28

нищто не знаете

преди 5 години

До Мафияпожецето ниви беха откраднати от Дружба и Младост като не знаеш не говори

27

12345

преди 6 години

До Горубляне man 25:Обаче за времето от миналото, за което говориш Горубляне е било село. Не забравяй това! Но, пък има квартали на София, които са квартали, когато Горубляне си беше село и все още е, нищо, че се пънете да сте квартал!

26

12345

преди 6 години

До Анонимен 28:Баба ти с кринолина не те е научила да пишеш грамотно. Да не би да е работила като бъзикня ханъм в някой бордей около пристанището, а?

25

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО ЛИ СА ИЗБРАЛИ СОФИЯ ЗА СТОЛИЦА? ГОЛЯМА ГЛЕШКА.ТРЯБВАЛО Е РУСЕ ДА БЪДЕ - ЕВРОПЕЙСКИЯТ ГРАД.КОГАТО МОЯТА БАБА СЕ Е РАЗХОЖДАЛА С КРИНОЛИН И ФРЕНСКИ ШАПКА ПО КРАЙДУНАВСКИЯ БУЛЕВАРД И Е ХОДЕЛА ВСЕКИ МЕСЕЦ ВЪВ ВИЕНА ИЛИО БУКЩУРЕЩ, ШОПИТЕ СА ГАЗЕЛИ ГЪСТАТА СОФИЙСКА КАЛ СЪС СВИНСКИТЕ СИ ***.

24

haha

преди 6 години

До Горубляне manами то от 1 350 000 май над милион сте от скоро .. ама това е друга тема ;)

23

Аз

преди 6 години

Ще добавя и пътя към "София сити логистик парк' . Пълен отврат ! Столица, 21 век ! Друг път....

22

Горубляне ли?!

преди 6 години

В центъра на селото има светофар на Т-образно кръстовище. Караш си по Самоковско шосе, виждаш, че светофарът ти свети зелено тръгваш да минаваш, но в последния момент дивия горублянец изкача от страничната уличка на червено - Той, най-великия не може да изчака 1 минута. Сега същия този иска инфраструктура? Каква инфраструктура за такъв, по-добре затвор, за да стане евентуално човек. Същото изскачане го парвят от всички странични улици на шосето, за да се вмъкнат обратно в селото в някоя пряка.

21

Мафия

преди 6 години

До Горублянския селянинПрав си, отскоро живея в София - от около 63 години, откакто съм се родил. И да злобен съм към автокрадците, защото и моята кола пострада около 15 пъти от горублянската мафия. Често минавам през Горубляне и не мога да имам никакво съчувствие към селяните там. Нали ги виждам и сега какви ги вършат по пътищата в селото.

20

Мафия

преди 6 години

Забогатяха горублянци и поискаха да живеят по-нормално. Забогатяха от продажби на ниви и от автокражбите след 1989-та година. Всеизвестна е горублянската автомафия и това не са автоджамбазите от автоборсите, както се опитва да ни залъгва тук един. То с просто око се виждаше откъде идват и къде се връщат автокрадците. Този феномен - да забогатееш престъпно и да се опиташ да живееш по друг начин - да живееш добре с престъпно придобитото, го има навсякъде по света.

19

Анонимен

преди 6 години

Какво искат тия селяни? Асфалтираха им пътя скоро и паркират на него както си искат. Мързи ги да ходят 100 метра. Полицията ако ги разчисти от около спирките на автобуса и проблема ще се оправи.

18

123

преди 6 години

До До 15 123Нямах това предвид.А това, че ми писна да слушам за селяни и кварталци...и избиване на комплекси.

17

Мафия

преди 6 години

След 1989-та година горублянската автомафия се развихри и не остана неопоскан автомобил оставен на улицата в околните квартали като Младост и Дружба. Сега забогатялите с кражби горублянци искат по-добра среда. Ами платете си за нея, достатъчно много откраднахте.

16

До 15 123

преди 6 години

Голяма разлика има между село и квартал най-вече по отношение на финансиране и самостоятелност за взимане на решенията.

15

123

преди 6 години

До +++Какво значение има дали е квартал или село??? Все хора живеят..има и добри и лоши..Истината е,че е ужасно натоварено и мръсно.И трябва да се направи нещо да се реши проблема, т.к. има много деца в квартала ,а няма дори нормални детски площадки.

14

ККК

преди 6 години

До АнонименТе щото Кому ниските са цвете за мирисане, 500К софиянци и 2500К пришълци и мутри - това е проблема

13

Анонимен

преди 6 години

Имало било проблеми в Горубляне, ами ще има, така е при управлението на ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 6 години

Проблемите на София започнаха откакто банкянския бек стана кмет - затова тури след юрдечка за да запази статуквото. Първо ще ви дигнат данъците а после цела софия до Самоков платена зона за да може гепенето да продължи!

11

Тиквеник

преди 6 години

Е , много ясно , бе батенцаНали сами се хвалехте, че "Там, където свършва закона, започва Горубляне"Нали е важното , че сте У СОФЕТОЩом не ви харесва, се преместете на някое уредено място с чист въздух - Сен Тропе, Плама де Майорка, Кайманите, Карибите - свят широк.

10

До 9

преди 6 години

Аз бих казал, че проблемът в Горубляне започва още с начина на връзка на Самоковско шосе с Цариградско шосе. Толкова милиони хвърлиха там, а так и не направиха детелина или нещо подобно. Сега там са два светофара и колона започваща от Цариградско шосе, вкл. и локалното към магазин Метро. После наистина следват многото автоборси, които са поне двойно повече от поносимия максимум, който може да има там. Следва лошо регулиран светофар, а после е центъра на селото (сега го наричат квартал), където

9

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на Горубляне започва още от Автоборса Горубляне-бул. Самоковско шосе No.1 Не зная дали има по неудачно място за автоборса.