42

Тралала

преди 6 години

Aко си загубя или ми открадант личната карта тази новата, това означава ли, че престъпника, който я е откраднал има достъп до всичките ми данни, малоyмници. Вместо да нищят КТБ и престъпността се чудят каква глупост да измислят.

41

ЛОША ОРГАНИЗАЦИЯ

преди 6 години

Ако това се случи - ще ви откраднат Дома само с едно просто устройство в Трамвая , минават само покрай вас и вече сте клошари .Тъпо е .

40

Анонимен

преди 6 години

Отлична идея. За усложняване на задачата вкарайте и малко по-лична информация: размер на половия член без и с ерекция, например.

39

Гай Юлий Цезар

преди 6 години

Уважаеми джендери, уважаеми травестити , третополови, петополови и безполови , както и всички уважаеми многополови и всички други полове които не съм споменала! Като не искате да бъдете следени оставете си личната карта у дома! Тъкмо мъжа Ви/жена Ви или , които не съм споменала няма да разберат че кръшкате!

38

БРАВО

преди 6 години

НАЛАГА СЕ ТОТАЛНО СЛЕДЕНЕ...НЯМА МЪРДАНЕ..АКО КАЖЕШ НА БУЛКАТА, ЧЕ СИ НА РАБОТА,ЩЕ ТЕ ХВАНЕ НА НЕТА ,ЧЕ СИ В ХОТЕЛА С ВАНЧЕТО ОТ 3 ЕТАЖ...ХАХАХАХАХАХИНТЕРЕСНО-ИНТЕРЕСНО

37

Анонимен

преди 6 години

Работата е ясна.Отново МВР(понеже са им малко над милиард и сто милиона бюджет)са решили да ни одерат кожите с нови лични карти.Ама и паспорти сигурно.А нещата са много прости,но няма кой да се сети:Когато даваме личните си данни на *** и пульо,да ни искат задължително само ЕГН-то например,без личната карта.Така,при евентуална злоупотреба няма да имат всичките ни данни.

36

Анонимен

преди 6 години

До младенИ въпреки това пак ще трябва да си носиш една бала документи с тебе където и да отидеш, а не като на запад лична карта и толкова - всичко ти излиза...ше нося ако трябва и един чувал... за къде бързаш толкова, влак ли гониш?няма нищо по сигурно от "хартията", да знайш...

35

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ще ми я заредите ли с двеста триста лева ,ей така да не съм капо.

34

Касапин с 2 пръста

преди 6 години

От кой пръст точно искате пръстови отпеатъци имам 2 средни левия или десния ?

33

Бай Х

преди 6 години

Германците нали са на вълна да си горят личните карти в микровълнова печка, че да не могат да ги следят по късно ще дойде и при нас , а след още 10 години направо ще имплантират чип в главата под предлог, че ще е по- удобно, вместо да е на някакво картонче и да я изгубиш ....е разбира се ще е съчетано с мощна рекламна кампания и редица изследвания, които ще показват, колко милиони хора по света си губят личните документи и какво неудобство и какъв ужас и причинява това.

32

(-_-)

преди 6 години

Мисля да им направя един силиконов отпечатък от оня орган с топките, за да могат да ме идентифицират по - лесно..

31

това е скъпа глупост

преди 6 години

"Бъдещото е-ЕГН ще се въвежда по безконтактен път, но ще изисква и въвеждането на ПИН-КОД, както и сега действат БАНКОВИТЕ КАРТИ." С други думи вместо да се реши с по добра сигурност и защита на правителството моите лични данни, ще ми вземат отгоре 2 лв за чип който слагат в дебитната ми карта .Както знаем престъпниците са по умни от нашите заспали дебели ушеви и ПАК ЩЕ СИ КОПИРАТ ДАННИ! Абе по важното е народа да дава пари за пластика и чипове ,ние за друго не съществуваме май .

30

младен

преди 6 години

"Той ще осигурява достъп до база данни в интернет, до информацията на здравните и социалните служби, НАП, КАТ, областни и общински администрации."И въпреки това пак ще трябва да си носиш една бала документи с тебе където и да отидеш, а не като на запад лична карта и толкова - всичко ти излиза.

29

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Гърците имат едни лични карти с валидност 30-40 години ...На нас ни дерат кожите на всеки 5-10 години ...Чип ?А, що не ме хванете за *** ?

28

Анонимен

преди 6 години

Докато не им дойде времето няма да могат да го направят. Да не вземат да паднат преди да го приемат? Видяхме докторчето с пръстовите отпечатъци докъде стигна, тия защо мислят, че като не вярват в Бога, Той не ги засяга?

27

Анонимен

преди 6 години

До Otkrovenie na IoanaEdin den vsichki shte imat belega na diavola za da gi kontrolira. Spravka Bibiliata...защото дявола веге го е адски шубе от хората, знаейки какво е направил с тях и докъде ги е докарал ... колкото и да е дявол, но съвестта го гризе, знае, че може да получи възмедие от хората и затова иска все повече и повече контрол...

26

Анонимен

преди 6 години

и много подло е направен тоя закон - трябва да поискаш "отказ", от "пръстите", а не "съгласие".а би трябвало да бъде точно обратното - трябва изррично да се съгласишабе вие хората априори за престъпници ли ги имате, бе? кажете си го направо ...

25

Анонимен

преди 6 години

Аиде пред народното събрание дават безплатно поне Вазелинн да не боли още и още повече изстрадалия народеца.

24

freedom

преди 6 години

nie banditi li sme da davame otpechtaci? Nikyde go niama na Zapad tova, aloooooo. Shte se otkaja ot BG grajdanstvo.

23

Otkrovenie na Ioana

преди 6 години

Edin den vsichki shte imat belega na diavola za da gi kontrolira. Spravka Bibiliata.