7

Анонимен

преди 6 години

Получил поздравителен манифест от министъра на околната среда....да попитам аз къде е дремел и драпал по камбаните министъра, та се наложи обикновения човечец да му върши работата по опазване на биологичното разнообразие. Тоя министър вместо да си хвърли оставката за тотално несвършените дела, той се кичи с PR акции по връчване на манифести! Мръс-ни-ци на държавна хранилка и тотално безполезни персони! А на човека спасил животинките-огромно БРАВО!

6

Kralev

преди 6 години

Най-накрая едно добро дело, с което да се прочуем по света, а не само с кражби и измами. Мисля, че постъпката на човека, без значение турчин или *** е достойна за уважение!

5

Тошо Мафията

преди 6 години

Какъв е тоя PR за тоя турчин недохранен. Стана по известен от бате Ицо Стоичков.Гласят го за смет от ДПС. 100% съм сигурен.Спасил два умрели щъркела все едно е направил трансплантация на сърце на Чирков в болницата.Аре малко по-спокойно.

4

1

преди 6 години

с една простичка дума "човек", но какви са тези преспи от по 30 метра???

3

Глас от Народа

преди 6 години

Време е за бунт народе.Такива хора трябва да ни управляват.Историята ни помни цар Ивайло (свиняра).От народа за народа, вън алчните политици от управата.

2

Анонимен

преди 6 години

Подобни хора вършат за имиджа на България многократно повече от всичките ни продажни политици, взети заедно.

1

Анонимен

преди 6 години

Човек