87

Анонимен

преди 6 години

След аферата сметката ще набъбне с милиони, само Юлачка трябва да казва каквото и кажат да казва от Форин офис.

86

Анонимен

преди 6 години

още един пример за фейк нюз ! ... кво значи тайна сметка ?

85

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitВий глупаками, дето езици не знаете, и география не знаете. МУмбай, бивш Бомбай. Какво знаете? Да лаете! Културтрегер!

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62"Интрерпол всеки момент очаква да получи заповед за арестуването му."Ти сам вярваш ли си? Ако си вярваш, зле си, ще трябва сериозно лечение в психодиспансер. Ако не - ти си просто част от глутницата крастави чакали. Навъдиха се! Трябва подборен бой!

83

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitДа ти е сладко да гледаш такива неща - те обогатяват душите и рафинират сетивата на такива като Hafen DER Dummheit. Умньо, а не видя ли в ютуб укропитешкият произход на тези клипове. Те в Юкрейн лесно намират такива персонажи - все пак един народ са. Само дето в Юкрейн мирише - там деградацията е пълна, бедността - по-голяма и от нашата! Затова се преместват от там в Русия стотици хиляди. Бюрото "Антонов" - цялото, с малко изключения, които отидоха в Китай!

82

Луд без книшка

преди 6 години

Е стига вече с тая драма

81

Анонимен

преди 6 години

Оф сега съм толкова залят от новини че вече ще тряя да си избирам новина. То не бе припаднали момичета то не бе Гинка то не бе избягали убийци то не бе Чеци то не бе Скрипали то не бе руски дипломати то не бе изгорели разджасали влакове. Само проблеми , проблеми , проблеми. Никой не ги опраа ние живеем в ада пичове пазете си гърба нямайте доверие нит на българин на никой кради убивай оцелявай защото живееш в ада.

80

Анонимен

преди 6 години

Къде остана прословутата британска хладнокръвност? Това джеймсбондовско качество?Май заедно с впечатляващата интелигентност на нацията през миналите векове вече съвсем е изфирясало, за до достигне до еманацията си - мисис Мей!Но да им отдадем заслуженото - все пак не убиха госпожица Скрипаль, а може да помилват и господина. Макар, че не ми се вярва - драмата ще се превърне във водевил.Тежко, брате!

79

Анонимен

преди 6 години

некадърните руснаци нито едно нещо не могат да направят като хората. техника-чупи се , убийство-хванат ги веднага ..ха.ха

78

не зависима газетъ

преди 6 години

Скрипал имал компромати против Путин за оргии с африкански мъже и то изнудва. Путин платил по сметката на дъщерята но руския агент искал още и Путин пратил тогава своите килери да му затворят устата.

77

проктолог

преди 6 години

Защо не съобщавате новината от Porton Down, че е доказано, че отровата не е руска?

76

Анонимен

преди 6 години

При използване на БОВ оцелели няма как да има , зза това се казва БОВ , явно са яли развалена херана и са се натровили

75

Анонимен

преди 6 години

сега вече се отече тая работа , а бабата и дядото сигурно са биле конта шпиони , е щом са работили за руснаците защо руснаците да ги убиват , не е ли по логично англичаните да ги убият

74

Анонимен

преди 6 години

Нло.в паунд Ане в рубли.

73

Анонимен

преди 6 години

Абе, и при шпионите ли има шуробаджанащина, бе!Като чета как са навързани ... Таткото, дъщерята Юлия, приятелят и, синът Александър, жена му Наталия дъщеря на разузнавач, майката ... А вие упреквате Делянчо Добрев от 'Аскюву ...

72

Анонимен

преди 6 години

Айде, сега пък приятел руски шпионин че и свекървата и тя руска шпионка... абе стана си турски сетил и това си е

71

Анонимен

преди 6 години

Този сериал ще продължи още много време. "Дързост и красота" ряпа да яде.

70

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 61,Ако им спрат сега световното по футбол руснаците ще вият от глад, Не знам дали си гледал клипове в тубата за живота на обикновеният руснак, но с и без световното те си вият от глад. Има и богати руснаци, но повечето са прошляци, които са готови на всякакви извращения за малко рубли. Руснак с Мерцедес, накара за 2-3 хиляди рубли друг руснак да му пие урината, да му лижат подметките (аз това съм го гледал). Смятай какво падение!

69

Анонимен

преди 6 години

Кремъл размислил...решил да унищожи част от Новичок'а за задгранична употреба и се концетрира в разработката на по-ефикасен Бояришник за Световното по футбол !

68

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден носи нови неприятности за Тереза Мей. Ето сега и наринаха цяло стадо от 60 джендъра. Ясно е, че агентурната мрежа на МИ6 в Русия е разбита вече, защото руските продажници-агенти ще бъдат изпратени да се запознаят със златодобива на река Колима.