271

Анонимен

преди 6 години

Е те са им най -важният приятел от 1885,нормално да се поддържат.

270

Анонимен

преди 6 години

Най -важният партньор и приятел на Русия е Сърбия! Браво Вода, право в челото на нашите русофили.

269

Анонимен

преди 6 години

Не може да ми бъдат братя тези,които убиха Стамболов и отровиха Захари Стоянов.

268

натоёб

преди 6 години

До Фонеутрия не иска "через жопу" Разбира се?

267

Анонимен

преди 6 години

Ами да опитат.Аз ще стрелям пръв.

266

Bolt Thrower

преди 6 години

Приказките за славянско и православно единство винаги означават едно и също - зле прикрити имперски амбиции на Русия.

265

88

преди 6 години

Авторът който е писал тази смешна статия сам не си вярва на небивалиците.Но все пак на нормалните хора в България трябва да им напомни, че Русия винаги е била на страната на Сърбите и като такава винаги е била враг на България.

264

Фонеутрия

преди 6 години

Какво става - Сърбия не иска ли да влезе в ЕС

263

до wild horse

преди 6 години

Сърбия и Русия са православни като нас,но никога не съм ги имал за братя. Братя са ми българите! А ти очевидно не си, чел достатъчно история! Заради тези две "братски държави" два милиона българи днес ни мразят и се изживяват като потомци на Александър Велики.Така ли се постъпва с брат?

262

Анонимен

преди 6 години

Ей затова ще съм против Русия,защото винаги Сърбия е" техният най -важен партньор".По тяхна заповед сърбите ни нападнаха през 1885г,а през 1913 насъскаха румънци и турци да ни ударят в гръб за да може Македония да остане за Сърбия.Не сме забравили руските зулуми,които те ни правят и до днес.Жалко че в България има доста заблудени хора,които си мислят,че Русия е приятел.Радев трябваше да попита Кирил,защо вдигнаха схизмата на БПЦ чак след ВСВ.Защото никога не са гледали на нас като на братя!

261

Анонимна

преди 6 години

Не разбраха ли,че хората искат МИР!!!! Стига с тези ракети,бойни самолети,отровни газове и какво ли не!!! В кой ВЕК живеем!!! КГБ да спре със злите си номера!!!!!! Стига да са отравяли и избивали хора!!!!В тези векове, хората ТРЯБВА да живеят щастливо!!!!!

260

истинната

преди 6 години

Е това е.Боко се целува с турчина, но тръгне ли той никакво НАТО няма да 👍 ни защити, камо ли американския ***. Примерите са толкова много, че тъпите български глави е крайно време да го проумеят. Единствено руските възпиращи ракети могат да запазят България цяла. Затова никакво нато, а да дадем коридор този път на Русия .

259

Анонимен

преди 6 години

До 267, ти ли имаш разстройства с психиката или по родова линия от и 17 година?.какви гропища си пълнил бе хахо???

258

Еми

преди 6 години

Евала на сърбите .И ние скоро ще търсим помош от Русия,като америка воражи ромите в България така както воражава всички малцинства за да всявът смут навсякадв.

257

Шоп

преди 6 години

До БрееейРусия НЯМА ДА ДОПУСНЕ НА ГРАНИЦАТА НИ С МСКЕДОНИЯ НОВА БАЗА НА НАТО.*** коя е и какво право има да решава неща, които се случват между България и Македония?*** решила ли си е проблемите със съседите, та се навира да създава проблеми и на Балканите? Ние вече сме напълнили няколко руски гробища в МК през Първата световна...

256

Анонимен

преди 6 години

Ще прати но трябва да минат над натовско небе... ако им се разреши... Иначе ко праим?

255

българина

преди 6 години

кой ЧЛЕН на ес или нато ще каже същите думи за България , ако утре турция влезе тук? кой кой кой?! питам, и не ми говорете с чл 5 в петък.... и това време ще дойде

254

Само Левски и Путин

преди 6 години

Българският говедарообслужващ слугинажки политически елит защо мълчи? Униженията ли брои? Цветаноооооов, мурвооооооо, къде сииииии?

253

Иван

преди 6 години

Сръбска партенка

252

Брееей,

преди 6 години

Изглежда Гуменката пак е разпоредила всички гербер..ски джен...дъри да влезат в действие. Нападнаха сайтовете като скакалци и ги напълниха с простотиите си.Общо взето стилът им е един и познат до втръсване. Изчерпан репертоар.....Русия НЯМА ДА ДОПУСНЕ НА ГРАНИЦАТА НИ С МСКЕДОНИЯ НОВА БАЗА НА НАТО. ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ.НЯМА ДА ДОПУСНЕ НАТОВЦИ И В СЪРБИЯ....НИЕ ДА МУ МИСЛИМ С ГОЛИТЕ ЗАД...НИЦИ И ДВАТА ВЪЗДУШНИ ТАРАЛЯСНИКА. ОСТАНАЛОТО СИ ГО НАРЯЗАХМЕ,ЧЕ НАТОто ЩЕ НИ ВАРДИ..