120

Анонимен

преди 6 години

Желязната църква "Св. Стефан" в Истанбул отново заблестяОколо 3,5 млн. евро (близо 16 млн. турски лири) са вложени в цялостната реставрация на българската желязна църква "Св. Стефан" в Истанбул, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет. От тези средства България е предоставила целево два транша - за 200 000 евро и за 190 000 евро. Не го пазя, но и не го протестирам. Ние първо трябва да протестираме нашите крадци. Oт България няма даже ПОЛОВИН МИЛИОН ЕВРО. Къде са ни парите от ЕС и БГ?

119

Иванова

преди 6 години

Турският народ бил "героичен". Кога и с какво е проявил това геройство - с агресия, покоряване, поробване, рязане на глави и всички възможни мъчения. И до каква култура достигнаха - нищо не възприеха дори от тези които поробиха и покориха. Сега избиват кюрди и други на изток, още не са се обърнали на запад?! Може би предстои. Да дойдат руснаците и китайците!

118

Албена

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиМалко са ти объркани данните за езиците и племената и въобще. Тук са египтяни, траки, българи, славяни, печенеги, кумани и други. Турски език няма и никога не е имало. Религията им е създадена да покорява народите под претекст - исляма. Да се върнат в пустинята. Имат стадно мислене - един мисли за всички останали. В момента каквото мисли президентът - това е! Примитивен народ. Тежко ни е било под робството на такава ***! Ако не бяха дошли руснаците, до сега всички щяхме

117

Български турчин

преди 6 години

Бойко и Ердоган са приятели,това е много добре.Бойко ако иска може да вкара Турция в ЕС. Как? България обявява война на Турция.Ердоган се предава и автоматически става член на ЕС. Така България става страната с най-многобройната армия в ЕС. Ще имаме излаз на 4 морета.....Велика България!!! Дерзай Бойко.

116

Анонимен

преди 6 години

стратно котенце

115

Иванов

преди 6 години

Слава на Бога, че във Варна са останали поне 50 българи. Останалите или са порусчени или потурчени.

114

Анонимен

преди 6 години

От цяла България 50 души! Толкова ли българи останаха? Ами ония шкембе патриотите дето ритаха турската пенсионерка? Това ли е нивото? Да риташ възрастен човек а сега да се криеш?!

113

...

преди 6 години

До АнонименДабе че те турците по големи славяни от наз бре :Д нямаме много общо с така наречените славяни :)

112

Анонимен

преди 6 години

Браво Варна , Одрин и Константинопол са Български

111

Анонимен

преди 6 години

браво

110

Анонимен

преди 6 години

Нали онзи, дето вика че българите били държавотворен народ и навсякъде правели Българии, и дето сключва договори с дъщеря си, забравя, че днес има само една България, тази съхранена от славяните и още 13 славянски държави. А другите Българии ги няма, където е имало прабългари всичко се е потурчило за справка Лудогорието и Волжка България. Доган си е прабългарин, затова е български патриот.

109

Анонимен

преди 6 години

Траки, българи... ако не са били славяните, днес България няма да съществува. Спрете да вярвата на СО РО СО ИДНАТА ИСТОРИЧЕСКА ФАЛШИФИКАЦИЯ. Траките и българите са различни народи и по бит и по език и по култура. Ходете в музиете и спрете да се заблуждавате. А турците са един малък народ увеличил се с насилие над съседните си народи - поробване, еничарство и тн. Днес почти нито един турчин не е потомък генетично на първоначалните турци.

108

Анонимен

преди 6 години

Османлията, алоу, тичай при Ердоган, кандидатствай за турско гражданство и скоро като те затвори Ердоган в зандана, ще плачеш за Майка България. Ако не те пандизи пък ще умираш от глад.

107

Enı4er

преди 6 години

Лелее 50 души, ми то в наща кръчма на село има по вече хора.Да бяхте се обадили бе,за по една биричка ша ва подкрепим

106

До Бухалов

преди 6 години

И как точно са я затворили Варна. Лозунги - гола вода. Напънала се планината и родила мишка

105

Анонимен

преди 6 години

Защо двата протеста не са се обединили? И колко са били на втория протест, да не са били само 10?!?! За първия разбрахме а за втория?

104

Анонимен

преди 6 години

50 души срещу Ердоган: Затваряме Варна за диктатори!А кога тези *** ще отидат пред руското консулство за да им кажат че затварят Варна за диктатори като Путин?

103

Анонимен

преди 6 години

ЗАТВАРЯМЕ ВАРНА ЗА ДИКТАТОРИ- И ЕВРОПЕЙСКИ РОБОВЛАДЕЛЦИ - НО НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗВА ТОВА ЧЕ ВЕЧЕ СМЕ В РОБО ВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ . ПОГЛЕДНЕТЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ ....

102

Анонимен

преди 6 години

Eрдоган да подава оставка.На нигово място може да сложим турчин от България. Така ще постигнем мир.

101

до 102

преди 6 години

Покръстването през 866 г и Възродителен Процес през 1986 г . са доста неудобни Теми за коментиране но с мълчание става по-зле