12

Щерю

преди 6 години

Пролет хукна и асфалтът пукна...

11

Анонимен

преди 6 години

България е провинциалното гето на Европа, според мен найдобре да я наричаме Булгарпрадеш,а столицата Фъндъкпур (от Джайпур)

10

Анонимен

преди 6 години

ДОЛУ БАНДИТСКА ПАРТИЯ ГЕРБ!!

9

Анонимен

преди 6 години

Кога ще имаме добре асфалтирани улици и тротоари в София ? СТИГА С ТЕЗИ КЪРПЕЖИ ! Ученичката Фандъкова е пряко отговорна за всичко това ! Отидете и вижте Стара Загора !

8

Анонимен

преди 6 години

Аз питам, къде е онова тлъстото чудовище, Фнучката на Т.Павлов, която вдигна винетките и строеше нови пътища, старите ремонтираше? Къде изчезна тази красавица неземна, заради която пътната мрежа цъфна като швейцарско сирене? Тиквара я покри, и тя като Пепи Докторчето му е любимка. Видя се какво крадене е било, тотално! Ето от къде тя си купи вила в Китцбюел за 1.2 милиона евро. Да си кара ски и почива миличката, от отговорната гепачка. Каквато е пътната мрежа, такова е състоянието на държавата.

7

Анонимен

преди 6 години

За евтини винетки евтин асфалт.

6

Анонимен

преди 6 години

временно живея във вирджиния, сащ, и тук зимата беше и е като в бг, ми как след толкова път не видях една дупка в асфалта, как от хилядите светофари нямаше един неработещ, защо всички са любезни и колегиални на пътя и извън него, и навсякъде перфектна маркировка и излизани при сняг пътища и още мн защо.там е така защото се работи мн и се спазват правилата от всички и за всичко.

5

един там

преди 6 години

Е що само в голямото село бе ***?!Елате в прованса да видите за какви ями става на въпрос! И не само пролетта са такива, а през цялата година и така много години наред. Повечето пътища в прованса са правени по време на лошия комунизъм и не са пипвани от тогава. По на 30+ години са улиците и още държат, а на пазавантина на бай Тошо улиците 1-2 г. не могат да изтраят. Важното обаче е че парите са усвоени. ЕС ни дава за пътища и нямаме такива. Абе демокрация дами и господа ***!

4

аз

преди 6 години

До 3, тебе колко ти е заплатата бе, баровец? Аз взимам 4500лв. нето месечно възнаграждение и 97 лв ми се струват много!И не ми обяснявай че си пускаш чалгичка само като се напиеш! И на слушалчици съм сигурен че я слушкаш, докато се люлееш на градския транспорт.

3

кофти

преди 6 години

е са винетката ще я направят 200 лв ,че как иначе ще съберът пари за асвалт. от нас много ясно

2

Анонимен

преди 6 години

до тоя пред мен, отде тръгна де отиде. Пръдльо като плащаш 90 кинта на година за пътища, което е по 2 бири и шопска на месец, ще имаш такива пътища. *** мазно. В тая държава трябва да се плащат данъци, а данъците от заплатите ни. Отде мислиш ще дойде асфалта. Ся 100 бесни пенсии ще пишат против мен ама който разбрал разбрал.

1

аз

преди 6 години

Като ви управлява *** и слушате чалга, така ви се пада!Трошете си 20-годишните бричитайки по 30-годишните пътища.