45

БАБА КУНА

преди 6 години

СМЕШНИ ХОРА! КОСТОВ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД БОКО. АКО ИМАШЕ И ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ ВЕРОЯТНОСТ КОСТОВ ДА Е ВЗЕЛ НЕЩО ЗА СЕБЕ СИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ БСП И ГЕРБ ЩЯХА ДА ГО РАЗПЪНАТ НА КРЪСТ. ВСИЧКИ КОИТО ПЛЮЯТ СРЕЩУ НЕГО НЕ МОГАТ ДА ПОСОЧАТ НИКАКЪВ ФАКТ, КОЙТО ДА ГО УЛИЧАВА В НЕЩО НЕРЕДНО !!!

44

Анонимен

преди 6 години

До ПичАбе,Пич,дрогиран ли си,пиян ли си или твърде млад,за да си спомниш голямото крадене по Костово време.Този когато и да го линчуваш или прибереш на топло за поне 40 год.ще е късно!

43

Не съм била

преди 6 години

член на СДС( както и не съм била на БКП, въпреки канена- нещо "нечувано";-)), но сърцето ми беше там-! Ако Костов беше премиер или президент, досега да сме като Португалия, Испания-най-малко! Той има харизма- светът го харесва, отличен финансист и икономист.Веднага ще гласувам за него, дано да се върне в политиката! Има идеи!Здраве, успех, г-н Костов!

42

Пич

преди 6 години

Ако в този момент Костов направи партия и се яви на изборите, веднага отивам да пусна бюлетината за него. Не съм гласувал от 3 мандата, но за партия с лидер Костов ще гласувам. Този човек направи буквално подвиг 1997-2001.Ако не беше взел властта тогава, България буквално загиваше. Само поради факта, че се разправи с руските мекерета в България, само заради това мога да гласувам а него. Жалко, жалко, че не повтори мандата. Ситуацията в България щеше да е коренно различна. Уви, раята не го разбра

41

Анонимен

преди 6 години

Един от най-големите българофоби, управлявали България. Еврейска ***, това е Костов. Отдавна забравен и изхвърлен на бунището на историята.

40

планираната

преди 6 години

ПЕРЕСТРОЙКА ОТ ДС И КГБ ОКТОПОДА.....СЪЗДАТЕЛИТЕ НА МАФИЯТА И НОВИТЕ "БИЗНЕСМЕНИ"- Жорж Ганчев е секретен сътрудник на ДС в периода 1970 - 1990 г. Харалампи Анчев, юрист, близък до СДС, служебен министър в провителството наСофиянски, агент Чавдар на Шесто управление на ДС.Икономистът на СДС Венцислав Димитров, който доведе Иван Костов наРаковски134 , се оказа с псевдоним Попов агент в СГУ-ДС, 2 отдел. И МНОГО ДРУГИ "СЕДЕСАРИ"

39

Анонимен

преди 6 години

Костов е най -кадърният икономист , койт е сядал на премиерски стол от 80 години насам!Ако не беше Костов, нито щяхме да сме в ЕС, нито в НАТО!Да плюеш по човека, който извади България от тинята, в която я бяха набутали червените крадци, трябва да си или ***, или комунист!Рано или късно ще си отидат прдажниците, които харизаха родината ни на ушанките и Костов ще получи заслужено място в историята.Костов и СДС бяха свалени от власт от РУСНАЦИТЕ-тази средновековна монархия винаги е била враг

38

2+2

преди 6 години

Единственият български политик опънал се и на американци и на руснаци в интерес на България! На американците отказа прием на косоварски бежанци -македонците приеха и сега страната им е пред разделяне.На руснаците отказа преминаване на военните им самолети за дебаркиране в Прищина.Освен това изгони руски дипломат шпионин а българския му агент тикна в ареста и даде на съд.Това не бе ставало от времето на цар Борис трети и затова го мразят и всички чужди агенти -и руски и американски.

37

БАБА КУНА

преди 6 години

КОСТОВ УПРАВЛЯВА В НАЙ-ТРУДНИТЕ ГОДИНИ И СЕ СПРАВИ, НО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРИЛОЖАТ НЕПОПУЛЯРНИ РЕФОРМИ. ТОЙ СТАБИЛИЗИРА БЪЛГАРИЯ И ПОНЕЖЕ УДАРИ МАФИЯТА МЕДИИТЕ НА МУЛТИГРУП ГО АТАКУВАХА, А ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА КАТО КАПАК ДОКАРА И ЦАРЯ, КОЙТО ИМ ПОЗВОЛИ ТОТАЛНО РАЗГРАБВАНЕ !!!

36

Анонимен

преди 6 години

костов за да дойде България бе съсипана пи изкуствен начин от неговиет приятелчета Сорос, Ран и ЪТ. Посел разпродаде всичко на безценица.

35

Анонимен

преди 6 години

31 - Тачър съсипа АНглия, затвори миниет, остави много хора без работа, накрая хората не можеха да я гледат. сега тепърав започват та критикуват нейната политика....

34

Анонимен

преди 6 години

Архивите и хората говорят, ТОЯ ПРИВАТИЗИРА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!гнусна твар

33

Анонимен

преди 6 години

такъв виден капацитет като Костов се обгражда с видни капацити."Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер Нейчо Неев, вицепремиер на България, СДСНахранете журналистите Надежда Михайлова към актива на СДС при среща в провинциятаЩом масата е шведска, аз ще стана, като дойдат шведите депутатът от СДС Георги Петров (Гошо Тъпо)Трябва да развиваме приятелските взаимоотношения между България и Нубия Депутатът от СДС Васил Михайлов в импровизирано интервю за предаването "Ку-ку"

32

Анонимен

преди 6 години

Червените деграданти вместо да храчат тук, да си погледнат в собствената паничка или по-точно виденовата зима. Питайте Румен Гечев и другите червени "титани на мисълта", кое, как и защо се случи. Хората бяха докара до просешка тояга, бяхме ударили дъното, с идването на ОДС нещата започнаха да се подобряват, това са фактите.

31

Анонимен

преди 6 години

Господ бави ,ама не забравя Беше толкова кадърен,че емигрира половин България.Нали беше наше времето? Какво става?Нямал време?това оправдание на бавно развиващт ли е ?

30

Анонимен

преди 6 години

Костов промени България ,това е безспорно ,дали е по добре или по зле е теоретичен въпрос ,но че той я промени е факт и то исторически !

29

Анонимен

преди 6 години

До ПичНяма как един реформатор да получи втори мандат в България, просто обществото ни не е дорасло за такъв интелектуален подвиг. Масата българи, искат да чуят няколко популистки клишета как ще ги оправят, как ще им вдигнат пенсиите и заплата, а как ще стане и възможно ли е въобще, не е важно. За толкова ни стига акъла - в UK Тачър получи 3 мандата и успя да раформира едно закостеняло общество и икономика без никаква перспектива, в България това е в сферата на фантастиката.

28

Държавник!

преди 6 години

Последният истински Държавник! Кошмар на комунисти,гербави десни и патрЕторски доносници!

27

ТHE Патриот

преди 6 години

този *** ни такова мамата!

26

Мишо

преди 6 години

Един от малкото умни и кадърни управленци за последните 100 год. в България. Ако беше искарал още един мандат България щеше да бъде друга, но тези които са заинтересовани да боксуваме на място, му подляха вода и докараха недоразумението-"цар"