41

1111

преди 6 години

България = смяяяяяяяяяяяяхххх

40

Тольо

преди 6 години

Да напускат работа бол сумати народ се завръща в България "оправихме се". Остана само "усещане за корупция".

39

Анонимен_777

преди 6 години

По-добре направо да преустановят фарса и да работятя от вкъщи...

38

123

преди 6 години

До до 123К'ви ролери бе. Прави се на интересен. Как 300 килограмов *** ще се качи на ролери. И заплатите им били малки и незнам какво си. А полицаите в моя квартал седят да пазят дилърчетата, да не вземе някой случайно да им натроши гадните канчета с батата (например). Я се скрий бе, всички фуражки сте гола вода.

37

до 123

преди 6 години

Ало Льохман ти видя ли какво е написал Бившия шев.Как с ролери ще гониш престъпници.Аман от малоооумници, като теб и 6 МВР шеф (бивш)

36

123

преди 6 години

До До 6 МВР шеф (бивш)Абе я се разкарай бе. И тия заплати са ви много, за нищоправенето и участването в схемички с престъпниците, пък сте си направо за разстрел.

35

pendar

преди 6 години

Могат и да предложат на парламента-грозните,бедните и безработните предварително да ги вкарват в затвора,защото те са винаги виновни.А за българите това е просто:"Ами при нас е така!"

34

До 6 МВР шеф (бивш)

преди 6 години

до 6 МВР шеф (бивш)Утре като ти счупи главата някой *** да не пищиш, че не е заловен, че със скейбордитеще им е трудно на колегите.За парите дет взимаме и в кревата да лежим по цял ден е малко.

33

Анонимен

преди 6 години

Мдааа, в държава от клоуни които са си избрали Клоун да ги Оправлява всичко е смешно.

32

В-7

преди 6 години

Сигурен съм,че ако държавата обяви възнаграждение например за информация 2000 лв а за довеждане в МВР- 5000 ...много роднини даже ще издадат къде са издирваните лица . ЗА сведение заплатата на така наречен издирвач заедно с другите масрафи покрй него идва около 3000 на месец. Или..за една заплата-един престъпник..намерен. Друг е въпроса,че в държава като нашата..дето всички сме 3-4 братчеди..всичко се знае.Не може някой да се крие с години..освен ако не е умрял

31

ПЕНСИОНЕР

преди 6 години

Ми че пешачка защо им са тези безплатни карти за градския транспорт .Или да ги ползват да ходят по пазарите и магазините .Къде го дават хем безплатен и в също време искат служебен транспорт .

30

гражданин

преди 6 години

Ми че много правилно да се издирват пешком че като ги качат по колите те забравят да слязат .Престъпниците много ясно че не се движат по тротоарите и пътното платно за по сигурно е да са сред хората и обществения транспорт ..Интересно издирвачите немогат да ги откриват а призовкарите на на ЧСИ и на Адвокати могат без проблемно да им връчват Призовките .МВР не трябва да се оправдава .с недостиг на служители .Само над 490 души назначи по ТРУДОВОПРАВНИ ОТНОШЕНИЕ в ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ сътрудник ОДГ.

29

аз

преди 6 години

До17 Анонименами там е работата, че не са милиони, а милиардии трилиони да им дадат все тая...

28

Анонимен

преди 6 години

МВР трябва да се реформира! Да се изгонят чантичките и лелките! Но понеже някой вместо мъде има женски полови органи и се бпи да не го катурнат стачките и ни издокарва да плащаме повече и повече! МВР е бездънна каца. Харчат огромни суми без никълъв реален резултат, даже е по-добре въобще да се закрият и да се назначат само действащи полицаи в нова структура, отговаряща на подчтребноститр на данъкоплатците!

27

Shark

преди 6 години

Ама добре, не разбрахте ли че целта е те да не бъдат намерени. Защо дъвчете темата, след като нещата са ясни.

26

Анонимен

преди 6 години

24 - Половината са *** сeляни, дето спят на поста, прикриват си аверпетата, който продават наркотици и не са задържали един престъпник, в район, известен с боищата и простотията си ... Истинско изпитание е, да живееш там.

25

Анонимен

преди 6 години

22 - Т.е. държавата е на парите на държавата не идват от 3 милиона бачкаторите, който плащат по 30% от дохода си като такси, после по 20% като ДДС и доооста акцизи. На година давам по 10000 лева данъци. Аз и още милиони.Ай сиктир с тъпите ти коментари.

24

Анонимен

преди 6 години

Че кво им е на хасковските полицаи?

23

Анонимен

преди 6 години

19 ББ - и знаеш ли, какво ще стане - куцо и съкрати ще тръгне "да лови", ама ще почнат да лови и на моргите ще работят извънредно. Онезу, съвременните ловци на глави, тарашат наркоман пета, дето не са си платили паркинг глобите. Никой не гони убийци и мафиоти, защото убийците и мафиотите ще ги намерят след присъдите. А и ако ще ловиш, лови за мафията - плаща повече.

22

Анонимен

преди 6 години

Обръщат внимание на организирани престъпления,тероризъм,убийства и такива които застрашават нац.сигурност.Обаче тук някой да си е застраховал имуществото,таралясника,имота,да гледа и да внимава къде,как и ского ходи? Няма такова нещо май,ама всеки реве,всеки въшкар с претенции,че данъци плаща,лекари,учители и полицаи,чиновници и всякакви др.издържа!