56

Smej

преди 3 години

Тази алчна кариеристка плюе България колкото може. Тя е некадърен писател. Нямам дори желание да разбера каква наука владее. Червен ***, който сега ще каже, че всичко е лъжа и постановка.

55

Анонимен

преди 3 години

Да служиш на цървулите и борците срещу мандраджиите е също толкова недостойно, колкото и да служиш в концлагер. Защо не се публикуват и досиетата на Петър Увалиев, Иван Станчов, Ценко Барев, за да видите как са служили големите Ентелектуалци и борци за демокрация на Каскетите...

54

Един от Северозапада

преди 3 години

Така така.....Вместо да ги използува държавата-публикувайте имена и снимки наред....В зората на демокрацията пък, направо се предаваха на съответната държава папки с имена на агенти, действащи там от години. Защото, оказа се, че нямаме нито нужда от разузнаване, нито от армия и въоръжение.Имаме нужда само от полиция, която да контролира вътре в страната, да не скочи овчето стадо, и жандармерия-да поступа когото трябва и да пази "етническия мир".А ако нещо станенато ще ни пази, с или без кондом.

53

Анонимен

преди 3 години

радикална феминистка и джендъристка Юлия Кръстева...Не я ли бъркаш с Джудит Бътлър?

52

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 3 години

До АнонименА бе това което пишеш е хубаво, ама ако кДС не беше ФИЛИАЛ НА КГБ!!?

51

Анонимен

преди 3 години

Юлия Кръстева е пусната на Запад ,за да стане агент за влияние. Сигурен съм, че и самото ДС не е предполагала колко високо ще излети . Мнооооого ценен агент за ***.100 % от работата и се е заинтересувал и КГБ.Тая е давала сведения и на тях.Т.е е и техен агент.

50

Анонимен

преди 3 години

Юлия да и се публикуват томовете от досието и да видим каква патр работа е вършила.Също и хонорарите, макар че тя като комунистка зер е работила безплатно....

49

Боби

преди 3 години

Дори и по физиономията й си личи, че е била доносник. Може да е интелектуалец, ама с доносническа физиономия, а и с болна амбициозност, колкото и да е уж велика.

48

Анонимен

преди 3 години

А ДОСИЕТО НА АГЕНТ БУДА КОГА?И на агент Иван и другите от шайката?

47

Наблюдател

преди 3 години

Ако, агентите, що плачете? Кога ядохте кифтетата не плакахте!

46

демократ

преди 3 години

как ли спи .....навярно като литературен доносник има доста интересни творби за приятели и роднини.

45

Американ

преди 3 години

До правете разлика 41:Ай сиктир бе! Може да са били длъжни да дават отчет, ама от тях зависеше какво ще кажат. Освен това никой не беше _длъжен_ да става сътрудник - това си беше по собствен мерак.

44

Анонимен

преди 3 години

Според теорията на разузнаването 65% от информацията / и най-важната/ се получава от агентура, 30% от техника и 5% от явни източници. С тези досиета на разузнаването и контраразузнаването им вързаха ръцете за 20г. напред. Ако някой реши да им помага ще е за доста пари, които ние ще трябва да ги изкараме или от немай къде. И дали ще е честен с нас и до кога е голям въпрос.

43

Анонимен

преди 3 години

Не ги ли е срам тази комисия по досиетата, когато трябва да ударят некои неудобен хоп излиза досие. Тази комисия е срам за България. Докога ще я има. Разбиха хиляди човешки съдби работили за Родината. Ха сега да намерят службите и полицията някой да им работи.

42

Анонимен

преди 3 години

Герберасите разлика немогат да правятТе знаят къде им е ръчката с която ги лашкат от суджук на суджук

41

който има уши да чуе

преди 3 години

Ние сме православна държава. За нас доносничеството не е християнско.

40

правете разлика

преди 3 години

Тя не е от политическия 6-ти отдел с доносчиците,а от Външно разузнаване!Всички,които са били на запад са били ДЛЪЖНИ да дават отчет за действията си!Така е и с Божо Димитров,така е и с Петър Берон,и с много други!На запад това винаги се е знаело!Простотията на ДС-арите е уникална,и много случаи на техни действия ги има като примери в западните учебници!Друго е интересното,защо не извадят досието на Буда,а се занимават с тази жена!?

39

Анонимен

преди 3 години

Какво си мислите бе овце, че комунизмът си е отишъл ли ? НЕ Е, сега той е най-опасен и вреден в България, че го ръководят синовете и дъщерите на шумкарите и мазните доносници от времето когато го пишеха "развит социализъм" ! Кой е Боко-тиквата бе и коя е партията му знаете ли ? Кои са в НС, сещате ли се, всички до един са все родени за депутати синчета и дъщери на ***, научени за КРАДАТ и МАМЯТ, да ПРЕДАВАТ РОДИНА и НАРОД......няма да се усетите никога защото българинът е от мал'оумен ген..

38

резултат 30 на 30

преди 3 години

абе едни издали 30 книгидруги прочели 30 пъти първа страница от една книгатрети крали 30 гуми от УБО колата на баща сичетвърти нема- продадоха и българската аритметика

37

Eдин българин

преди 3 години

До ШибиРиби : Брей, много си печен бе. Откъде ги знаеш тези неща. Практикувал ли си ги?