14

Анонимен

преди 6 години

Колко пъти коне са излизали на пътя в подножието на Шипка? Ако го удариш 2000 лева няма да ти стигнат да си оправиш колата а коня едва ли има гражданска отговорност. От собственика ли да си търсиш парите?

13

404

преди 6 години

не знам кога точно оскотя тая нация, но знам колко много оскотя.

12

Анонимен

преди 6 години

СЪД ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА БЕЗ НИКАКВА ПРОШКА ЗА ТАКЪВ !!!

11

Анонимен

преди 6 години

залезът на човешката цивилизация вече е започнал, след моралния упадък чисто физически ще изчезнем

10

HeinrichHimmler

преди 6 години

Така, "грози" го от 1-3 години затвор, а ако си говорим честно в очите, "грози" го една условна присъдка с глоба и всичко по старому. Повръща ми се от скапаната ни държава и мутрите, които я управляват. Ако не бяхме управлявани от престъпници и имахме нормални закони, този чичка дали щеше да се отнесе така с животните ... не мисля. Дали го е страх от затвор... съмнения. И малките деца знаят, че ще получи условна и ще плати едни пари глоба и едни под масата на съответните магистрати. ОТВРАТ!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Тези хитреци, които получават субсидии по този начин, използват много дупки в закона и някои хитринки, например да изтрият маркерите на ушите на животните. Така не може да се разбере кой е собственик и *** го гони. На теория тези хора е трудно да бъдат съдени, защото това е лично имущество. Но когато това имущество се превърне в обществен проблем, нещата придобиват друг оттенък и трябва да има наказани. Но наистина субсидиите лишават икономиката от основните й механизми за развитие.

8

Koljo

преди 6 години

В Еленски балкан е същото.Вземат субсидиите и пускат овце и кози по цял ден да обикалят без контрол и да унищожават дворовете на хората.

7

Анонимен

преди 6 години

Хубава българска работа. Обричаме на гладна смърт тези на чиито гърбове допълзяхме в Европа.

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ тук ли политика - погледнете се на какво заприличахте - вие хора ли сте изобщо

5

Анонимен

преди 6 години

До The GhostДА БЪДЕ ОСТАВЕН КАТО ТЯХ - ГЛАДЕН, САМ В СТУДА МЕСЕЦИ НАРЕД. ТОВА, КОЕТО Е НАПРАВИЛ Е НЕЧОВЕШКО !!!

4

Анонимен

преди 6 години

Всичко е бизнес! Всеки е направил така, че неговите пари да не се загубят. То да не е само това. Всичко нали стана само евро проекти.Какво толкова. От 30 години бодри комсомолски секретари продават каквото могат и ето ти държавата.

3

Е,

преди 6 години

чак пък " с особено висока обществена опасност"...

2

Georgiev

преди 6 години

Накрая най-много да отнесе някоя глоба.

1

The Ghost

преди 6 години

Собственика да бъде осъден да възстанови парите в троен размер и да положи 5 години общественополезен труд, а не да лежи в затвор и да си почива