65

Роси Попова

преди 6 години

Виждам как пишат ДЕСНИТЕ - с разбиране и оценка на историческия момент, с познаване на произтеклите събития, по-умно, по-интелектуално. Заклейменият като злодей министър-председател Иван Костов направи ходове на един голям българин, зад които трябваше да стоят други стотина смели мъже - нищо повече! Уви, Големите остават неразбрани и самотни! Затова *** се разпореждат и говорят йерихонски за турското робство, а съветското още продължава. Винаги гласувам правилно!

64

Де.би.ле

преди 6 години

До Този е лицемер!Какъв Костов е разрушил СДС, я пак? Първи се изниза Софиянски, след него Бакърджиев, после остатъка от ОДС се коалира срещу него, защото, както се видя повечето са били ДС ***, като Петър Стоянов, Георги Марков и т.н., той напусна СДС и го последваха хора, с които чак през 2003 година сформира ДСБ. ***, нали са ви промити мозъците от четене на тошотошевите парцали и гледането на шоуто на оня дългия ***, та затова си ги говорите едно към гьотере глупостите.

63

Анонимен

преди 6 години

До 'помня го' Точно така приятелю!И сега пак се прави на "'антикомунист"'!А е най-големият такъв!

62

Помня го

преди 6 години

А помните ли че като загуби изборите от царя в последният момент подписа договорите за американските електроцентрали и оттогава все ни крадът та и до днес.Демек след мен и потоп пука ми за хората .А като гръмна ктб помните ли че два дена преди това се измъкна със спестяванията си че някой го предупредил...Апо негово време зверската цензура помните ли я Ама за това нне пишеме...

61

Анонимен

преди 6 години

Иван Костов е бил вербуван в Кременчук от тайните военни служби на Кпсс като много добър кадър - razuznavane/?p=412!Освен това в масовата си приватизация "продаде" Нефтохим Бургас на подставено лице на руссиянина.Бил е и дясна ръка на А.Луканов и член на Бкп като и сега е такъв extremecentrepoint/archives/10842!

60

Анонимен

преди 6 години

Костов е започнал като студент в СССР и затова им знае гадната същност и ги мрази, руските с вине.

59

Анонимен

преди 6 години

Че беше подбран от червените, да завърти колелото на сините го знае всеки-доказано и с досие.Но едно трябва да се знае за Командира,притежава качеството СМЕЛОСТ,говори директно от свое име,поема отговорност за казаното от него,и не приема команди и заплахи от никого.Докато беше той,успя да изгони най-големите руски мошеници,и прибра много мафиоти на топло с дълги присъди.След него дойдоха ,,плъха'' и ,,комсомолският'',едвам не фалираха държавата.Добре че ЕС в лицето на сегашният ни стабилизира.

58

Анонимен

преди 6 години

По пътя до кривата и гнила круша.

57

Анонимен

преди 6 години

Тия изверги и сега ръководят държавата....

56

=

преди 6 години

Като министър на финансите е взимал и бая подкупи.

55

29 palms

преди 6 години

А, забравих: този когото ще търсим е Тодор Живков.

54

3338

преди 6 години

Ще го търсите някога Иван Костов помнете ми думата. Дано само не е прекалено късно.

53

Сокол 9

преди 6 години

Не го заслужавате Иван Костов щом като червените кхмери успяха да ви втълпят всичките глупости които се изписаха по негов адрес а истината е съвсем друга. Той спаси България от социализма .

52

ined

преди 6 години

Навремето си мислех, че Иван Костов е най-големия крадец, но като дойде на власт Бойко Борисов го надмина стократно с кражбите

51

спомени

преди 6 години

Спомням си че и тогава имаше едни "десни" дето сипеха огън и жупел по Цар Симеон и в резултат Симеон направи правителство с комунистите.От тогава насам само ГЕРБ остана българска партия. Добре че попа унизи прецедента за да видим че само Валери Симеонов милее за България.За съжаление Валери не е икономист като Костов.

50

Анонимен

преди 6 години

Това е човека погребал икономиката на страната.

49

Щирлиц

преди 6 години

Ужас!Скрийте го тоя антибългарист.

48

Анонимен

преди 6 години

А къде са снимките на Костов в Олиимп на срещата с мутрите? Къде е снимката му със Славчо Христов?С Луканов?С букета и бонбоните на посещение на комуниста Бойко Борисов, дето Костов го пробута на Европа за десен?Освен това че Костов е по-интелигентен от Борисов, разлика в техните цели няма. И двамата бяха назначени от един и същи Център. И матрЯла, чрез Борисов- и по-интелигентните хора, чрез Костов бяха вкарани в капана.

47

Анонимен

преди 6 години

Снимка номер 1-един от престъпниците на България.

46

Тинев

преди 6 години

Агентът на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ Иван Костов изпълни достойно задачата си.Оглави кухо СДС и спомогна на другарите правоимащи да се преродят в бизнесмени.Разрушиха, окрадоха, присвоиха - Иван Костов!