177

Анонимен

преди 6 години

А бе от цялата работа се доказахме ,че сме като сервитьори-обслужващ персонал,посрещаме,сервираме,перем чаршафите и толкоз!Кога ще станем равни с другите..

176

....

преди 6 години

Къде са международните санкции срещу Турция? А срещу Саудитска Арабия? А срещу Израел ?!?! Лицемерни бо.кл.уци!

175

турчин

преди 6 години

Ердоган си знае интереса и ги защитава. От 5 год. говори за зона свободна в северна Сирия и Ирак. Западняците не и не. Кой е прав видя се.Европейците говорят зя Сирия и Ирак но Ердоган работи. Сега и Тръмп накова Маркон че трябва да работи с Турция в Сирия. Какво става. Руснаците се изтеглиха от Тел Рифат, Американците ще се изтеглят от Мембидж, Иракската армия е в Синджар. Свободната територия е наистина свободна. Кой ще бъде там всички знаят.

174

Влади

преди 6 години

Просто решение: всички мигранти, а те са 95% мюсюлмани, задължително да приемат християнството, иначе- аут! Може и малко понабиване, както става в БГ-то.Тогава едва ли толкова ще напират към Европа!P.S. И никакви социални помощи.

173

Набил той Ердухан

преди 6 години

На коча-мадоча е набил, омекна като писенце и взе да хленчи за поредните пачки евро.

172

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До 2020 спират евросубЯЯЯЯЯ ,че тогава от къде ще идват паричките за нашите управници!! Като имат толкова калпав електорат-беден и крадлив! То държавата окрадена!! Ама се навъдили едни гастърбаитери в България!! А и забогатели от работа на вън!! Няма да е лошо да ги поускубят и тях! ха ха ха Ами другите източници ,наркотици,проституция,и т.н. , дано да им носят добра печалба на елита ни ,че иначе дупи да ни е яко .Ще ни съдерат кожата с всевъзможни данъци ,такси и закони!!

171

браво

преди 6 години

Бойко му ги събра на едно място,и Ердоган им наби канчетата!

170

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕТО ЛОШО, ЛОШО - БОКО НЕ МОЖА ДА ПОКАЖЕ НА ЕРДОГАН СЛЪНЧЕВИЯ ЧАСОВНИК.

169

Анонимен

преди 6 години

Много поздрави от Южен поток! Германия выдала все разрешения на строительство Северный поток-2 в зоне Германии.

168

Анонимен

преди 6 години

До ИВАН ПАНОВСледва, че интелектуалният ти капацитет е много ограничен, за да се занимаваш с такива въпроси.

167

2020 спират евросуб

преди 6 години

'Борисов събира Балканите"Тоя който пазеше колите на наркобосовете има същата функция и днес ! В бедна изостанала България кой да управлява освен някой бабаит (не мутра ) .По този критерии сме на равно със държавите в Африка ,там им слагат един такъв и който е против него го обвиняват за престъпник пращат му група БОП И ГО ОЧИСТВАТ ,заспива Бойко само го галят И ИЗПЪЛНЯВА! 30 МЛРД ЕВРО за мега проект за балканите пак с кредит измрънват на банковия форум в Лондон преди месец.

166

Анонимен

преди 6 години

Politico - върло жълто!

165

Анонимен

преди 6 години

До ROMANOS LAKAPINOSшербет едва ли е разнасян, такъв има в главата ти, но магическо евксиноградско вино има в изобилие!

164

Иван Панов

преди 6 години

Да не си мислите, че и Гинка е случайна карта по време на Европрецедателството :))))) свързана с руски банки :))))))Точно, когато Борисов събира Балканите :)))))Абе хора, на кой Свят живеете :)))))))

163

мухахахах

преди 6 години

хоро ли ще играят?

162

Иван Панов

преди 6 години

Следва... атака от Русия и опит за сваляне на Борисов по схемата за тока... Айде да видим дали ще позная? :)))))))))Но Борисов прави нещо, което десетилетия нито един лидер на Балканите не направи...

161

Иван Панов

преди 6 години

Следете новините последователно и логично... Няма нелогични връзки. Патриархът не идва и ей така си изпуска нервите! Той дефакто име е външния министър, който може да си каже всичко, защото е уж духовно лице...Гърция тръгна да признава Македония, Турция почва да си оправя отношенията с Гърция, Сърбия иска ЕС...Всичко това вбесява имперска Русия, която има БВП 10 пъти по-малка от този на ЕС!!!:)))Какво следва?.... :)))))

160

Иван Панов

преди 6 години

Единствено Русия има интерес Балканите да не са стабилни и в лоши отношения! Така ще ги контролира поотделно. А ЕС няма изгода на такива отношения в нейните граници!!!Как не го разбрахте това!!!Русия ще клати лодката до последно, за да може поотделно, отслабените страни на Балканите да прокарват нейни интереси и проекти, които ще са по-изгодни в разделени Балкани!А Борисов ги събра!!!А израз на тази безпомощност се видя в посещението на Руския Патриарх...

159

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си говорим КЪМ когото и да сме пристрастни ,лидерите се виждат кои са-Путин,Ердоган ,Ким Чен Ун хора които здраво си държат държавичката и тропврат при намеса ! Западните така наречени "свободни" страни налагат приемането на ислямисти и терористи , *** политики и политическа коректност и така се унищожава целостта на Европа.Демагогия и лицемерие е обзело Европа .Парите станаха по важни от принципите и морала. За това и европейските страни произвеждат слаби политици,празни обвивки-Макрон,Меркел ,Мей,Туск .Европа има нужда от силни лидери които да счупят оковите от през ок

158

Иван Панов

преди 6 години

Ще допълня, че Борисов използва максимално Европрецедателството, като се опита да събере Балканите! И пак срещите преди това, на която всички Балкански лидери си държаха ръцете в едно е благодарение на Борисов! Той осъзнава, че без разбирателство, няма да се развие региона!И горе снимката дори повтаря това!А тук разбирачите продължавайте да философствате, докато се вършат серизони неща!!!Борисов дори мен ме учуди, защото действа точно в 10ката!!!