5

А

преди 6 години

До номер 2 - това е много хубав модел, само ако мъжът взима 5 цифрена заплата и жена му изглежда като кралица. И с уговорката без свекърви и тъщи. Щом ще седи в кухнята, там трябва да е космос. И всичко е точно, щом мъжът ще води парада, трябва да знае какво харесва жена му и да й угажда.

4

българин

преди 6 години

Споделям на "Супер Аз% становището.100% правилно.Ще добавя,че когато е била в подчинено положение е имало свръхраждаемост и сме се увеличило чувствително.Сега само к-рвентии.

3

1

преди 6 години

Прави ми впечатление колко много институции се опитват да се напъхат в семейството и да казват как ще бъде създадено, кой ще го води и т.н. Прави ми впечатление, че колкото повече се месят, толкова повече семейството в България загива.

2

Супер АЗ

преди 6 години

Водач в семейството е мъжът.Няма значение колко е учила жената, нито каква зестра и заплата има. Тя трябва да уважава мъжа и да му се подчинява. Нейна грижа са домакинската работа и децата. Да е омъжана най-късно на 21 г., да е девствена и после да не изневерява на мъжа си. Мъжът е друго, колкото повече любовници е имал преди и след сватбата, толкова по-голяма слава има той. Жена с право на глас в семейството е само свекървата.Които не са съгласни с всичко това, са феминистки стари моми

1

Анонимен

преди 6 години

Лидера винаги си е лидер,дори и в *** той командва!