29

Анонимен

преди 6 години

Онези дни от МВР казаха, че нямат информация колко пенсионери работят във ведомството, та... сега и човека им праща телефона си.

28

Анонимен

преди 6 години

"РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА" - затова ли ме изтрихте ? Или за това, че написах истината, че българският Министър-председател е бивш бандит,или затова, че БКП се клонира в ГЕРБ,БСП,ДПС и т.н., а българската овца още не е разбрала това, а може би заради свободата на словото в България ?

27

тежка бюрокрация

преди 6 години

100 тона документи и накрая не знаят къде е. Цялата ни работа е такава. Безсмислена бумащина.

26

избирател

преди 6 години

До кога''Пак искат някой друг да им върши работата,не знам вече какво трябва да стане за да се направи драстична реформа и съкращения в полицията,вече почват сериозно да дразнят народа''Тоя народ се дразни приятелю само,когато е заключен зад две врати,едната задължително метална!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Полицаите от края на града трева да пасат. Истината е още по смешна та чак трагична. Те го издирват той в затвора. Съдят те задочно без да знаеш и за каране без книжка те вкарват в затвора. С нащата полиция и съдебна система никой не е в безопасност.

24

кога

преди 6 години

Пак искат някой друг да им върши работата,не знам вече какво трябва да стане за да се направи драстична реформа и съкращения в полицията,вече почват сериозно да дразнят народа.

23

Анонимен

преди 6 години

27/ те го издирват министъра, но той не знае още.Все пак ако искаш да разбереш че те издирват фейсбук е мястото.Чакат от полицията да си публикува и той телефона, че да му звъннат.

22

Анонимен

преди 6 години

Даам, за шофиране без книжка - затвор.А за убит човек в катастрофа - колко?А ако убитият човек е дете - колко?А ако убиеш собственото си дете коко?В тази връзка - издирват ли "нашето" момче - министърчето на транспорта?Или герберастите не ги съдят?

21

цирк

преди 6 години

До 3MНе обиждай милицията тогава имаше ред и сигурност,а сега при полицията е бардак и хаос,но това не пречи Б Б да се подиграва с народа и да им увеличава заплатите....

20

избирател

преди 6 години

Е тоя път наистина не разбрах защо ми изтрихте коментара?!Ааааа заради ''свободата''на словото в''демократична'',България?

19

до 19

преди 6 години

Сами се направиха за смях куките.Решиха да се правят на модерна полиция и ядоха дървото.Следващата им стъпка, ще е да си публикуваме жалбите във фейсбука на полицията, там ще се намесва прокурора и кварталният и свидетелите и накрая резултата от жалбата ще се публикува във фейса.

18

Щерю

преди 6 години

Нали питат - Кое в България е наред? - Хаосът...

17

Анонимен

преди 6 години

Така се пазят началниците и директорите а от там и ръководството на МВР, като си нагаждат цифрите за да декларират успех в работата си.Ако се направи правилен отчет, ще се види, че освен кафета и игране на пасианси не са свършили кой знае колко работа. Издирваните хора които пишат като издирвани, са предимно такива които не са се явили на призовки и след като се явят ги слагат в графа свършена работа.А истинските , престъпници никой не ги търси, понеже головата разлика се оправя със химикала.

16

3M

преди 6 години

смешна милиция "работи" по смешни закони и постига отчайващи резултати

15

Анонимен

преди 6 години

Направиха ги за смях............ отново!

14

Анонимен

преди 6 години

Така става, когато си оправят статистиката с химикала.Такива са им и цифрите по битовата престъпност, по автогражбите и тн.Стъкмистика. Ако им се гледат реалните резултати, ще се окаже,че качамака в полицията е пълен а цели служби не само че не работят а и затъват.И криминална, и териториална и охранителна. Всичко е за пред отчета, стъкмистика и нагаждане на цифри.

13

Анонимен

преди 6 години

Че тя цялата ни полиция това върши - работа по социалните мрежи.Защо 1 000 000 000 + лв не се спестят? Младежи, които биха киснали по социалните мрежи без пари цял ден биха свършили същата работа.

12

шматка

преди 6 години

Не че оправдавам куките и съда но как да му изпратят призовка като със сигурност не си е дал адреса в Германия.

11

Анонимен

преди 6 години

До бившият разследващПич сега вече като си бивш да вземеш да се отдадеш на филми с криминална тематика, че да не се излагаш повече от това, в тях вземи че вложи повече мозък /ако имаш такъв де/ за да разбереш как действат в разумните държави криминалистите, че в България не сте нито криминалисти, нито разследващи нито интелигентни полицаи, а сте само една сб'ирщина от мързеливи и корумпирани същества !

10

Дръндер до 6

преди 6 години

До баси 6Поредния неразбрал за какво иде реч в някоя статия. Престъпникът не е длъжен да се предаде на полицията или да знае, че го издирват. Защо да улеснява полицаите? Тяхна е работата да го хванат! Идеята е че полицаите са зле. Може ли да издирваш престъпник, който вече е в затвора?