26

Sadjak

преди 6 години

A zlatnite eksponati ot tasi kolekcia otkrivat panairi i doplomaticheski misii, muzei po sveta... :-)

25

Chuckil Berryl

преди 6 години

Bravo Gospoja Reneta Indjova. :-)

24

Гергин Смока

преди 6 години

Лaпaтe ли ***?

23

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Музей, ама да не ти се налага да си от "посетителите" в него !Нито от работниците вътре.Българските затвори са от 18 век. Който не се е сетил да съди България за условията в тях, той не е спечелил делото. Факт !Всъщност, каквато ни е държавата, такива са ни и затворите.Затворите са лоши ... Хората затова бягат от тях.От хубавото никой не бяга. :)

22

наблюдател

преди 6 години

Хубав е музея, какво толкова. И доволен и усмихнат персонал с повишени заплати те чака вътре.

21

Зайко-Байко

преди 6 години

Телевизионните прояви на "Тиквоций Едно" ,нещо май секнаха? Къде е малката мутра Маринов , накичил неандерталската си фасада с очилца, за да пунктира интелигентно излъчване, но само като си отвори устата започва, като боса си: дадохме, осигурихме, взехме наредихме, отпуснахме и да не забравяме АЗ или НИЕ! ОПГ ГерП, не може да се справи с едни затворници, срам, вън от власта, сега и завинаги!

20

Анонимен

преди 6 години

Ренета Инджова е една много достойна жена,през нейното управление,престъпниците избягаха навън,затова сега мете входове,а не е в парламента,защото не се връзва с мафиотското управление и статуквото.

19

Анонимен

преди 6 години

До Браво!И какво сътвори тази женица като премиер на страната? Какво добро направи като "най-истински" политик? И като я махнаха от премиер , я направиха шеф на НСИ/сещай се какви слагат точно на това място/, но и там не и се получи.Изобщо дялан камък-където и да го сложиш все пречи! А че чистела входа си, самата тя го прогърмя по телевизията.В България не и харесва, в САЩ не и харесва, ами да опита в Армения тогаз, може там да размитат за нея. Аман от бивши величия блещещи се от синия екран!

18

АНТИ

преди 6 години

Седем пъти молих се на Бога.Седем пръти в Дявола се вричах.А народните пари изядени,от новите комисии фалшиви.

17

Анонимен

преди 6 години

Скрили са се в Банкя, зад магнолиите на мутрата.

16

АНТИ

преди 6 години

Седем свещи аз сега запалих.Седем пъти люто съм проклинал.Търсят, тъй че да не ги намерят,и така е дълго от години.

15

Илиянчо от Соло

преди 6 години

Тук съм и брятата са тук и още няколко издирвани.Събрали сме се .Сега готвим Южно Африканско парти в чест на новопристигналите Пелов и Колев.Наздраве!

14

Анонимен

преди 6 години

Прокуратура, съд и адвокати първо се опитват въобще да не ги вкарват в затвора, но ако стане грешка или ги вкарат заради натиск на общественото мнение, явно има и друг вариант. Къде е оня Илиянчо? Още го търсят.

13

Анонимен

преди 6 години

Престъпността е най-стабилният, бързо и устойчиво развиващ се, доходоносен отрасъл у нас.

12

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно права е Ренета Инджова! Назовава нещата и проблемите с истинските им имена! Много качества има тази дама в съчетание с твърд и силен характер!

11

Анонимен

преди 6 години

струва ми се че 90% от убицийте не престояват повече от 4-5 години в затвора. мой познат за торба трева получи 8 години и лежа 6 и половина.

10

Браво!

преди 6 години

Ренета Инджова е най-истинският политик, който сме имали някога. Просто бързо я премахната от политическата сцена, защото видяха, че при нея няма "шменти-капели", "твой - мой", "калинки - малинки". Четох някъде, че мете входове... Без коментар!

9

МАФИЯ

преди 6 години

Вчера изтече новина че Гражданин е видял затворниците - във вилна зона , във вилата му .Обадил се човека на 112 и чакал - след 15 минути видял че те бягат , Полицията е притигнала след 1 час ?Явно имат Логистика от 112 или МВР .Интересно ми е ЗАЩО МВР иска тези хора да са Защитени ?

8

Ангел

преди 6 години

Затворите в България освен че са Логистични центрове на организираната престъпност са и една социална мрежа за запознанства и справочник за бизнес контакти.Влизайки там ти вече разполагаш с необходимите криминални връзки да си направиш фалшиви документи ,да си намериш партньори в наркотрафика ,да намериш поръчкови убийци и така нататък.И всичко това без да се лишаваш от елементарните човешки нужди като Алкохол ,телефон ,телевизия ,интернет,жени както и ножове и пистолети.Просто Идилия!!!

7

МНЕНИЕ

преди 6 години

Борисов е политически труп .Трябва да се *погребе* и да идват нови и млади политици .Справка - Плевнелиев .