28

Благоев

преди 6 години

Австрия от няколко века а,Холандия от скоро са основните перачници на парите на източно европейските олигарси!Капиталите от тези две страни са основно на местните тарикати,на руски и турски групировки!Затова ,двете държави имат в пъти повече инвестиции у нас от Германия ,най голямата икономика в ЕС и наш традиционен търговски партньор след като губим излаза си на Егейско море!

27

антиседерас

преди 6 години

До 26 от ЮАРКакъв Руски модел те гони бе ? Точно американски модел на ограбване стана с идването на измислената демокрация. СДС кои бяха ? Най пропадналите , некадърни *** от БКП проамерикански настроени с финансова подкрепа на Сорос.

26

от ЮАР

преди 6 години

Ако България не беше русофилска *** и филиал на Москва, инвестициите можеше да бъдат не 29, а 290 милиарда! Олигархичните и мутро-милиционерски елити на България, по *** модел не дават на народа да работи. Всеки опит за честен и почтен бизнес се рекетира, няма защита на собствеността, няма съдебна система, няма свободен пазар. Заради Руския модел на т.нар. Преход от 30 години насам. Затова няма и инвестиции. Ако народът работи, за 5 години ще създаде богатство, което ще изрита сегашните.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Ако не са парите на българите навън, които пращат на роднини, страната щеше да е фалирала! Те са най големият инвеститор, и е факт.Факт е само в болните ви фантазии.Факт е, че парите от работещите в чужбина са 1,7 милиарда ЛЕВА годишно.Ако мислите, че не можем да минем без тях то вий сте ***.

24

НАРКООП

преди 6 години

Какво значи инвестиция ? В България масово се разбира "да не си изгубиш парите", а на запад е влагане на пари за възвръщане след това в по-големи размери.Та тези инвестиции са си грабене. Парите са си ги върнали отдавна и сега са на чиста печалба, която се харчи на запад, а ние се явяваме роби, защото един вид храним западняците и тяхната икономика.

23

Анонимен

преди 6 години

10млрд. инвестирани, а 50млрд. издърпани слвд това!

22

Анонимен

преди 6 години

ПОЛИТКОРЕКТНОВече не казваме "***", казваме "роми". Политкоректно.Пак политкоректно, казваме "влизат чуждестранни инвестиции", вместо "разпродаваме богатствата на страната". Примери за "чуждестранни инвестиции" има много. За съжаление ...

21

Анонимен

преди 6 години

Показвайте и първият отвлечен, бивш директор на "Руен", на който в края на делото му казали, че "неработят с такива хора". Все приноси на държавата. Я обяснете как "Плама"-Плевен фалира точно няколко години след като взе сертификати от Германия за качество на маслата си. Как завода за антибиотици беше изкупен от един гелосан "меценат". Трояфарм - производството на маслени разтвори и емулсии. Предварително затворените реактори в Козлодуй.....

20

Анонимен

преди 6 години

"За 10 г. у нас са влезли ?29 млрд. чужди инвестиции."Най-трагикомичното е, че "герП" се хвали с това. С това, че за 10 години СА РАЗПРОДАЛИ БОГАРСТВО на страната за 29 млрд евро. Много "хубав" глагол използват "влезли". Изглежда, на герП им харесва да им влиза.

19

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

В 19 страни с валутен борд само в няколко не е изгърмял, точно защото разликата се допълва с парите на българите в чужбина. Това ви го казаха математици, финансисти, пеофесори. Числата просто говорят сами

18

Анонимен

преди 6 години

Ако не са парите на българите навън, които пращат на роднини, страната щеше да е фалирала! Те са най големият инвеститор, и е факт.

17

Ггг

преди 6 години

А са изнесени 200

16

П.Петров

преди 6 години

Нагла лъжа, с много къси крака !По данни на БНП преките чуждестранни инвестиции в България за периода 2009-2017 са точно 13,3 милиарда евро.За сравнение в периода 1996-2009 преките чуждестранни инвестиции са 34,9 милиарда евро.

15

Анонимен

преди 6 години

29 млрд. евро влязоха.....временно.2 мил. млади българи излязоха......завинаги.taka po to4no kazano

14

за 10 години

преди 6 години

29 млрд. евро влязоха.....временно.1 мил. млади българи излязоха......завинаги.

13

Анонимен

преди 6 години

Инвестициите са съобразени със средната работническа заплата ,която стига само за преживяване.Тези чуждестранни инвестиции са точно такива,евтино и качествено производство,и ниски заплати.Единствените чисти пари които влизат в България,са парите от гурбетчии,и емигранти.Това е истината за чистите инвестиции.

12

(-_-)

преди 6 години

За същите тия 10 години сигурно са излезли поне 50 пъти повече.. Това просто е бизнес, а вие като сте тъпоъгъници блеещи..

11

Анонимен

преди 6 години

Бай *** - Инвестотор !

10

Анонимен

преди 6 години

А стии бе ! И кде са тиа 29 милиарда ?

9

Толкова много!

преди 6 години

И кой ги открадна?