5

Алекс

преди 6 години

Гледал съм интервюта с Виденов, чел съм доста неща за него. Сигурно е едно. Той не искаше прехода да тръгне по пътя които беше предопределен от запада. Не желаеше на всяка цена да се приватизира всичко. Но направи грешка, че мислеше ,че скапаната БКП ще застане зад него. Точно те и Костов с помоща на запада направиха инфлацията и виденовата зима. А след него дойде Костов които продаде Балкан и направи всичко това което Виденов не искаше. Учудващо е как не го убиха тези които го издигнаха.

4

Унуфри

преди 6 години

Жан стана МП на една фалирала сателитна на СССР държава. Вярвам, че не беше корумпиран. Но същевременно беше абсолютно неподготвен. Не казвам, че е бил глупав или злонамерен. Просто *** никога не са имали кадри способни да управляват в условия на пазарна икономика и свободен пазар. Икономическото им гуро Луканов създаде капиталистите и изродения икономически модел от който до днес не можем да се измъкнем, защото икономиката е в тяхна власт.

3

Анонимен

преди 6 години

ТОГАВА НАЛЯХА МУСКУЛИ СЕГАШНИТЕ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ, КАК ЛИ-ФАЛИРАХА БАНКИ И ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА- ИНФЛАЦИЯТА НАД 240%- да чухте някой да лежа в затвора за тоя бандитизъм. Тук се тества модела на ограбването- ТОГАВА ИМАШЕ И ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ, А СРЕДНАТА ЗАПЛАТА БЕШЕ 5 ДОЛАРА-ВИДНИЯТ ФИНАНСИСТ ГЕЧЕВ СЪЩО БЕШЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО ОГРАБИ БЪЛГАРИТЕ.

2

БКП = СМЪРТ

преди 6 години

ЕДИН ОТ ***, КОИТО ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ И ЗАТРИХА МИЛИОНИ СЪДБИ!

1

Boko bo

преди 6 години

Единственият честен политик.... Надигна глава и вкупом САЩ и РУСИЯ му спретнаха една огромна постановка. Но някой неща вече са ясни след години. След години ще е ясно и че днес България се управлява от свръхкорумпирани и престъпни национални предатели