19

12345

преди 6 години

Аз пък съм ЗА, да се върне Софийското Жителство и всичко това, което не е родено в София или живее по-малко от 30г. в София, да се връща от там от където е дошло!Софийското жителство с лека ръка беше отхвърлено от един "демократичен: и "десидент" президент НеСофиянец! Толкова "демократичен", че не попита Софиянци за мнението им!Точно като един селски велможа, какъвто е, разреши проблема с жителството недемократично и сега всякаква овча *** е в София - говорят мьеко и ми го играят Софиянци!

18

Анонимен

преди 6 години

Разпускаш в Каминките 1/2 и си вярваш че живееш! Така е в Милиционерия!

17

Друг проблем

преди 6 години

В провинцията са си свикнали на по-широки улични пространства, по които се движат малко хора и затова, когато се разделят с някого, тръгват заднешком, обърнати с лице към онзи, с когото се разделят, но пътьом разменят още по няколко изречения. Върви или заднешком, или "на верев",но гледайки назад, а не в посоката, в която се движи и е задълбочен в приключващия разговор. Ако се намира на безлюден селски мегдан, няма проблем. Но те се движат така по тесните улици на центъра на София, в калабалъка!

16

Вече споделях тук,

преди 6 години

колко често напоследък, по тесните улички не централната част на София, по "Граф Игнатиев" и около пл."Славейков", групи от по 2,3 дори 4 млади провинциалки, с бебешки колички, облечени така, както на село си ходят до магазина, се разхождат, през няколко крачки се поспират, за да кажат "Ауу" и да плеснат с ръце на нещо "много важно",казано от някоя от тях и се чудят защо минувачите около тях се нервират и ги подбутват.Има градинки, но за тях е важно за се клатушкат по тесните улички в калабалъка

15

Анонимен

преди 6 години

А как оцеляват гепаджийските калинки? Сигур гепенето е пенкелер лекарство?

14

Анонимен

преди 6 години

Да си бяхте останали в провинцията нямаше да сте стрснати!!Сега ги гледам селчовците в София са като "гърмяни зайци".Други пък с жълти книжки идват да си покажат "магариите" в София.Изобщо градът заприлича на ЗООПАРК!Този град няма нищо общо с онзи от 70-80те години на миналият век.

13

Анонимен

преди 6 години

Всеки както е свикнал. Аз се чувствам не на място в спокойствието на малкия град или някое село. София е част от мен и аз съм част от София. Това, което не е добре в София е заради корумпирани политици, но така е и в останалите населени места. Може би все пак трябваше да си остане жителството и София да не е реално над 2 милиона, както е сега, а да е около един милион жители. Новодошлите масово не се вписват в живота на София.

12

Спокоен и лежерен23

преди 6 години

Аз се спасявам от стреса като она.ни.рам 3 пъти дневно

11

Анонимен

преди 6 години

Супер е къща в провинцията ама кажете ми с какво ще ходите на работа и как ще се пазите от крадци.Прескачат ви през нощта оградата няколко бандита с брадви и ножове и вие какво правите?Пребивате ги с нинджа хватки?

10

bobi

преди 6 години

До БОКОамбициозни и нагли - да, миризливи - не. Все пак тук си се къпем на воля с безплатна топла вода, не като село с бойлера.Иначе по темата - стресът всеки сам си го причинява. И да си на село, пак може да се стресираш за глупости.

9

БОКО

преди 6 години

Да се връщат в тъпия прованс, откъдето са изпълзели, не да се пишат за граждани. От тях е стреса. Те са амбициозни, нагли и миризливи.

8

Анонимен

преди 6 години

няма нищо по-хубаво от това сутрин да отвориш вратата и да стъпиш в свой собствен двор, да седнеш на 1 стол на слънце и да пиеш едно кафенце, вечер една биричка....да усетиш мириса на земята, на доматите, които сам си отгледал....да направиш салатка вечерта от това, което имаш в градината ..... децата да бягат из двора на въздух....вие верно ли предпочитате да се блъскате с непознати и да дишате бензин в големия град??????

7

Анонимен

преди 6 години

Re6enueto e lesno!!Vurnete se v Provanca!!!!

6

БарсаСлънцеМоре

преди 6 години

Какви са тези градове в България,които са толкова натоварени...Че то цялата държава е колкото квартал на Истанбул или Токио... причината за високата смъртност е т'ва,че ни оставиха на просешка тояга.

5

Анонимен

преди 6 години

Мачете и репелент против комари са добро помощно средство в джунглата.

4

Амомимем

преди 6 години

Проблемът със стреса в "градската среда" е, че в нея преобладават ***, а не граждани. Граждани като възпитание и манталитет, а не като място на произход. Вече и центъра на София е нетърпим, особено сега като стана малко по-топличко и изпълзяха от дупките доста ДНК-отпадъчен материал. А за разни квартали дори няма да коментирам какво е положението. Там "стрес" е някакъв евфемизъм - по тези места по-скоро има опасност за живота.

3

Анонимен

преди 6 години

Все повече хора са на антидепресанти.

2

HELL

преди 6 години

"В студиото на "България сутрин" моделът Катрин Вачева отбеляза, че предпочита хаоса на големия град, тъй като спокойствието в малките населени места я задушавало."Такива като Катрин Вачева "Принцеси" направиха градовете в хаос. Ще се оправим като не се дава трибуна на "Принцеси" да стават "известни" на колко хора си е вдигала краката!

1

Анонимен

преди 6 години

по-скоро беззаконие, безнаказаност и корупция са факторите, които карат все повече хора да бягат в чужбина, стрес има навсякъде, но такова чудо като в милата ни мутроландия няма по целия свят!!!