157

Анонимен

преди 6 години

Защото му разпоредиха да я направи, Панов!

156

Иван Панов

преди 6 години

Ще ви обясня на всички разбирачи ТУК, защо Борисов направи тази среща...ЕС и Турция не си говореха!Борисов ги събра, за да може да се плати следващия транш и да избегнем бежанска вълна! Остават още 1 милиард!Това е най-важното, останалото е за парлама... Нашият си изигра картите, не случайно си ходиха на гости с турчина преди това. Колкото и да не му се ходеше, знаеше, че това е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

155

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да съм подозрителен към Турция, което е и исторически определено, Ердо ми става все по симпатичен.Особено като гледам нашите евроначалници как се са се оплели като патета!Ердоган знае какво иска, конкретен е и говори като Бойко, та всички да го рзберат, независимо одобряват или не! Ония все едни конструктивни, все визия, регламент, комисия перспектива и джендерастии!

154

Анонимен

преди 6 години

Ердо е един уморен човек и едва ги изтърпя тези европеделвйси! Какво ще преговарят!?! Нито армия имат, нито здрави ***, нито знаят какво искат! Те са привикнали да командарят само такива послушници като нас и срещнат ли истински държавник започва често да им се ходи по малка и по голяма необходимост!

153

Анонимен

преди 6 години

След ето кадър на фотоса, Ердоган отегчено се оттегли вдясно, докато останалите трима се постараха да изглеждат бодряшки още малко.Както и медиите на които е платено да хвалят нищото, което така и не се случи!

152

Andreshko

преди 6 години

До #154. Твоят "изкуствен" политик толкова е закъсал за пари,че идва да се моли на клоуните да му помогнат. Те разбира се ще го бъзикат като му дават парите на траншове,като го следят дали изпълнява всички договорености и ако не ги спазва ще има пръст в г.с. Така че клоуна ще се окаже Ердоган. Заплахите с бежанците свършиха Европа си укрепиха границите,а Ердоган няма други козове,с които да плаши Запада.

151

ангел

преди 6 години

Така се работи цивилизовано , да седнат на масата и всеки да си каже претенцийте и вижданията , а не през медийте да се плюят и заплашват , браво на Борисов и Туск , пак ли славяните трябва да наливат малка здравомислие в европейските глави !

150

шматка

преди 6 години

До 141Какво постигна ли.Върна диалога и дипломацията на масата.Всички знаят когато дипломацията се провали какво следва.Никой средноинтелигентен не е очаквал на тази среща да се подписват договори

149

Анонимен

преди 6 години

Трима клоуни и един изкусен политик, който знае как да постига целите си.Политикът е този дето долетя от Истанбул за срещата.Клоуните ги виждате всички.

148

Shakir

преди 6 години

Kate, razbiha li ti leda?!....drus....drus...drus...drus...drus...drus...drus...drus...drus...drus...drus...drus...drus...

147

Анонимен

преди 6 години

Такава пародия рядко се среща. Отвратена съм.

146

ROMANOS LAKAPINOS

преди 6 години

Башбакан Бойкос Борисов дали е разнасял шербет на монголеца-ислямист, както Дженерал Радев го каза ?И дали после е сервирал френски коняк на Юнкер, и капучино на Туск ?

145

Анонимен

преди 6 години

ПОДЪВКАХА ЛОКУМА НА ЕРДОГАН И СИ ТРЪГНАХА. БОКО ОСТАНА ДА ДОЯЖДА.

144

дядомраз

преди 6 години

Уважавам Ердоган! Не се съобразява с никого ,а само с турските интереси. Евала!

143

АБЕ , РАДЕВ

преди 6 години

ЩО НЕ СИ ПЛАЩАТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ ТУРСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ ,ОТ Т.Н. -"ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС"---ТЕХНИТЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ И ПЕНСИИ , ЗА ПРОСЛУЖЕНОТО ВРЕМЕ В БЪЛГАРИЯ?КВИ , "ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА ТРАКИЙСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ" -----КОГАТО ТИ КАТО КОМУНИСТ И ДЕПУТАТ НА 14-я КОНГРЕС НА БКП, СИ ГЛАСУВАЛ ЗА ИЗСЕЛВАНЕТО НА ТЕЗИ НАШИ СЪНАРОДНИЦИ ОТ "ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС"?НИЕ ЛИ, БЪЛГАРИТЕ . ЩЕ ТИ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ ---КЪМ ТУРЦИТЕ И ИЗСЕЛНИЦИТЕ ПРЕЗ ТИЯ ГОДИНИ?ПРАТИ ЖЕНА СИ НА РАБОТА..В ТУРЦИЯ, ЗА ДА ТИ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ , ДРУГАРЮ

142

хи-хи

преди 6 години

Много шум за нищо.То пък никой не е очаквал нещо.

141

Handel

преди 6 години

"Тези коментари, макар и съвсем несъвместими с действията на Анкара през последните години, имат за цел да предложат на турските елити и финансовите пазари надеждата, че въпреки неотдавнашните сътресения страната остава посветена на Запада" Само пълен наивник може да се върже на това. Ердоган се изживява като въстановител на Османската Империя от преди WWI.

140

Анонимен

преди 6 години

На снимката - един фес и трима палячовци !

139

ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ !

преди 6 години

ШЕРБЕТА ОТ ВАРНА ---ГО ПИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ!!!/..за утеха и успокоение.../

138

АНОНИМЕН

преди 6 години

А рахат-локум нямаше ли ???