69

Койчо Полицаия

преди 6 години

Колеги кога е следващият протес за увелечение на заплатите ?

68

DJAC

преди 6 години

Най некадърните и мързеливи стават полицаи

67

Ябабау

преди 6 години

Смешна държава сме и такава ще си останем...

66

333

преди 6 години

До Ха ха 71:Хайде холан,то пък като гледам някои служители на МВР,издържали теста,че преливат от ЕНТЕЛИГЕНТНОСТ???Едновремешните милиционери,макар и не всички,но поне някои от тях бяха ПРИРОДНО-ИНТЕЛИГЕНТНИ?!?!?!

65

"Смешен плач &q

преди 6 години

Считам , че управлението и важните институции в България е необходимо да се рестартират , т.е да се закрият и открият отново с други законови порядки и състав.Иначе сме живи карикатури - с летище София , с намиране и търсене на не криещи се " престъпници "и прочее смешни сказки и хуморески.Незаинтересованост, безразличие, цинизъм.....това е "грижата" на елита ни към народа.Българино , събуди се ! ! ! !

64

ex

преди 6 години

Лелее голем бандит лелеее...Бандитите са в НС и един подаде оставка защото прехвърлил фирма на клошар.Няма съд в БГ!НЯМА И ДА ИМА!!!!Тоя ли кокошкар дето карал без книжка и не спазил да се явява на подпис за пробацията е бандит?!Този ли?!!!!

63

А+

преди 6 години

Цирк е полицията ни ,та затова и толкова голяма престъпност се шири по България.Познат отива в МВР да си сменява личната карта и Те(полицията) -ЕЛА ЧЕ НИ ТРЯБВАШ ,ТИ си в нац издирване -онзи се шашна и изгуби дар и реч ....а се беше прибрал от Италия и вече цял месец си е в къщи и на този адрес се води .... .

62

БАБА КУНА

преди 6 години

ПЪЛНА ГЕРБАДЖИЙСКА АНАРХИЯ ! ГОЛЯМ СМЯХ !!!

61

Анонимен

преди 6 години

67/ верно че свършиха доста работа тези от фейсбука. За един ден само един се самоиздири а друг се разбра, че е в ареста. Сега тази служба Издирване, може да почива пак една година.

60

Анонимен

преди 6 години

Има ли разлика между "просто полицай" и "полицай просто"? Накарайте ги да работят полицаите и ще напуснат всички до един.Има един лаф между тях си "аз ако исках да работя, нямаше да стана полицай". Както казва човека, няма вицове за тях, истина е всичко.

59

123

преди 6 години

"... остави го бе, той така си гледа, не е глупав, просто е полицай..." Май верно няма вицове за полицаи.

58

Анонимен

преди 6 години

МВР,СереДВР, Гранична, Съд и т.н. станаха не за смях, а за посмешище. Шенген ли, няма да припарим и до шенгенските нужници !

57

Бачо

преди 6 години

Пълно безхаберие!

56

Ааааааа!

преди 6 години

Стига толкова ! Р. Бъчварова Полицията пвекрасно се справя с поставените задачите да охранява нашите и наи вече европейски и американскоканадски икономически интереси . Гражданите са пълнолетни и по закона за защита на животните кучета ги яли: )

55

смях/плач?!?

преди 6 години

Отишли куките на адреса на човека, от там им казали че е в затвора, но тъй като истинският полицай винаги се съмнява, не са повярвали и са пуснали бандита за издирване.НЯМА ВИЦОВЕ ЗА ПОЛИЦАИ, ВСИЧКО Е ВЯРНО.

54

Анонимен

преди 6 години

Че полицията само на адреса ли търси бе, тва да не са пощаджии.Нали има цяла служба която взима заплата и харчи ресурс за ИЗДИРВАНЕ. Или издирването се свършва с посещение на адрес и пускане после в някакъв масив за издирване и толкова. В тази измислена връзкарска служба "издирване" работят най големите връзкари в МВР, които ги интересува рахата а не работата. То цялото МВР е батак, че тези заспалите издирвачи ли да са в час. И по тихо в медиите, че ще ги събудите .

53

Анонимен

преди 6 години

Пълни НЕКАДЪРНИЦИ!

52

Анонимен

преди 6 години

Тя държавата си действа но не в интерес на народа, а в интерес на определени икономически интереси и то много добре ги защитава , а те от своя страна променят законодателството в своя полза и създават законовата основа на която ПОЛИЦИЯТА да ги защитава

51

Ddd

преди 6 години

Импотентни държавни структури

50

123

преди 6 години

Ми то под такава статия какво да добавиш освен да се посмееш. И тия смешници искат повишение. Незнам властващите как спят като знаят какви ограничени откъм мисловни дейности индивиди ги пазят. Сигурен съм, че ако поискам мога да докопам когото и да било от нашите или власт имащи и няма кой да ме спре. Който не ми вярва да прочете статията.