47

Анонимен

преди 6 години

Който има пари може да ги остави където си иска - Лондон, Париж, Хонгконг, Сингапур. А ако не бяха руснаците да си оставят парите в България да им чистите стаите и да им сменяте чаршафите щяхте да виете от глад.

46

Анонимен

преди 6 години

не им е чиста работата на англичаните

45

Анонимен

преди 6 години

Зо 44 А БЕ ,МОЖЕ ДА МИРИШЕ, НО МНОГО РУСНАЦИ СЕ НАТИСКА ДА СИ ОСТАВАТ ПАРИТЕ В ЛОНДОН

44

Майтапчия

преди 6 години

Ако не знаете какво означава изразът "Омотал се като пате в кълчища",вижте Тереза Мей!Тия фабрикуват все нови "факти" и действащи лица,които влизат в противоречие със старите-като в евтин латино или турски сериал.

43

Питащ

преди 6 години

Като е тайна сметката, ти пък от де научи за нея?Или специално на теб я казаха?Бря-бря-бря??????

42

Анонимен

преди 6 години

Англосаксонското лицемерие мирише все по-противно!

41

Анонимен

преди 6 години

До 34:А..а, и сега са умни старите хора, но днес казват: Путин у торба не стои, защото се познава по Новичок'а !

40

Анонимен

преди 6 години

Ето, сега всичко е ясно, гаджето на Юлия има връзки с руските тайни служби и той я е отровил по поръчение на Путин. Какво по-ясно доказателство от това. Кога гоним руските дипломати?

39

Анонимен

преди 6 години

Британците хем не знаят формулата за новичока, хем го знаят, че е точно новичок и на всичкото отгоре имат антидот точно за новичока.

38

факт

преди 6 години

Англия рано и ли късно ще си плати че излъга света и изостри напрежението и застраши всички,дори в Брюксел при разговори на четири очи не вярват на тази провокация,но САЩ изнудва страните .....

37

Ха-ха

преди 6 години

До АнонименЕ па к'во ще стане-съкращение на дипломатическия персонал=икономии за двете страни!Все е кяр.

36

такива са руснаците

преди 6 години

- правят газ за убиване на агенти.. който не убива агенти- британците пък хем не знаят формулата на новичок, хем след химически анализ се оказал новичокот тук нататък вадете вода от 10 кладенеца да ме убедите в нещо.. Ако това е разработка на МИ6.. значи разработките на МИ6 са предназначени за хора с лоботомия или най-обикновени демократиза мое щастие Господ Бог ме е дарил с логикаАмин, простосмъртни

35

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа била много проста. А ние се готвихме едва ли не за световна война. Какво ще стане от тук на татък?

34

Анонимен

преди 6 години

НАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ СА БИЛИ МНОГО УМНИ И СА КАЗАЛИ. ШИЛО У ТОРБА НЕ СЕДИ ЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПРОБИЕ ТОРБАТА И ЩЕ СЕ ПОКАЖЕ НАВЪН. МНОГО УМЕН НАРОД Е ИМАЛО ПРЕДИ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГА.

33

Хм

преди 6 години

До Анонимен"Тя,освен че е дъщеря на баща си,какво друго е извършила?"Май единствено му е харчила парите.Как са придобити е друга тема.Обаче нищо чудно във фамилията да е имало проблемен дележ.Ама чак да се изтровят едни други?Щеше да е просто поредната жълта история,ако някои от вариантите за развитие не бяха война,че и ядрена!

32

уахаха

преди 6 години

Путин лично е наредил да отровят треторазрядния агент и а парите от продадената къща да му бъдат преведени на лична сметка!!Ай сиктир уе, палячовци

31

ИНТЕРЕСНО

преди 6 години

СТАВА МНОГО ИНТЕРЕСНО--ТЕРЕЗКА ОБЪРКА СЦЕНАРИЯ...ОТРОВЕН,ЗАПАЛРЕН УБИТ..А ПЪК ТЕ ЖИВИЧКИ И КИНТИ СИ ИМАТ---ХОЛИВУДСКА ПРИКАЗЧИЦА...ЯВНО ДУРАЧОКА Е УДАРИЛ ЗДРАВО ЕНГЛИШКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ......ХАХОВЦИ

30

666

преди 6 години

Новичок накрая да не се окаже английски казачок - т.е. да са се тровили по английски с някакъв хербицид, който М6 да ни пробутва за БОВ.

29

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах, тая "новина" какво общо има с отравянето?! Както изглежда сметката не е тайна, щом всички знаем за нея, а и парите са от продажба на семеен имот.

28

Анонимен

преди 6 години

Лека-полека Жужи се отърва от всички неудобни. Идват други "избори".