76

Анонимен

преди 6 години

Ще се занимаваме, докато досието на Цецо и Буда излязат на първа страница на вестниците! Много са доносниците, но някои от тях са начело на държавата, а други гонят мишлета с досиета!

75

Браво тарикати!

преди 6 години

Няколко мои познати от службите изкараха много добри пари от досиетата и сега ще се пенсионират само от копиране на документи! Обиколиха света, що конференции, що книги издадоха, що филми направиха, не знам как посолствата на САЩ и Ес не фалираха!

74

Извадиха

преди 6 години

досиетата за да отклонят общественното мнение за сделакта ЧЕС.Да прикрият че незнаят какво правят.Да забравим лъжите им за участие на държавата в сделката!Стар много стар и ИЗТЪРКАН НОМЕР!

73

от герб де!

преди 6 години

тия айдуци краднат като за последно,а нас ни занимават с някакви кирливи досиета!

72

Апел

преди 6 години

Да се проверят апартаментите на тоя, че имаме двама избягали затворници!Щото де ще скрият ***?Ами много просто: При друг ***.

71

Анонимен

преди 6 години

Гнусен милиционерски продажник!

70

Щирлиц

преди 6 години

Не вярвам,че всички досиета са прибрани на едно място.Сигурен съм,че Партията има собствено хранилище със досиета,на важни за нея хора-дали за да бъдат манипулирани,когато му дойде времето,или защото са й истински верни,един Господ знае.

69

Цецо досие?

преди 6 години

Цецо и той май има досие, щото много се развълнува всеки път като някой другар изгори и му отворят киpливите ризи. А като нямаше закон за лустрация, по-добре така да си седят нещата и да ги острелват един по един...

68

А СРЕТАН Е ДАЛЕЧЕ

преди 6 години

ГНУСНЯКЪТ ЦВЕТАНОВ ГОВОРИ ЗА ДОСИЕТАТА И Е ВЪЗМУТЕН ОТ ТОВА. ТЪПАКЪТ ОТНОВО РОВИ И УМИРИСВА ЕФИРА, ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ПОРЕДНАТА КРУПНА КРАЖБА НА ГЕРБ, А ИМЕННО ЧЕЗ. СЛЕД КАТО ПРИСВОИХА БУЛГАРТАБАК, КТБ, СЕГА ЧЕЗ, СЕ ПИТАМ, КОЯ ЩЕ Е СЛЕДВАЩАТА АПЕТИТНА ХАПКА, КОЯТО БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ЩЕ ОТХАПЯТ. НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ЗАДАВЯТ И ПУКНАТ ОТ ЛАКОМИЯТА СИ. ИНАЧЕ ОТЪРВАВАНЕ НЯМА. НАРОДЪТ СПИ ПАРАЛИЗИРАН ОТ НАГЛОСТТА НА ГЕРБ-авите ***, ОПОЗИЦИЯТА ПРО;АЙВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, ОПИТОМЕНА И ОБЪРКАНА

67

Анонимен

преди 6 години

Едва ли ще изскочи нещо за него,защото за 10-15 години на властови позиции в политиката и той и началника му са успели да си изчистят де що е имало компромат за тях

66

Анонимен

преди 6 години

Проблемът с ЦЦ и ББ не е, че са били в ДС или агенти на ДС, а в това, че ЦЦ като физкултурник стана министър на вътрешните работи, а ББ като близък с СИК стана Главен секретар на МВР, кмет на София и премиер. ДС ряпа да ядат пред това, което направиха мутрите в България.

65

Анонимен

преди 6 години

Няма държава с такова тъпо управление като на гробaрите!! Отново досиета, Държавна сигурност, агенти и до кога?С това вадене на досиета се постига една цел, никой да не съобщава за далаверите на управниците, защото утре ще цъфне в некоя медия. Краденето, далаверите и геноцида продължават с нестихващ темп. Разкриваемостта е около 10%. Агентурата е най-силното оръжие с/у престъпността. Като ги вадят, кой да помага? 30 години минаха и периодично ДС та ДС. И кой страда, българина.

64

дедо Ташунко

преди 6 години

Хора, тази комисия по досиетата се гаври с вас. Схемата е на "час по лъжичка". Ухерите в родината са били около 500 хил. души. С тези темпове са необходими още 5 века, за да се разбере, кои са били те. Не забравяйте каква е била работата на ДС. Да охранява партията и висшата партийна номенклатура. В редовете на ДС повечето са били полуграмотни селяни, в ролята на вярно псе. Истинските *** никой не обсъжда. Огънят е върху дребните ***. А Христо Христов се направи отлично благосъстояние.

63

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има солени глоби за родителите му и всички ,които стоят зад това предизвикателствоплюс затвор . Искаме и оставкатана криминалния премиер .

62

анонимен

преди 6 години

Цветанов, такива като теб още държат тая ненужна вече коисия по досиетата, защото там са се ваши хора и трябва да лапат.... и то какви заплатки. И вече за какво? Не свършиха ли тея досиета, да не ги съчиняват там нови, та да има за какво да стоят и лапат.... Направете там заплащането на една минимална работна заплата да видим кой ще стои там и ще ръси простотии.... като са такива патриоти да работят за минимална работна заплата. Да не би да се изпотили нещо?....

61

Анонимен

преди 6 години

за запалето българско знаме питайте оня компир цветановтой сега е зает с досиетатаи всички антибългари като него магат да си разиграват коня както си искат

60

ДНЕС

преди 6 години

От Днес трябва да говорим за Досиета на Турското ДС - Днес Хасан Запали Българското Знаме , преди това го свали , счупи пилона и се изпика върху него .Това е млад човек , турчин на 16 години , с платени пари от ЕРДОГАН и неговите мечти .

59

Joko

преди 6 години

Няма ден в който да не показвате и цитирате Цвъко. Върнахте се преди 1989 г.

58

Анонимен

преди 6 години

Цецу и оня избягалия затворник много си приличат бре.Да не са братчеди?

57

Анонимен

преди 6 години

крадците трябва да са ва затворите а не в парламентаеле па цецо крадецощо не каже кога беше щатен точно в тия служби какви ги е вършиламериканците винаги си избират силно зависими продажницида нема къде да мърдат като цецо и банкявското кратунче