394

Анонимен

преди 6 години

A KOGATO GRAMNE V NIAKOI EVROPEISKI GRAD ARABITE BILI TERORISTI, A SEGA KOI SA TERORISTITE.

393

Анонимен

преди 6 години

Само лъжи и обвинения без доказателства от западните държави!

392

Ваня

преди 6 години

Брей много вярващи на тубата или на твърдения... ! Всичко се доказва с точни изследвания от специализирани лаборатории! И то от обвиняващата и обвинената страни ! А това, което виждате е театър! Дори може снимките и клипчетата -- да са стари ?!

391

Мъдър

преди 6 години

ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА СВЕТА С ТЕЗИ БЕЗСМИСЛЕНИ ВОЙНИХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ !!!ЕДНА НИЩОЖНА ГРУПА *** РАЗБОЙНИЦИ (РОТШИЛД РОКФЕЛЕР) ИСКА ДА ВЛАСТВА НАД ЦЕЛИЯ СВЯТПРОТИВОПОСТАВЯ ЕДНИ НА ДРУГИ ПОДСТРЕКАВА ГИ КЪМ ВОЙНА ПОСЛЕ ИМ ПРОДАВА ОРЪЖИЯ И НА КРАЯ ОКУПИРА И ОБИРА ВОЮВАЩИТЕ ТРИТОРИИ СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ МАСКИТЕ ПАДНАХА ВСИЧКИ ЗНАЕМ МРЪСНИТЕ ВИ ПЛАНОВЕНО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ И БОГ ИМА ПЛАНОВЕ ЗА ВАС

390

до 409

преди 6 години

Я прочети първо кой какво твърди.Клипче от тубата е неоспоримо доказателство, нали?Кой ли има изгода от хиическата атака?Предполагам, че е Садам?Извинявй, забравих, че го обесиха за притежание на оръжия за масово поразяване, които не намериха.Сещаш ли се и каква беше присъдата на Милошевич от съда в Хага?

389

Анонимен

преди 6 години

Как първо влезе хеликоптер в зона контролирана от Асад? И второ как така изведнъж русияя заяви, че нямало химическо оръжие при положение, че youT е пълен с клипове с потресаващи гледки ??Кой от тях лъже ? Или и Асад и русияя лъжат едновремено? ??? Нещо им се разминават теорията, а после и военната част.

388

до 406

преди 6 години

Докато не ликвидираме животните Ротшилдови и тем подобни, светът няма да види мир.

387

Някое

преди 6 години

Днес във Франция беше използван сълзотворен газ, това означавали, че френската полиция е употребила химическо оръжие?Много ми е интересно как един варел с хлор или флуор ще убие толкова хора.Сигурно са били затворени в газова камера?

386

Анонимен

преди 6 години

Прави са европейците.Но не се ли ликвидира животното Асад нищо няма да стане.

385

провокация

преди 6 години

за отвличане на вниманието от случая Скрипал.Неуспяха със едно "МНОГО ВЕТОЯТНО"СЕГА ИЗМИСЛИХА 2-РО ТАКОВАКОГАТО АТОВАТЕ СЕ РИТАТ МАГАРЕТАТА ХВЪРЧАТ.БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ЗАПАЗИ НЕУТРАЛИТЕТ!НИЕ сме най близко до конфликта пука им на западно европейците за нас.Не пощадиха децата и жените за да са по убедителни във "много вероятните" си обвинения!Да се молим да не ни сполети съдбата на сирия!

384

Анонимен

преди 6 години

Хайда всичко джъндър да се изнася в Сирия! На нас Българите и тук с Руснаците ни е добре! Айда ония с изкривените туземски физиономии ви викат под знамето на дъгата заедно с брадатите!

383

Анонимен

преди 6 години

До *** и Башар в ХагаНали знаеш, че Хага е на очень проветриво място! Щрак ключето и тумблерът нагоре. Броиш до 39 и Гаага се е изпарила!

382

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 399Да ти имам хумора! Толкова е смешно, че трябва да ме погъделичкат под мишницата.И в рубли ще купуват, но сега започва тренировката с юани. Да свикват! А Китай не е Либия, не става за биене, по скоро обратното. Китайците им го казаха:"Нека само опитат и настъпва краят на САЩ!". Трумпи е уверен, че ще се разберат с Китай. Значи се е подмил...

381

Путен и Башар в Хага

преди 6 години

Свикнахте ли, мурзитата?;)

380

Хи хи

преди 6 години

Гражданите с руско самосъзнание са три типа:1. Такива (или наследници на такива) от висшата феодална каста по руско робство, дебелите партийци.2. Такива (или наследници на такива) от кастата на надзирателите по руско робство, прислугата на първата група (най-голямата група)3. Безнадеждно спрели в главата хорица.На първата група и свеждат опорките от кремъл, тя ги свежда на другите две които ги повтарят като папугаи.

379

Анонимен

преди 6 години

Втръснаха ми с техните глупости, честно. Доказателства? ЕЖК?(Една Жена Каза?)

378

Ген.Луков

преди 6 години

Там са приклещени " съветници " от САЩ , Израел, Англия и разни други " мирни и демократични страни " .... Избиват ги методично и безпощадно , за това е този вой !!!! Това е истината и тази истина е знае цял свят !!!!

377

Илия - Варна

преди 6 години

Правокациите на запада и подкрепяните от тях *** продължава. Единствената цел е да предизвикат намеса. Те и сега доставят оръжия и може би химическо оръжие за своите марионетки с цел да дискредитират Асад, Русия и Иран. Само джихадистите имат полза от такава атака. За тях човешкия живот не струва нищо. Важното е да се доберат до властта.

376

Анонимен

преди 6 години

Много газ с миризмата на пари има в този залив и затуй ги караштисват за да не се разбере чия е миризмата.

375

Анонимен

преди 6 години

Абе къде е Ромската Плевнелиев , сигурно е на терен и събира доказателствата