74

Анонимен

преди 6 години

Ние сме хора и нашето сърце и чувство за отговорност не може да са зависими от каквито и да са субсидии. Или си Човек, или си жалко л-йно. Милите кончета колко ли са страдали.

73

Анонимен

преди 6 години

Субсидиите са метод на омързеливяне. Социалните помощи са ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ МЕТОД НА ОМЪРЗЕЛИВЯНЕ! Социалните помощи за хора, които са физически и умствено здрави и са способни да работят трябва да са в натура и то за определено време. Субсидиите от друга страна някак все се оказват в компании, които имат завидни, да не кажа чак рекордни печалби. Защо са им на тях тези субсидии, при положение, че има наистина добри фирми и предприемачи, на които им трябват малко средства, за да постигнат много?

72

Друга далавера

преди 6 години

Друга далавера е с така наречените "ферми за Колорадски бръмбари"Вземат европейски субсидии за...АБСОЛЮТНО НИЩО.Нищо не произвеждат и не продават...ДОКОГА ЩЕ СЕ ТОЧАТ СУБСИДИИ?!

71

Анонимен

преди 6 години

До трагедияЕ, хайде не се заигравай с тази трагедия. Тя какво общо има

70

Анонимен

преди 6 години

И още нещо за субсидиите - те са измислени, за да може държави като Франция да си връщат инвестицията в ЕС. Вместо това се ползват от държави като Полша и Холандия, да произвеждат по-евтини продукти, с които да заливат България. Домати от Холандия, WTF? А в България, те служат, за да може, политици и мутри, и дребни мошеници като този "производител" да точат евро-пари за НИЩО. Защото продукция няма, само врътки. Затова пък турски пари изкупуват българските ниви и събират субсидии щото могат.

69

Анонимен

преди 6 години

А в случая, забележете пак как БАБХ си прави пас. Ако беше да изземат кончетата, за да ги убият, щяха да са първи при тях. Но понеже те така или иначе ще си *** сами, пък и ще е лош пр сега да ги убият когато всички говорят за тях и се правят на луди.А те трябваше да сезират прокуратурата!Трябваше да са там за да вземат проби дали животните не са заразени с нещо.Трябваше да изготвят план как да ги спасят,а не доброволци да им носят храна.Тази държава е мъртва от вътре и се разлага пред очите ни

68

Анонимен

преди 6 години

Напълно съм съгласна с това, че субсидиите са рак за обществото. По селата се разказват истории за това как едно стадо животни се разкарва из цяла България докато минат проверките. Ставаше въпрос за нечипирани. Говори се и как определени хора чрез поставени лица владеят хиляди декари из България и съответно взимат субсидиите от тях. Говори се как ливади се косят само преди проверка и после се зарязват до следващата. Това е развала! Не е това смисълът на земеделието. То трябва да ни храни!

67

Нов

преди 6 години

Прокуратурата да не се прави на шашава, ами да подгони тези дето дават субсидиите и ги делят с такива като този пишман животновъд. Това е масова практика. Ако този не го беше ударил съвсем през просото, доживотно щеше да получава пари за нищо

66

Анонимен

преди 6 години

Човека който е трябвало да се грижи за конете не е собственик а ги е събрал от стопани на конете. Той само отговарял за пасбищата за тях е взимал по 80 лв на декар. А за конете е трябвало да се грижат тези които са собственици и в същото време са му платили 10 000 евро но за какво един господ знае и стари баби.. Тя е една макята си трака у върбалака. Този е на някой човек от селянду-рските управници само са прибирали субсидиите и не са знаели за какво точно им ги дават.

65

да допълня

преди 6 години

Бащата на този главанак е бивш служител на Агенция по храните в Кюстендил!

64

Анонимен

преди 6 години

Загиналите деца в Кемерово и тия коне имат едно общо - собственика на мола там е приятел на Путин, а тук приятел на Тиквата. Тоест това всичкото е резултата от симбиозата между мафията и политиката.

63

трагедия

преди 6 години

Среди погибших при пожаре в Кемерове насчитали 41 ребенка ... а това как ще го характеризирате!?

62

Анонимен

преди 6 години

До данъкоплачещ59 Когато така умират коне и магарета,умират и хората.

61

Анонимен

преди 6 години

До данъкоплачещконьове - КОНЕ

60

Анонимен

преди 6 години

До КюстендилецЕТО КАКВО ПРАВЯТ ПОЛИЦАИТЕ ПОНЯКОГА И ТО НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ. БЕЗ ДУМИ

59

Кюстендилец

преди 6 години

До Анонименdo 48: Селото е Невестино,мъжът е на 45 години,ударен от джипа на началника на Криминална полиция ! Няма и да прочетеш,защото явно случаят се прикрива !

58

Край

преди 6 години

Да ревете за конете значи да мразите лешоядите /в червената книга са/ орлите, мишеловите, лисиците, чакалите и вълците дето ги чакат и са гладни. Айде стига сополива инфантилност за "кончетата" те са част от природния кръговрат.Лъвчетата дето ги спасихте от Разград да не ядат мюсли и сирене тофу. Ядат пенсионирани магарета и коне.

57

продължение до 13

преди 6 години

Така е когато живеем в малка бедна и много корумпирана държава. Така че тук в БГ всички са сееляни. Това е положението. А за конете, които останаха живи. Аз вярвам че все пак има добри хора и с тяхна помощ те ще се спасят от този Ад който го породи един гладен селянин. Амин!

56

Ф.С.В.

преди 6 години

Собственика на конете - като го гледам - май има психични отклонения- Трябва да има закон - да проверява такива животновъди - дали са нормални с -работещи мозъчни функции- и тогава да се дават европари- Защото скоро ще има и друг такъв случай на тарикатлък и безхаберие в нещастието на животните- Оставил ги в гората и готово- Те сами ще се гледат !!

55

До анонимен номер-13

преди 6 години

Та за това ще гледаш само кисело физиономии. Човече докато в България има хора точно като теб. Никога НЕМА СЕ ОПРАИМ. Възрастните хора в БГ все нямат пари, иначе дават по хилядарки на Ало измамниците. А тези по градовете, се възползват от младите хора и им взимат тлъсти наеми по квартирите. Изобщо не ми обяснявай че нямали пари. То в БГ вечно недоволни, вечно с претенции, ама такаа ще си е като имаме голямо самочувствие и се правим на многознайковци без покритие, така е като живеем в малка