334

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен408 Какво направиха Съветите с половината Европа 45 години?С Авганистан 20 години?

333

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен408 Живеем в 21 век и само агпресорът Путин анексира нови територии.САЩ са нищо в сравнение с руснаците,само Сталин е избил 15 милиона.

332

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 401Съжалявам, но СВЕТЪТ ВЪРВИ НАТАМ!!!! КЪМ ЕВРАЗИЙСКА ИСТОРИЯ!!!!

331

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 406Я се разкарай от тука бе..........краварите не били "масови убийци"..............мили Боже, ПО-ГОЛЕМИ убийци от тях НЯМА В ДОСЕГАШНАТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!!! ИЛИ ИСКАШ ДА ПОЧНА ОТ ИНДИАНЦИТЕ..........няма въобще стотици томове да ми стигнат за да изброя ВСИЧКО!!!!

330

Анонимен

преди 6 години

До до 369,384 САЩ не го правят,защото не са масови убийци,като Русия на Путин.

329

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен377 САЩ и ЕС имат проблеми,а Путин има санкции.

328

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен398 Русия се стреми към световно господство,а Иран профитира около нея.Стига сме били поданици на руската диктатура,знаем и меда и жилото й.По-далеч от Русия,по-близо до цивилизацията.Евроазийските диваци,не са наши съюзници.

327

Анонимен

преди 6 години

Западът и Израел не желаят просперитет на народите и държавите.Те искат васали и да се работи за техния интерес.Русия и Иран са трън в окото защото разполагат с огромни ресурси и потенциал.САЩ искат още в зародиш да ги унищожат и търсят причини за война която ще върне Русия в миналият век. Англо-саксите няма да преживеят някой да е по-добре или пък някой да ги командва.

326

ЕС

преди 6 години

Е загниваща арабска *** на повод, дърпан от големия задокеански брат. След позора със измисленото отравяне, думата на ЕС не струва и фекалл.

325

жеко

преди 6 години

успокойте се, нищо няма да стане, просто сащ и европа имат толкова големи проблеми и кредити че изместват центъра на вниманието към Русия като мега заплаха, през това време политиците им продължават да ограбват народите си, тези които движат световни процеси не им се умира или живее в бункер до края на дните си

324

Истината

преди 6 години

Когато бъде превзета и последната опора на джихадистите в И.Гута-Дума,истината за хим.атака ще излезе наяве!Обаче САЩ и слугите им не приемат съвсем очевидни неща и я карат на принципите "Едно си баба знае,едно си баба бае!" и "Вервайте ни".Може лъжите им да са съвсем явни,но според тях трябва да им се вярва безусловно,иначе-лошо!

323

Анонимен

преди 6 години

Купи си една туршия, бе, само за ферментация пишеш!Какво толкова им харесвате на богатите "зад-ници"?Тази вечер даваха американски филм "Интрнационал"-няма по-големи мръс-ници от богатите!С добро не се става богат, трябва здраво да се взема от другите.

322

Анонимен

преди 6 години

До Мда371 Съвсем очевидно е,че си руски ***.То,затова завоня така в нета,на вкиснало и гнило,както вонят руските рубашки,тъй като застъпи нощна смяна.Путин е бесен,задето получи нови санкции и Милер е в списъка на олитгарсите под санкции.Затова един хеликоптер е пуснал над Сирия,паралитичен гас-руските Зарин,или Новичок,за което го чака международен съд,в една килия с Асад.

321

Та да си дойдем пак на думата - докато туморът Израел не се разфасова и изчисти, светът няма да види дори един ден мир! Целият хаос в близкия изток е дело на евреите, които ползват християнските си слуги като ръжен. Както е казал навремето основателян на Форд корпорацията Хенри Форд - "Ако искате да сложите край на войните и мизерията по света, заключете и последния влиятелен евреин зад решетки и хвърлете ключа в морето!"

320

Анонимен

преди 6 години

Ха ха друго си е да ти намажат дръжката на вратата с лубрикант

319

Анонимен

преди 6 години

От доволни "сви-не"-армия не става, за справка EU.

318

Мда

преди 6 години

Дали е случайност,че всички химически атаки приписвани на Асад станаха в моменти,когато брадатите демократи бяха в безизходица!?И нямаше нито една,когато Асад беше притиснат до стената!Нещо повече-лесно се съгласи хим.им оръжие да бъде изнесено и унищожено!Съвсем очевидно е,че Асад просто няма нужда от употреба на ОМП-кампанията му върви добре и териториите на джихадистите се топят!Обаче още по-очевидно е,че САЩ и Великобритания имат остра нужда от такива провокации,заради провала си в Б.Изток!

317

Анонимен

преди 6 години

Ще направят опит да ликвидират Путин.Овертюрата с "газовете"е да се успокои общественото мнение предварително за да приеме подобно посегателство за нормално.

316

Анонимен

преди 6 години

Поредната постановка на САЩ, на бебетата им няма нищо, само че ги трият с вода като обезумяли. Писна ми от тези провокации.Да измислим и ние някоя руска отрова, от която пенсионерите умират. Ще сезираме ООН, ще заклеймим врага. Да изгоним всички всички руски посланици и туристи.Ердоган вече го направи един път, сега се умилква около Путин, да си върне туристите, да продава доматите си и получава газа.Идеята на САЩ е да се разтури Сирия и на джихадистите да продава оръжието си. В Европа- терор

315

Анонимен

преди 6 години

Аиде кога ще се почва патакламата?Някой ,някъде беше казал,че невъзможният мир е по-лош и от войната, като гледам натам вървят работите.Докога ,ще ни подгрявате?