62

Дядо130

преди 6 години

правят всичко възможно да ни накарат да приемем чипа, който е белега на звяра без този чип няма заплати пенсии и нищо..... Да ама НЕ! Ако е трябвало да имам чип Господ щял да ми го сложи ще ги застрелям тези които ще ме накарат да си слагам чипа! Всичко се прави умишлено и с крачки напред..... НЕ ПРИЕМАЙТЕ ЧИПОВЕ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО!

61

Анонимен

преди 6 години

До До Тралала.Ако си загубиш картата, няма да имат достъп до всичките ти данни, защото ще имаш и код като на банкова карта....не ставай смешен.тоя банков код пада за нула бройки, а пък веднъж като го въведеш някъде в интренет, т.е. в мрежата , и си до там!няма нищо по-сигурно в буквалният смисъл от ... хартията! даже и не може и така лесно да я копираш, сканираш, принтираш ... фалшиви банкноти даже "на око се хващат" ...а ходи хвани ако тия кодове ги въведе някой друг, а не ти и докажи

60

Бъдещето

преди 6 години

Его какво предстои- 9 И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,...Всичко това "несигурността на личните данни" се прави с една цел- личните данни да в чип /който вече е готов/ и да се инплантира в ръката или главата. Така директно там ще ти превеждат заплатата и ако нямаш този чип-няма да има заплата, пенсия и т.н.И -този чип вече е готов! Голям е колкото оризово зърно!

59

Килимявчо

преди 6 години

Докато руските служби опростачват България и я превръщат в Задунайская губерния, българинът е зает да говори за НСР, масони, злия прогнил и морално разпадащ се запад, еврогеЮвИте, евреите, кем трейлите и хаарп.

58

до 53

преди 6 години

А защо се крадат банкови карти дроггарю и защо нямат антени за да проследят крадеца ?Не се прави на остроумен ***.

57

****

преди 6 години

Като ви чете човек коментарите,остава с впечетление,че вие не искате сигурност на вашите данни,а предпочитате някой ден да останете без жилища,коли и тн.А сега по сигурно ли са ви защитени данните,и да не сте съгласни ще ви го наложат,така,че спокойно.

56

Анонимен

преди 6 години

Народе истината може да я видите много лесно: напишете в гугълПремълчани истини с водещ политолога Минчо ХристовВтори план КарбовскиШоуто на Слави само тук може да видите истина за България.

55

Аз знам едно

преди 6 години

Аз знам едно: няма нищо по-сигурно от хартиения носител, поне засега. Нямам доверие на електронните системи за съхранение на данни.

54

Авторитаризъм

преди 6 години

Аз не искам такава карта!!! Какви са другите варианти, не трябва ли да има втора оферта или офертата е само една от правилната фирма, къде са конкурсите. Тиква време ти е да си ходиш да сееш магнолии.

53

Сократис

преди 6 години

При предишната смяна на документите, изненадващо и без обяснение, се отхвърлиха цветните снимки (направени от професионалисти във фотостудио), и наложиха отново черно-белите снимки правени на място на гишето от разни девойчета, нямащи си представа от студийна и документална фотография.Вижте си личните карти и шофьорските книжки и ще разберете за какво говоря!Кой реши, че по черно-бяла снимка може да се идентифицира по-добре от цветна?! Защо се допусна това да се случи? За да се прикриват ли?

52

До Тралала.

преди 6 години

Ако си загубиш картата, няма да имат достъп до всичките ти данни, защото ще имаш и код като на банкова карта.. но ако ти я откраднат, може би ще могат да я проследят, с тази антена, която ще има...и може и да проследят крадеца... ☺ само предположения...

51

идва времето

преди 6 години

Даа, всичко върви към насилствено налагане на микрочип върху дясната ръка или челото. ..

50

Анонимен

преди 6 години

един шахматист удари минус на коментар 47

49

Орсън Уелс

преди 6 години

1984...

48

do 48

преди 6 години

Че ние сме в нея отдавна. Това е просто за тяхно улеснение...

47

агент смит

преди 6 години

Добре дошли в МАТРИЦАТА

46

Анонимен

преди 6 години

До ТралалаAко си загубя или ми открадант личната карта тази новата, това означава ли, че престъпника, който я е откраднал има достъп до всичките ми данни, малоyмници...абсолютно си "вътре".и най-ужасяващото тук е, че Човекът се заменя ... с чип! "картата" става по-важна от самият човек! това е Краят ... малко остава още и сектата на шахматистите ще докара партията до ендшпил...

45

Анонимен

преди 6 години

Любимият на някои хора цар беше казал,че сме имали сбъркан чип в мозъка.Ако някои от тия със сбъркания чип слагат и чипа в личните карти,представете си колко фалшиви карти ще бъдат пуснати в употреба.

44

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА ! Едно немалка част от гръцките лични карти са написани ръчно с химикал, и снимката е захваната с два тел бода и печат. Това е всичко и си важат и в Гърция и за България. По старите гърци са с такива.Номерата на колите им на някои са от преди 30 години и пак си важат. При нас през 5-6 години ставаме спонсори на МВР задължително.

43

Берлин

преди 6 години

Втори ЕГН - добре. Но трети кога?