8

+++

преди 6 години

Самоковско шосе може да се разшири малко, на отделни тесни места в Горубляне, както и да се сложат спирките на градският транспорт на места, където няма да запушват движението. Нещата опират да организация на движението и паркирането и съвсем малко още за разширение на пътя, което може и да не се прави, ако общината организира нормално паркирането около шосето. Това е лесна задача, с която може да се справи всеки нормален човек, но в общината няма хора способни да се справят.

7

maistora

преди 6 години

Естествено че Столична община и районната община имат вина за тая мизерия... хората си плащат данъци и получават едно НИЩО !!! Същото е и в други квартали.. и може би ще назрее момента в който ще започнат колективни ИСКОВЕ да осъдят тия некадърници с дебели Г...е.. които само избиват комплекси за малоценност , и Абер си нямат от темпо на работа !!!! Хората построиха на МАРС почивна база.. те още не могат 2 плочки да положат в калта ...

6

До 3 Кога ...

преди 6 години

Бъркаш. Люлин не е добавян като квартал преди 30 години. Ж.к.Люлин е построен върху част от квартала Модерно предградие и е построен между 1970 и 1978 години, т.е. завършен е преди 40 години. Първоначално продължаваха да го наричат Модерно предградие, а Модерно предградие е част от София, ако не бъркам от 1914 година.

5

+++

преди 6 години

Неясно защо преди 40 години - през 1978 година, село Горубляне стана квартал на София. Неясно защо горублянци се избиха да строят до Самоковско шосе, от което сега се оплакват. Отоплявали се в Горубляне с твърдо гориво и после се оплакват от чистотата на въздуха, който те самите замърсяват. Разбира се улиците трябва да се мият и то всеки ден, но така няма да останат пари за крадене в общината.

4

Край

преди 6 години

В София се работи само там дето се наливат европейски пари и се краде здраво.За да се оправят кварталите трябва:1. да се дигнат здраво местните данъци;2. да се потегне реда и да се принудят Гражданите/селяните/ да го спазват.За горните 1 и 2 властта трябва да спре да краде а това няма да стане. Свиквайте.

3

Кога стана квартал

преди 6 години

Времето лети. Преди 30години добавиха Люлин като квартал. Скоро София ще ходим с метро до морето.

2

_!_

преди 6 години

*** ЗА ГОРУБЛЯНЕ

1

KKK

преди 6 години

И всички селяни спират в центъра ,за да си пазаруват. Паркират на "Самоковско шосе" или тротоарите. После имало задръстване и нямало къде пешеходците да ходят. А полицията на протест!