118

Анонимен

преди 6 години

Абе как ще пускате ердоган във варна бе! нали до оня ден разправяше, че била турска територия! Тоя в европейска турция не трябва да го пускат, те до варна ще му разрешат да стигне! ***! Нямаш ли нещо умно и полезно за България да правиШ?

117

ZZP NL

преди 6 години

Nay golemite lijtsi,kradsi i mosenitsi na balkanite sa ey tia dvamata no negramotnosta i nemotiyata gi dirrat na valst.

116

Анонимна

преди 6 години

Ако има нещо което не харесвам това е агресията...окупаторската политика на силните дьржави

115

Анонимен

преди 6 години

Още утре Бойко ще лекува коленете във ВМА!

114

Анонимен

преди 6 години

"Турция е на ръба на пропаста и Ердоган е човека, който ще и помогне да направи крачка напред. Убий *** със мълчание и го накарай да пълзи и чака пред всички врати и кабинети и накрая му плюй в устата на джагала. Плосък сценарий със очакван край нищо интересно да се види освен пълното унижение на джагала."НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ВСЕ ДА СЪНУВАШ ПРОСООО:-):-):-)Кисело ли е гроздето чоджум, а? :-):-):-):-):-):-)

113

Анонимен

преди 6 години

По-просто и лакомо от Боко нема.

112

Анонимен

преди 6 години

"Ха ха ха. Тоя Ердоган е по-*** даже и от Боко. Тоя *** мустак ще съсипе турция."Нали От 16 години я съсипваше...:-):-):-):-):-) сега пък щял да я съсипе:-):-):-):-):-)Вие от 16 години до къде я докарахте българията, издигнахте ли се поне мъничко :-):-):-):-):-):-)

111

Анонимен

преди 6 години

Сега вместо да се плакнете в морето ще се изливат тонове промишлени отпадъци.Това, което не знаете, че сероводородът ще се качи на повърхността туй като в морето всичко живо ще измре.Ще смърди на сяра, докато не се самовзриви и не предизвика глобална екокатастрофа.

110

Анонимна

преди 6 години

Нещо с изказванията за Кьрджали не му ли става така леко неудобно...?

109

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха. Тоя Ердоган е по-*** даже и от Боко. Тоя *** мустак ще съсипе турция.

108

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахте ли, че вече нямате море за почивка? Морските ви градове ще се превърнат в промишлени зони с работници-бежанци.Нищо чудно Германия да прекрати работните визи на голяма част от турските гастарбайтери и да ви ги изпрати в дъщерни фирми у вас.Просто ще си смени работниците с вашите роднини.

107

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган ме кефи, защото води Турция към катастрофа, но турците са толкова прости, че не се усещат. Затова съм му фен на Ердоган."От 16 години викаш това... Но в крайна сметкаМостовеТунелиНай голямо летищеКанал Истанбул (втори Босфор)Заплати и пенсии по високи от твойтаЗдравеопазване перфектоРуски Проекти газ, енергияС400Орерации в СирияСобствена военна техника и тнПий хапа и една студена водичка

106

Анонимен

преди 6 години

"Турчина се разкарва като долна *** дано го приемат някъде ама никъде не го искат Туй му е последния шанс да получи поредния унизитилен отказ понеже е медленно понимаещ хахахаха ."ТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ОТКАЗ ЗА ГРЪЦКИТЕ ВОЙНИЦИ, ЗА КЪБРЪС, ЗА БЕЖАНЦИТЕ, ЧЕ НЯМА ДА ГИ ДЪРЖИ ВЕЧЕ АКО НЕ СИ ДЪРЖАТ НА ОБЕЩАНИЕТО!!! АБЕ *** ОДЕВЕ ИМАШЕ НОВИНА, ЧЕ НЯМАТ НАДЕЖДА, ЧЕ ЩЕ ГО ОБЕДЪТ!!!! *** ***... ОТ ТЕБ НИЩУ НЕ СТАВА!

105

Анонимен

преди 6 години

Ердоган ме кефи, защото води Турция към катастрофа, но турците са толкова прости, че не се усещат. Затова съм му фен на Ердоган.

104

Анонимен

преди 6 години

Бежанците им трябват на господарите ви за да работят в промишлените зони в градовете ви.Защото няма да имате лекари след 10г, ще вкарат пакистански и индийски студенти по медицина да се учат върху вас, докато си вземат тапията за лекари.Не се шегувам ни май-малко! Индийците естествено ще си плащат за обучението и всичко е точно.

103

Анонимен

преди 6 години

"Не го помолиха, а му заповядаха да дойде! A защо ЕС да плаща за бежанците?"Иска ти се да са му заповядали, ама той не е като вашите там Шаро-вци!!!Горкия не си разбрал...Преди няколко години направиха ОФИЦИАЛНА сделка с ес то ти!!! Ердоган ще задържи бижанците, а те ще му помогнат финансово плюс визите!!! Абе ти си в ес то, пък хал хабер нямаш от официалните сделки... Колко се личи, че сте заден двор!

102

Анонимен

преди 6 години

Боже, дано да започне Трета Световна война!Ще имаме повече шансове да оцелеем, отколкото с този ръководен орган.

101

Анонимен

преди 6 години

"ЕрдоГaня пак настъпи мотиката от грешната страна."Дежавууу абе то според вас :-)от 16 години настъпва мотиката Той, ама писъка нещо се чува от вас:-):-):-):-):-)

100

Анонимен

преди 6 години

Защо щом е толкова лесно да затрият Турция и щом те са шефовете ... Защо ТЕ не махнат Турция от алианса...!? Какво им пречи!:-)Защо Ердоган като каза мислим вече да вленем ШОС... Китай като почна веднага след това изказване да преразглежда искането... Се запали Америка и дойдоха на среща да ни кажат защо ще ги напуснем???Я кажете АнаЛизаторчета!

99

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо против турците само да са далече от мен и да не закачат България. Да си стоят там в Анадола и да си правят съюз с Ислямска държава. Турция е мюсюлманска и азиатска държава. България е европейска и християнска. Турция няма място в Европа.