55

Анонимен

преди 6 години

До Су 34Ами естествено е ,че няма смисъл САЩ да си губят времето и парите в Сирия след като сирийските бунтовници сами се справят много добре срещу сирийския режим и руските му помощници ! САЩ само отвреме на време ще ги снабдява с гранатомети и леки картечници , дори няма нужда да им дава танкове ! Те и с леки картечници се справят доста добре срещу сирийския режим и руските му помощници !

54

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До НЕКАДЪРНИ РУСНАЦИНа теб какво са ти некъдърни руснаците!Че не се подават да бъдат маша на китайци или западняците!Сирия е малкото пламъче ,което го раздухват да стане големия пожар!

53

Анонимен

преди 6 години

Руските смешници 10 часа не могат да разберат кой ги е нападнал, ама иначе свалят ракетите на едро по пет с един изстрел.

52

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

На военен език ,това му се казва -разузнаване с бой!!Сега очакват каква ще е реакцията на Сирия и Русия разбира се!То и ние имаме само тази възможност , да чакаме!И се надяваме да не искалират нещата!Защото войната остана единственото средство за защита на Запада от икономическия им колапс!И причината си е КИТАЙ!!!!!!!Дори и Тръмп си го казва.С Китай загубихме икономическото съревнование! И обвинява предишните президенти!И разбира се ,че има 100% право!

51

НЕКАДЪРНИ РУСНАЦИ

преди 6 години

Ако бяга кадърни и ако бяха голяма военна сила ,отдавна щяха да се справят с бунтовниците и да гарантират победата на Асад ! Така сирийската икономика щеше да започне да се възстановява и Сирия щеше да може да си позволи да купува повече стоки и оръжия от Русия ! А сега кво става , сирийката война продължава ,икономиката се руши ,Сирия не може да си позволи да купува от Русия толкова колкото Русия иска да продава на Сирия !

50

Су 34

преди 6 години

До пази БожеСправихме се, Русия помогна на Асад да победи и то за по-малко от една година. Губещите сте вие САЩ. Вашият Тръмп говори за изтегляне от Сирия, а не Путин.Путин строи вече пета база в Сирия за срок от 49 години.Поредната геополитическа загуба на САЩ и Западът е на лице!

49

Мармот

преди 6 години

А един мармот завива кАнфети докато апачите фъркат. Поне 5000 души от идил от къде са дошли? А? Факт!

48

Анонимен

преди 6 години

Дори и да изглежда като врабче, не лети със скоростта на врабче, кое ще рече, че ако изглежда като врабче и лети със скоростта на боен самолет, то врабчето е боен самолет Ф-35!

47

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

от страните замесени в конфликта, само руснаците не са подписали женевската конвенция, и тази за забрана на противопехотните мини. ако от руското министерство имат предвид произхода на дорфи, тва вече е друга работа.

46

ангел

преди 6 години

САЩ продължават да обгазяват обикновените хора като си създават повод за бомбандировки на редовната сирийска армия и сирийските градове , тоя път са използвали патерицата си , Тръмп май го притиснаха яко !

45

Анонимен

преди 6 години

Алкохолици, ама треперите от страх като се каже, Россия, а?

44

Анонимен

преди 6 години

На когото му е скучно бомбардира Сирия

43

Анонимен

преди 6 години

До ХахахахаМи ,виж военната карта на Сирия колко са унищожили Идил и как вертолети Апачи съпровождават изтеглящи се Идил от Рака.

42

Анонимен

преди 6 години

Израелски ф35 ежедневно летят над Сирия и Иран и извършват разузнавателни мисии. Руското МО по този повод можа да каже само че това не е възможно защото щели да бъдат прехванати и свалени от С400. Като вземем в предвид че отражателната способност на ф35 е сравнима с тази на врабче, просто няма начин руснаците да не ги свалят.

41

Анонимен

преди 6 години

Какво пречи да хвърлят газ , след това да спасят света.

40

Хахахаха

преди 6 години

САЩ унищожиха идил и си тръгнаха. Пита се другите кво правят там? А и какво мисли кауна асад за срещата на трима президенти говорещи за бъдещето на Сирия. Сигурно много е доволен, че не е бил там. Скоро съянзниците ще му забият ножа в гърба. Ще стане интересно.

39

пази Боже

преди 6 години

от съюзник като Русия !8 години не може да помогне на сирийския диктатор !То не бяха С 400 ,то не бяха руски военни бази в Сирия ,то не бяха атаки с химически оръжия и въпреки това не успяват ! СРАМОТА Е БЕ ЕЕЕЕЙЙЙ , АЛКОХОЛИЦИ ! Помагате на режим който има и самолети и танкове и С 400 , а не можете да се справите вече 8 години с леко въоръжени бунтовници ! БАХ ТИ АЗ НЕКАДЪРНИЦИТЕ !

38

Страшно

преди 6 години

Ало джендерите,ако можете помислете какво щеше да се случи ако Русия и Иран не помагаха на Сирия.Държава на терористи,милиони бежанци,регионална криза,хуманитарна криза,България наводнена от бежанци бягащи от ИД,и тн.помислете преди да пишете глупости.

37

Су 34

преди 6 години

Русия победи в Сирия, американофили. Финансираните от вас терористи позорно се изтеглят на автобуси осигурени от "режима" и си заминават в Идлиб там да си играят на тероризъмКакто казва Владимир Владимирович - въй снова проиграли!

36

Анонимен

преди 6 години

До До 26 брано на КНДРТой на думи спира ядрените разработки но иначе те ще продължат но на нови места неизвестни на никого...........................Ти си голям *** бе ! На какви нови тайни места ще продължи след като тези ракети трябва да се тестват ,а всяка изстреляна ракета се засича ,независимо от колко тайно място е изстреляна !