26

бг

преди 6 години

Не ние сме дошли в територията на турците с меч преди 600 години да налагаме християнството .Турците са дошли да налагат исляма. Всичко останало е следствие на това.

25

Анонимен

преди 6 години

До АНОНИМНАто и на шльокавица, пробутана на турците за "латиница" няма буква "Ъ", а на пазарджишки арабски изобщо не се пишат гласни

24

Анонимен

преди 6 години

До Avasil levski bil terorist nali znaite tova teroristite tryabva dase obesi

23

АНОНИМНА

преди 6 години

Този К*рдалЪ що го пускате изобщо да идва в България? Защо дава акъл какво може и не може в християнска държава. Възродителният процес описва като насилие,а 500 години робство и Баташкото клане не са за него зверство. Значи в учебниците да пише за насилствения Възродителен процес а Турското робство нека удобно да бъде заменено с "гостуване" и "съжителство". И впрочем журналисти на български няма дума, която да свършва на Ъ,това че е фамилия не е оправдание,произношението на турски ли е по-важно?

22

Карадайъ-неграмотен

преди 6 години

Господин Карадайъ е един прекрасен нов председател на ДПС на тази проруска "не етническа" партия. Местан говореше прекрасен български и това някак си не пасваше на поста му. Виж Карадайъ ефенди го говори доста трудно и това е в пълен унисон с "не етническата" му същност...Всъщност представяте ли си колко малък е умствения капацитет на Карадайъ след като му поставха цели 5 заместника.

21

Анонимен

преди 6 години

Към 19 . А нима турците са проявили към нас НЕфашистко зверство . Не е възможно да проявиш любов към този към когото изпитваш вековна омраза .

20

Ваш Помак Велин

преди 6 години

Турците в България ако бяха единни и сплотени,сега мухабета щеже да е друго бат ***!!! Ама освен копане и бачкаторство за друго не ги бива.

19

Анонимен

преди 6 години

ТОЧНО ТАКА , ако ние бяхме както преди , под влиянието на Русия турците щяха да си мълчат като напикано мушкато .

18

Ehhh

преди 6 години

Много тъжно как се превръщаме в Турция2. И в Англия има пришълци но етническа партия в управлението няма. Аз още повече не виждам този индивид пък и другите да работят за доброто на Бг. Кажете какво направиха те за нас?!? Тези хора само искат, искат.....да владеят! Те само претенции имат към нас и нищо друго!

17

Анонимен

преди 6 години

България винаги се е държала като фашистка към малцинствата . Това е голямо зверство което са направили на турците . Сега прилагат и по префинени начини към всички малцинства-културна асимилация чрез забрана на музика , език , традиции ..

16

до Давит

преди 6 години

Мохамед говори за хората които не се съгласят с неговата религия тоест това в което той вярвал да бъдат убивани Льжеш пак идил е ваше творение да злепоставите исляма и да ви се подчинят ,,гоите'' Ако беше така както ни внушаваш то след османските султани само исляма да е останал жив, Какво да кажем такава ви благодарноста нож в грьб.

15

До 16

преди 6 години

До АнонименНе лъжи! Всички мюсюлмански центрове в България са построени върху останките на християнски центрове. Що се отнася до хубавия живот - кой бяга от хубавото!

14

Давуд

преди 6 години

Създателят на живота не дели хората .Злото или фалшивите(лъжливите) религий, те разделят хората чрез това което учат и не само те а и всички сили които учат хората на зло и разделение.Исмаил към теб се обръщам .Мохамед говори за хората които не се съгласят с неговата религия тоест това в което той вярвал да бъдат убивани .Това не е Създателят на живота.Исус учеше да обичаме хората и тези който са ни врагове защото не разбираха че са под влияние на сили на злото в умовете си .Поздрави на всички

13

Анонимен

преди 6 години

И тоя е от Ислямска държава... ..да се приложи закона срещу тероризма тогава!

12

Анонимен

преди 6 години

Точно той си Е на държавата. За теб не сьм сигурен. Врякащите обикновено се агент провокатори.

11

Исмаил

преди 6 години

До ТОТОКаква прочистване бре. Строели са се църкви по това време(които вие сега не можете да ремонтирате),Имало е заможни българи и всички са си запазили народността и религията. Ако са искали да претопят някой народ мислиш ли че за 500г нямаше да стане. За пример мога да дам братята от Волжка България .....Къде им е сега държавата и в руските паспорти пише ли "волжки българин"?!?

10

Исмаил

преди 6 години

Прав е нашия лидер. Съдебния състав е изцяло от християни с предубеждения още преди делото. Съдът прилича по-скоро на инквизиция.....

9

ТОТО

преди 6 години

Досега не съм чул или видял ДПС, Турция или който и да е турчин да се е извинявал някога на българите за 500 години терор и етническо прочистване!Нито видях някой от тях искрено да празнува 3-ти март!Мисля, че е най-малкото нагло и неоснователно някой да се прави на жертва в държавата, която е безкрайно толерантна към всякакви етноси и религии.Радвайте се, че сте турци в България, защото можеше да сте турци в Турция!Връщайте си БГ паспортите веднага!

8

Анонимен

преди 6 години

След 500 години робство да ми натякват за възродителния процес е МНОГО НАГЛО ! ! !

7

До Доктор Сър Пичук

преди 6 години

Че той Путин с Турция е по-добри отношения отколкото Тръмп.