държиш затворено куче в панелка от 60 м2, далече от естествената му среда, само за да задоволяваш някакви свои извратени потребности и да смяташ това за любов към животните?! Това си е направо диагноза.

44

Анонимен

преди 6 години

До един другПодкрепям Вашето мнение. Жалко,че няма хора като Вас,които да разсъждават така. Има и още по-страшни случки и неща: ако кучкарите имат дете или деца,то те не ги е грижа за другите родители и техните деца. Кучкарите възпитават децата си в социопатия,омраза към хората,но пък любов към кучетата. Брях да им се незнае! само кучетата ли са единствените животни на света,които съществуват и имат правото на грижа? защо никой кучкар не знае за пандите и др. приятни и безвредни животни?

43

един друг

преди 6 години

В Южния парк в София вечер е пълно с кучета, които се разхождат без каишки. Редовно се изхождат където им падне, а стопаните им се правят, че не виждат това. После питат защо не оставяме децата да играят на воля. Е как да си оставя детето да се рие в кушечки "мини" във всяка тревна площ. Няма контрол, няма санкции. Кучкарите си правят каквото си искат.

42

Анонимен

преди 6 години

До #Определено кучкарите имат нужда да бъдат лекувани в психиатрична болница,защото такива са много тежък случай.