95

Анонимен

преди 6 години

Милиони палестинци са изгонени от радните им домове и днес вегетират те техните потомци в нещо подобно на бежански лагери и на никой това не му прави впечатление. Деца се раждат в палатки, живеят в палатки и умират в палатки.

94

Анонимен

преди 6 години

Каква работа имат муждите армийи в сирия седноче ги боли за тази държава и нация та отишли да им помагат и да ги освоцодият тези кото са там са грацители айдуци мислят да крадият и да си поделят петролното богатсво имат интерес да са тав а не че ги боли за тях и ги съжаляват но арабите са много прости целият арацски свят да се обидинят и тогава мир ще има

93

53914

преди 6 години

Евреите се опитаха да "подкукуросат" американците и французите да се вклюмат н нападението срещу Сирия, с което можеха да предизвикат Трета световна.Сирийите, както всички араби, за пореден път се "оляха".Евреите са "късметлии", че няма пострадали руснаци иначе половината им авиация щеше да бъде унищожена на летищата от "Калибър" и "Искандер".Предполагам, че Русия им е обяснила какви ще са пследиците при подобен случай следващия път!

92

ЗЗЗ

преди 6 години

Израел избива палестинци на газа но изведнъж се загрижиха за химически отравяния в Сирия. Защо? Нали те са тези които обстрелват Сирия когато си поискат или сега им пука за сирийските хора?

91

сиромах

преди 6 години

А ако все още има калитковци които не знаят за големите лъжи на американците и тихните пудели спомнете си как преди 15 години без резолюция на света за сигурност на ООН изфабрикуваха фалшивката за химическите оръжия на Садам Хюсеин и унищожиха 1милион иракчани унищожиха цяла една държава защото не искаше тяхната демокрация!А за каква демокрация говори и претендира една мафиотска държава в която до преди 40 години имаше надписи ЗАБРАНЕНО за черни и кучета?!!!

90

сиромах

преди 6 години

До 82!Човече ако си такъв разбира се!Ако дойде някой неканен гост у домът ти и без да те пита съгласен ли си или не първо накара *** ти да му направи салатка да му сипе от ракийката ти а после да поседне до него а тебе те прати посред лято да ходиш да му събираш охлюви по поляните ти ще се съгласиш ли безропотно?!Кой ги покани американците и франсетата да ходят в Сирия?На базата на какъв договор са там или давай на авантата и нефта като съборим Асад!

89

Владимир Путин

преди 6 години

До оператор С 400Но загубихте войната в Сирия!

88

сиромах

преди 6 години

Ако все още някой не е разбрал за наближаващата 3-та световна да знаете че тя ще започне заради машата на САЩ в близкия изток-евреите ще запалят света!А пък който е ходил в казарма не може да не знае че за да се неутрализира БОВ са необходими специални средства а не като оная измишльотина дето така наречените бели каски голи до кръста сякаш си плакнат с вода ония работи за да неутрализират химичиските бойни вещества!Хора осъзнайте се лъжат Ви най-нагло по клакьорските телевизии!

87

Анонимен

преди 6 години

Ето защо този път Евреите не са посмели да влязат на териотрията на Сирия, а са пуснали ракетите от Ливанското въздушно пространство. Взели са си поука :)https://youtube/watch?v=_rKTdNrpAzA

86

Анонимен

преди 6 години

Е сега еврейчетата сами си изпросиха няколко атентатчета в Тел Авив.

85

оператор С 400

преди 6 години

Баси тия пак ни изненадаха !!!

84

не лъжете

преди 6 години

Иран да приема сирииците не да ги тепа солидарност

83

не ни интересува

преди 6 години

бежанци към съветските републики !? европа не е терен на бежанци си живеят в арабските страни

82

,,арабска сказка,,

преди 6 години

Путин колко милиарди спечели от тази война над 200 милиарда а другите германия фаш франция турция арабите и на сирия е платено аман от корумпирани араби ,,националисти,,

81

не на омразата

преди 6 години

разбрали неразбрали Израел виновен ами другите невинни не се знае кои стрелят ами сирия си го заслужава

80

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 80Виж ,Израел е най-близо то този огън!Те се страхуват наи много от войната там! Защото там са две от най-мощните армии в света! И конфликтът в Сирия ще се разпръсни първо в съседните й държави!И това действие /ако е тяхо/,може да се разглежда като средство превантивен огън,който да спре големия! А подръжката на ИД е само мотив -фиктивен, за прикриване на големата цял!Варианти!! Има и много такива ,нали!

79

Анонимен

преди 6 години

като не разбраха откъде пристигнаха ракетите, хоп, приписаха ги на Израел!

78

хъм

преди 6 години

съборили били 5 томахавки! Трънки съборили!

77

Andreshko

преди 6 години

А химическата атака пак тяхно дело ли е ?

76

Анонимен

преди 6 години

"Израел е малка държава с малко население ,но с голяма военна мощ и технология !"Викаш, на първия който му падне пердето, 2-3 ядрени ракети и им стигат, така, както са нагъсто?