36

Анонимен

преди 6 години

ВНП- велик национален предателННП - ненадминат национален предателОНП- образцов национален предателтака ще когато се оставиш да те управляват кадрите на специализираните училищаеле и оная зад него дето прати пекин ва китайизбирани са с конкурс безскруполни и алчни

35

Това е!

преди 6 години

Цветан Цветанов е завършил училището за бавноразвиващи се във Вършец. Това съобщи зрителка на телевизия СКАТ от Варна.Според нея, дипломата на зам.-шефа на ГЕРБ е от помощното училище Никола Йонков Вацпаров в градчето.През 1987 година Цветанов постъпва на работа в тогавашната Народна милиция, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност. Завършва Национална спортна академия през 1992 година със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика.

34

Анонимен

преди 6 години

Поне един с правилна глава и правилно мислене и да пишете срещу него ? язЪК !

33

Констатиращ

преди 6 години

До Бойко-голям стратегСтратег, ама друг път. Сви му се г*ъ-а от страх, че народа е готов да го линчува ако тръгне срещу него.Ноооо, не се учудвам на тълкованието ти! ГЕРБ-ски манталитет: правиш, струваш обаче един език трябва да удариш по задните части на НЕГО!

32

Анонимен

преди 6 години

Докато все се говори за ДС и какво е било преди 1989-та, все по-зле ще става, както и е през последните 28 години. Нормалните държави не разкриват агентурата си, както направи България. Тези, които го направиха трябва да бъдат съдени за национално предателство.

31

Анонимен

преди 6 години

докато всички ДС служители не се изложат на видно , тая държавица никога няма да се оправи ..няма как да се оправи след като долни комунистически с.в.ин.е продават собствената си държава на анти-Българи ! БСП трябва да бъде забранена със закон за най - малко от 150 години! Всички ДС-та в другите партии в затвора за минимум от 150 години. Техните деца да нямат никакво право на работа + техните внуци и всички преки роднини най - малко за 150 години! Това ще оправи държавата моментално!

30

Активист на БКП

преди 6 години

Бах ти нахалството ! На тоя баща му беше шофьор на ДС -шефа Григор Шопов ,а него с диплома от бавноразвиващо училище го уредиха във ВИФ !!!

29

12

преди 6 години

До 1,само те допълвам,в париите и парламента могат,да членуват,само родените,след 1975година,те са чисти и неопетнени.

28

гого

преди 6 години

боко *** на запада и си навлече гнева на путин ердоган ще спечели а ние бедни гладни боси и измрели

27

1

преди 6 години

До рубладжийски партии,любимата си тиква,я впиши в този кратък списък,ведно с физкултурника.

26

Анонимен

преди 6 години

Преди 2-3 седмици го питаха Цецко Красавеца, бил ли е член на БКП. Той излъга, че не е бил, а е бил. Познавам хора които са били с него в една партийна отганизация. И кво, Цецко сержант от ДС, член на БКП, Бочко, офицер от Пожарната, приет на 18 в БКП, като млад и переспективен кадър, после вербован от ДС, с псевдоним Буда, а после и от БОП, с псевдоним Мазния. И това чудо би управлява???!!!

25

Бойко-голям стратег

преди 6 години

С този си ход Бойко размаза основните си опоненти *** Нинова(г-жа лъжа) и Грипен Радев, защото изби от ръцете им най-силното им оръжие русофилството и по този начин практически ги направи ненужни. Освен това събра сума гласове за следващите евентуални парламентарни избори.

24

Реалист

преди 6 години

Тази комисия не трябваше да се създава. Кой какъв е бил никога не е ималко значение. Значение има кой какъв е сега и как е станал такъв. Затова трябва да се отворят досиетата на прехода започнал през ноември 1989 и завършил през 1991 година с приемането на новата Конституция и досиетата след прехода, а не досиетата преди прехода. Добре се знае например кой фалира КТБ, но защо се мълчи по въпроса? Кой я фалира може да се прочете в стенограмите от разговорите при Плевнелиев, но кой ли ги чете...

23

Сержант

преди 6 години

До пшк Няма агенти, няма и желаещи, няма разкриваемост. Кой ще става агент и утре да го сочат с пръст. Загубена държава. Като падна хунтата в Гърция всички досиета бяха изгорени публично !

22

Анонимен

преди 6 години

Цецо е бил съсршинс от ДС, защо не го пишeш? А Бочко, агент от ДС, с псевдоним БУДА. Къде е той също?

21

рубладжийски партии

преди 6 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван)Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Шаренкова,Явор Дачков

20

Тинев

преди 6 години

Е, и?Парите раздадени, парчетата от баницата също!Преди бяха ДРУГАР до ДРУГАР, а сега БИЗНЕСМЕН-политик до БИЗНЕСМЕН-политик.

19

А бе

преди 6 години

То и Цецо трябваше да бъде в затвора,след като бе осъден на три инстанции,ама не е!Третата си отмени решението,след като ГЕРБ спечели изборите.Съвпадение????

18

1

преди 6 години

другарю цветанов,като се махнете ,всички агенти на дс,от партиите и парламента,тогава,няма да се говори за досиета

17

ТОЗИ...

преди 6 години

ТОЗИ СЕ ПОЧУДИ КЪДЕ ДА РОВИ И ДА СЕ ИЗЯВЯВА КАТО МИСЛИ ЧЕ МНОГО Е ХАРЕСВАН ОТ НАРОДА А НЕЗНАЕ ЧЕ НАРОДА ГО МРАЗИ - СТИГА С ТЕЗИ ДОСИЕТА КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ИМЕНА СТЕ НАПИСАЛИ ДА ГИ ОБЯВИТЕ КАТО ДОНОСНИЦИ НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМ АКО ВСИЧКИ СА ОТ БСП ЗАЩОТО Е ЯСНО ЧЕ ТОВА МУ Е НАМЕРЕНИЕТО - ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ГЕРБ ДА ЗАГУБИ ЧЕ ДА НЕ Я ВИЖДАМ ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ ВЕЧЕ