16

Аз

преди 6 години

Тоя като говори вярва ли си?Защото имам усещането че се опитва да убеди единствено себе си.

15

1

преди 6 години

Всички чистачки на държавните учреждения са командировани,по изходите на София,акцията се ръководи от радев,и неговия заместник ципчетов

14

scott

преди 6 години

ако аз им бех ятак на тез, бегълците де, щех да ги упоим и кат се отнесът: изстрели у тилъ, разфасоване, през месомелачката и чак тогава - на ***.ЗАЩО ДА СИ ДАВАМ ТОЗ ТРУД, ШЕ ПИТАТЕ ВИЕ...? НОГО Е ПРОСТО!ТАЗЕ, ДВАМАТА, НАПРАВИХА СМЕШНИ ТОЛКОВА НОГО ХОРА ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ДЪРЖАВАТА, ЗАДАВАТ ИМ ТЕМИТЕ СЕКИ ДЕН, ТАКОВА УДОВОЛСТВИЕ Е ДА СЕ ОПРАВДАВАТ СЕКИ ДЕН ПРЕЗ ТЕЛЕВИЗОРЪ, че ше осуетим сека възможнос да се реабилитират /държавниците/ и отново да се прават на важни.

13

ТЪНКОТО ГЛАСЧЕ

преди 6 години

Предприети са мерки затворниците да не напуснат София....... ТЕ МЕРКИ БЯХА ВЗЕТИ И ДА НЕ НАПУСКАТ .....ЗАТВОРА, АМА.....!!!!

12

Анонимен

преди 6 години

сигурно вече са при братя Галеви - некадърници корумпирани!

11

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо но щом го видя тоя ципов и се сещам за ***, а ако и проговори охлювът веднага става гол.

10

Анонимен

преди 6 години

Аз за първи път бях в София през живота си в 2017 еми ще ви кажа честно те са като американците. София много население а другите градове пустош. София си обича Герб а всички други градове мразят Герб па обичат друга партия. София надделява над гласовете в изборния ден. София обича Герб защото Герб направи София богата а другите които се чувстват зле да живеят в София не искат да са в София. Пловдив е беден от София.

9

Анонимен

преди 6 години

Като си пуснат мустачки и брадичка и качат 10 кила ,никой няма ,да ги разпознае ,най-малкото пък полицай!Даже може и легално ,да заработят ,като онзи който вместо ,да е в затвора изтрепа цяла фамилия!

8

Фасони

преди 6 години

Не знаят дали са в София, но така го казват и за спокойствие в провинцията, и да дадат фасон, че знаят нещо! Дрънкат, за да не може народът да вземе думата с "ОСТАВКА" барем на Цеца Рабфака

7

Антикомунистов

преди 6 години

Щом тоя скопения е министър, могат спокойно с влака да заминат за,...където си щат!

6

наблюдаващотдалеч

преди 6 години

Че лошо ли ще им е в София? Ще се скатаят 5-6 месеца, докато утихне и тогава лека, полека, към Галеви!

5

Анонимен

преди 6 години

Не знам какви мерки са предприети но очаквам затворниците да се включат на живо я от Южна Африка я от Маршаловите острови.А иначе има една приказка "Изпусни питомното пък ходи да гониш дивото".

4

Анонимен

преди 6 години

"Предприети са мерки затворниците да не напуснат София!"Те напуснаха затвора, докато ви бяха в ръцете, значи напускането на София и въобще на страната ще е като детска игра. Вместо да хвърлите оставки, ни хвърляте прах в очите.

3

Либералист

преди 6 години

Благодарим Ви Г-н Ципов!

2

II небесно на ДС

преди 6 години

Със такива зам.министри България не я очаква добруване !

1

Анонимен

преди 6 години

KРETEHИ!!!!