21

Анонимен

преди 6 години

20 Бъркаш ги май, с хасковската полиция....

20

999-1

преди 6 години

През 2006 година бюджетът на лондонската полиция е 9 000 000 000 / милиарда паунда /.Там никой не търси,кой ти е откраднал колата,защото има задължителна застраховка и застрахователя плаща яко!За огледала,касетофончета,гуми и др. отново застрахователя! Не ги интересива,че някой ти е бил два шамара и ти е взел портфейла-казват да си го пазил! Не ги интересува кой знае колко ако някой някого изнасили-казват да си се пазил или работят от ден до пладне! Така е и с другите по-сериозни престъпления!

19

ББ

преди 6 години

Това вече могат да го дадат на частници, разбира се с определена награда, наричат ги "ловци на глави"! Тази дейност у нас ще има голям успех, съдейки по некои характерни особености на нацията ни.

18

Анонимен

преди 6 години

На тея само заради физиономията бих им намалил присъдата. Прирадота ги е наказала предварително.

17

Анонимен

преди 6 години

Нереформираната МВР система гълта милиони и полза никаква.Пазят по мачове , пазят любимите ни политици , ловят гимназистите за цигарки и чакат да станат на 45 за гушнат 20 заплати .Разпускането на тази система и формиране на нова истинска полиция!

16

Василев

преди 6 години

Истната е,че т.н."издирвачи"само подготвят документално стартирането на издирвателния процес по искане на съотвтните органи - съд,прокуратура,раслдващи и оперативни.Те са едни чиновници с високи заплати.Издирвателният процесс е толква сбъркан.Лицето X е обявен ОДИ и с това всичко приключва.Всеки си е "свършил"работата: разследващия спира делото с прилагане на телеграмата за ОДИ,а издирвача вече го е обявил .И всички доволни,само дето никой не го издирва в действителност.САМО документално.

15

Анонимен

преди 6 години

гаражите на СДВР са пълни с коли! Я отидете и вижте МВР гаража на ул. Дамян Груев в София! Пълен е с полицейски коли които седят и събират прах, а не ги дават умишлено да ги карат! Постоянно се вижда през отворената врата!

14

странджа

преди 6 години

да пуснат всички от затвора и да раздадат пищови-нямаме нужда нито от полиция нито от надзиратели нито от съдии, нито от прокурори, всичко е една изгубена кауза, България умира пред очите ни

13

Тато из Правец

преди 6 години

Затова па депутатите всяка година сменяват автопарка !

12

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, нали трябва да се смесят с тълпата

11

Ха-де

преди 6 години

Все нямат пари, коли, униформи, палки, хартия, принтери, кафе-машини...все нещо не им стига да си вършат работата...чистачки ви трябват повече, чистачки...

10

Анонимен

преди 6 години

Реформите на разБойко в съд, полиция и прокуратура.........

9

бивш

преди 6 години

Лимита за горива беше премахнат миналата година но се краде много в полицията,и се оказа че заплатите заедно с привилегиите хич не са малки,те излъгаха народа.

8

писна ми вече

преди 6 години

Стига глупости в СДВР е пълно с коли гаража е пълен стига сте правили хората на луди а си вършете работата или си ходете......

7

Ха-ха

преди 6 години

Много ми е смешно това, как издирваните се търсят на адрес. Ама поне велосипеди да им дадат, че като ги намерят да ги возят на рамката. А и за по-щкембелиите ще е полезно :)

6

МВР шеф (бивш)

преди 6 години

А те какво искат ????За такива пишман престъпници да им раздадат по един хиликоптер ли ?Тези престъпници и на ролери трябва да ги ловят през порблем.По един скейборд да им раздадат и да не мрънкат много.

5

Анонимен

преди 6 години

С бюджета на МВР не виждам защо за 1000 издирвани няма 3000 издирващи. Можен да си го позволим.

4

Руди

преди 6 години

БГ Полиция пак кърти, разкриваемост на престъпления под 5%, но искат 30% увеличение на заплати, няма как да стане. Преди месец ми откраднаха костенурката Атанас и все още няма намерени извършители..липсваш ми Атанас!

3

Анонимен

преди 6 години

Оня, дето си писа под снимката за издирване, бил в Германия. Това бг ченге, което го докопа пеш, трябва да стане премиер или президент.

2

бай иван

преди 6 години

Да си поизчистят чантаджиите. Във всяко РПУ е пълно с дублиращи се длъжности и хора които не правят нищо.