251

Крим не е руски

преди 6 години

Значи Албания не може да анексира Косово, а терористична Русия може да анексира не руски Крим

250

До 255

преди 6 години

Руската армия е наполовина професионална.Останалата част е държава оръжие ,веднъж в живота си.Руснаците нямат ресурса ,възможността и модерни тренировъчни съоръжения с които да им е изцяло професионална армията.

249

Анонимен

преди 6 години

Жалко. А така можеше да ни пазят и нас. Ние, ЕС, та ЕС. На ви ЕС с всичките му ценности.

248

Студио "Х"

преди 6 години

дО шопаКакто преди години в Албания или Косово ,американците докато анИлизираха как да вземат летището,то руснаците бяха вече там и ой ,каква беше изненада за тях. ТАКА че и сега анИлизират ,анилизират ,харчат пари за военни разходи ....както и при тези ПРО и бац всичките тези ПРО се оказаха ненужни срещу суперхиперзвуковите) ракети на Русия .А колко пари хвърлени са ,ой ,много и за каво .Путин с един удар удари прехвалените ПРО и американска военна мощ.Това е Истината шоп,харесва ти не ти харе

247

СЛАВА РУСИ

преди 6 години

Косово е сръбски !!!

246

Анонимен

преди 6 години

Любопитен факт е, че руската армия се състои главно от малцинствата от периферните им республики - чеченци, буряти, якути и т.н. Руската армия е професионална, там служат наемни войници ( контрактники ). За войници се цанят бедни руснаци и нацмени (на руски това е презрителното име на неруснаците - НАЦиональное МЕНьшинство )

245

wild horse

преди 6 години

Колко злобни,просташки и долнопробни коментари по адрес на Сърбия и Русия,които са братя по кръв и по вяра. Завиждате,че се продадохте за жълти стотинки и сега безвизово миете чинии и берете ябълки. Свободолюбивият дух на българина е мъртъв,други управляват и ума и живота ви. На кого ще накривите кепето с жалката си армия,счупени самолети и политическа импотентност. Чакайте НАТО.....от умрял писмо

244

Анонимен

преди 6 години

Каквито имат Руснаците. Аааааа ????

243

Шоп

преди 6 години

На руснацитата не им остава нищо друго освен да се дървят и да плашат, но реално всеки ден обръчът около тях се затяга. Разбира се, на тях ще им дойде дюшеш ако сърбите започнат някаква обречена офанзива, защото ще отклонят вниманието на НАТО от самите тях. Затова пускат такива фишеци. Аболютно същата политика водеха и при Милошевич, Саддам и Кадафи, докато ги излъгаха да си изядат боя.

242

Професора

преди 6 години

Руснаците винаги са уважавали сърбите повече от нас , но тъпите ни тесногледи политици все са се опитвали да се ''докарват'' пред братушките , но те винаги са ни прецаквали по отношение на политиката (още от времето на *** Димитров и отношението ни към македонците , натрапвано ни от ссср) . Русия няма интерес от силна България на балканите..

241

Анонимен

преди 6 години

Колко изненадани ще бъдат разни хора. Вече чувам свистене на падащи МиГчета...

240

Шоп

преди 6 години

Всеки ден от Италия излита безпилотен самолет с размерите на голям руски изтребител и леко-леко, през Гърция, България, Румъния и Украйна обикаля руската граница и Крим и преслушва и заснема всичко. Всяко струпване на войски и техника се наблюдава и анализира. Докато рузките с вини излетят, докато стигнат Косово, натовската авиация вече ще ги чака там. Живи няма да се върнат.А пък сърбите ако много знаят, босненци и хървати ще им го турят от зад. И те имат да си връщат територии.

239

Анонимен

преди 6 години

То и за Сирия говорехте че, ушанките ще пропаднат, ама май спечелиха, колкото за Косово, колкото и да смятате необходими самолети и жива сила от страна на Русия, пропускате факта споменат в статията - ракетите им достигат до всяка точка на конфликт.

238

Анонимен

преди 6 години

*** не е дорасла да прави такива десанти на 1500 км разстояние. Освен това като почне да загробва с лекота спецчастите си, че се оголи фронта в Донбас и Сирия и украинците ще си върнат всичко.

237

A

преди 6 години

До Hafen die WahrheitWerno li?

236

Анонимен

преди 6 години

Интересно, колко специални части може да превозят по въздуха, предвид това, че в един Ил-76 влизат около 300 души десант. Да кажем 20 самолета - 6000 души. Ами техниката? Един Руслан вози два танка, десет Руслана - 20 танка. 20 танка са сериозна сила, 6000 души лека пехота.... не чак толкова. Но нали се сещате, че от 20 самолета НАТО ще свали поне 5-6. Примерно 600 души ще станат на кайма още при десанта. И тогава целия военен план пропада.

235

Стратегикон

преди 6 години

Албанците са напаст! Но сърби и руси ще им покажат де зимуват раците.

234

Анонимен

преди 6 години

Вярно е! Повечето пишещи тук на са копали окоп за стрелба стоешком и не им е много ясно под шапката за какво иде реч.

233

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 238БРАВО ПО-ДОБРЕ СИ ГО НАПИСАЛ И ОТ МЕНЕ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЛИДЕРА НА ЕВРОПА В ЛИЦЕТО НА БАБИЧОК НЕ ПОЖЕЛА ДА ВЗЕМЕ ТВЪРДА ПОЗИЦИЯ СПРЯМО ПРОСИЯ!

232

Пешо

преди 6 години

Ми що не миха 1999г.Сега вече невъзможно НАТО.