39

Анонимен

преди 6 години

Вземете и прочетете на Вазов стихотворението Жидов гроб

38

Анонимен

преди 6 години

До 35Според теб, Според мен ...държава Палестина няма. Както е нямало и Македония. Е вече ги има и двете + Израел. Другото са празни приказки. Израел си е на мястото и си пази границите, както всяка държава. Едвали ще седна да рева за банда нехранимайковции, които още са на племенна основа. Въпроса е затворен.

37

Стоян

преди 6 години

В събота преди Великден ако палестинците не пеят и тропат на барабаните си в Ерусалим благодатният огън не запалва кандилата Те ли са богоизбрания народ или евреите

36

Анонимен

преди 6 години

А щом говорим за историчаски сведения в древността Палестина се е намирала на територията на днешна Газа,към която наглостта на Израел стига до там,че продължава да строи незаконно еврейски блокове

35

Анонимен

преди 6 години

Според теб на същия този принцип българите трябва да се върнем в Азия,защото от там идваме и да започнем да проявяваме претенции върху тези земи? Доказателство за наглоста на юдеите и целта им да държат в подчинение е създадения от тях ислям,да не говорим за уахабизмът,който е тяхно изчадие и превръщането на същите тия чаршафи в подчинени и слаборазвити народи.Защото благодарение на тази религия-ислям хората биват манипулирани и превърнати в примитивни първоинстинктно реагиращи

34

Анонимен

преди 6 години

"Първите сведения за еврейския народ датират от XIII век пр.н.е. и са открити върху Мернептахския камък, който показва, че те са населявали земите на Израел, където понастоящем е разположена и държавата Израел." Спраека :Уикипедия Мисля е ясно на кого са земите. Те са били мачкани от арабите хиляди години докато не се сдобиват с оръжие , за да се пазят. Единствената държава + САЩ пазеща нашите святи места и религия , която се опитват да унищожат теяя чаршафиии.

33

Анонимен

преди 6 години

От 34Грешка не захранваща а заграбваща.

32

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме защо палестинците протестират макар и по първичен начин срещу наглостта на една държава. И да не забравяме как юдеите с никакво право се самоопределят за богопомазани и най-велики. Конфликтът не е започнат от Палестина а от захранващата неправомерно територии юдейска ***

31

Браво!

преди 6 години

"По вероятно е Путин да реши отново, че България е руска територия.Че тогавя мамата....Ще видим що е то истинска бедност, но пък ще имаме бомби в изобилие."

30

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 10 Ти сигурен ли си че Ислямска държава е победена или така ти се иска?ИД не може да бъде победена.Минават на друго ниво.Тероризъм по света.

29

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 6 По вероятно е Путин да реши отново, че България е руска територия.Че тогавя мамата....Ще видим що е то истинска бедност, но пък ще имаме бомби в изобилие.

28

Реалист

преди 6 години

Ммм, да! Лошо е да се сблъскаш с израелски войници. И с турски също.

27

Анонимен

преди 6 години

evreyska naglost v tova koeto obvinqvaha nemcite tochno po sashtiq nachin deystvat no razlikata e che za ednite imashe obeshtetenie a za drugite nishto !

26

ВЕДНАГА

преди 6 години

САЩ И НАТО ДА БОМБАТ ***....НАРУШАВАТ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА..СВОБОДНОТО ПРИДВИЖВАНЕ--ЧЕ ТОВА СИ Е АРАБСКА ПРОЛЕТ И СОРОСКАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА...ХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААА

25

Анонимен

преди 6 години

Има стихотворение на Вазов..Казва се - Жидов гробПрочетете го !

24

Анонимен

преди 6 години

Гнусна ***...

23

Анонимен

преди 6 години

ми те доста приличат на един етнос в бг

22

муспи

преди 6 години

До Факт! Споменава се осмия с недомлъвки, защото той не е някой си осми цар, президент, тартор, а осмия мандат на Бойко Борисоф.

21

муспи

преди 6 години

Другари, това си е братоубийствена война! Евреите и не искат тази земя, признават си че е било грешка през борческата 1948г. - това е годината и на основаването на ЦСКА (еврейски отбор от ранната Народна Демокрация). Ксенета настоява българите да освободят тази Балканска територийка, защото тя е дарената от яхвето Обетована земя. На борба другари - бой последен е този, - на борба като за последно!

20

Анонимен

преди 6 години

Е какво да направи Израел ? Хиляди се опитват да минат границата им. Сигурно 100 пъти са ги предупредили да се върнат....Израел е нападан от 3 арабски държави ...Няма как да действа меко. Ако го направи, ще почнат и другите . Това е положението. Ако продължават с тази поредна глупост, ще влезе пак армията им в Палестина.