198

Анонимен

преди 6 години

До кънчоМного си прав :)

197

Бай Кольо

преди 6 години

До АнонименКомунистите 45 години ни продаваха на Русия и още продължават,но вече не им минава номера.

196

Бай Кольо

преди 6 години

Този Чалмалия се е самозабравил.Той е съвременният ХИМЛЕР.Затова продължава да държи страната във военно положение вече 2 години.А всеки,който е опозиция или просто поиска повече свободи се обявява за терорист и се арестува дори само по подозрение - това си е ГЕСТАПО.И този *** има наглоста да говори за човешки права.Например за Кърджали.

195

АНОНИМНА

преди 6 години

Този Ердоган не идва за хубаво в България.Защо Брюксел настоява в България да се обсъждат въпроси свързани с мигранти, а не в Турция? Намирисва ми като конспирация,нов Берлински конгрес,която цели да разцепи България. Вожде Наш Бойко,потиш се,ама по-добре си отваряй очите на 4,защото турчинът е хвърлил око на Кърджали,че може и за друга територия да претендира.Това идване съвпада с визитата на Путин, никак не е случайно.Журналисти впрочем защо мълчите за Путин?Ще се затваря ли пак половин София?

194

Анонимен

преди 6 години

Тоз нашия ***, ще ни продаде без да му мигне окото. Вярвам, че господ гледа и ще ги накаже по един или друг начин тия управници - не ги цитирам, че са много и ... ако пропусна някой току виж се обидил.

193

1

преди 6 години

Срещата ще е много интересна. Дано да успеят да се разберат мирно и тихо. От това ще спечелим всички !

192

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 183 Не е вярна че Русия е няй голяматя суперсило.Вярно е че народа на Русия обеднява. Току що по БТВ имаше репортаж за изборите от където обикновени руснаци казаха че са обеднели много.На теб ли да вярвам , или на бедните руснаци?

191

кънчо

преди 6 години

Аз немога да разбера пошеюето се плашат от война-в 21век нчкой да каже на свободен човек ходи се бий за ердоган путин или бойко или незнам си кой ааххаахахах-това ще е война само и единствено от войници на заплата нищо повече-та приятели имам и турци и руснаци и всякакви-нормални хора-кой ще ме накара да стрелям срещу човешко същество незнам-та чакайте бомбите и това е -*** не се бойте от никой-нас ще ни анексират по факса с писмо впо български пощи-само ще ни уведомят,нищо повече

190

Анонимен

преди 6 години

С въртолет от летището до Евксиноград,а даже са асфалтирали по 2 метра на пробива на новия булевард по Владислав,дупките където ежедневно си трошихме колите в колона по един!

189

Анонимен

преди 6 години

Мисля че тоя и другия от Израел са най големите терористи...избиват хора и не им пука. Като се укрива информация

188

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Игрите на ГОЛЕМИТЕ и нас! Ние сме зле! Не знаем къде сме! Да сме в ЕС -не сме! Да мсе с ислямска Турция -не сме! Да мсе с Русия -не сме .Нито с САЩ или Китай!!Нямаме печалба от нито една от тях! Да причината е в нас- и то основната разбира се.Но и нямаме шанс за рабноправно членство никъде! Нали не мислите ,че ЕС е едноправенза България! Вижте квотите за България .Не отговарят на нито едно правило! Нормално,другите в ЕС имат по силни позиции,което е равносилно на неравноправие .И има ли шанс за

187

kan4o

преди 6 години

Оставете Европа,тук става въпрос за България,за нас и Балканите.Едно,че две.че три и Европа ще заври.

186

sorry

преди 6 години

Когато в ранна утрин изток се топи в море от пламък златоален,върви той редом с бледоликите тълпи и сам пламти от гняв запален. Е да ,иде,иде...третата.

185

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До АнонименЕвропа не иска Турция! И не е причината в исляма . Ами по същите причини , които имат с Русия! Способноста им да не бъдат само пазари за стоките им! Ами и те да произвеждат конкурентни стоки! Спомнятите ли си Южна Арика! Така с апартейта белите европейци закопаха белите южноафриканци , защото започнаха да индустриализират черна Южна Африка! И сега пак продават суровини ЮА , а не стоки! Нормално ! Стратегически игри в иконоиката! Само дето Китай и другите там изиграха умните европейци

184

Анонимен

преди 6 години

До 172 Така еБойко е домашен любимец на Меркел. Така ли е? Така е!Ти си потомствен глу-пак трето поколение. Така ли е? Така е!

183

обрат

преди 6 години

До СтоОт ботуш, та на фес........................

182

славянин

преди 6 години

''Еволюцията вече няма да се изучава в училищата в Турция, обяви служител на Министерството на образованието, цитиран от "Гардиън".СпоредАлпашлан Дурмуш еволюцията е много противоречива, спорна и твърде сложна за учениците.Дурмуш обяви още, че ще се постави по-голям акцент върху приноса на мюсюлманските и турските учени, а уроците по история ще се отдалечат от "евроцентричния" подход.''Съвсем нагледен пример за ''бурното и всестранно развитие'' на шериатска турция!

181

Анонимен

преди 6 години

ОТ КОГА БОРИСОИВ Е ВИСШ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЕС?ТОЙ Е ПРИСЛУГАТА НА ПЪРВИТЕ ДВАМА, НИЩО ПОВЕЧЕ.

180

ЧАНАК КАЛЕ

преди 6 години

До Galipoly1915.....По-бетер от боя при Шипка! Ето кои ни научиха как да се сражаваме!

179

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Голата истина :)Ами Турция се развива ! Да така е ! Но Сравнение с нас са много напред! Но те преминават към ново ниво на конкуренция!А там правилата са други! И трябва да имат това ниво за защита разбира се! Защото да се конкурираш с този ,койтоте е създал !! А ислямизацията няма дамине безболезнено! И светска Турция ако си отиде, то ислямската Турция има неразрешими проблеми от религиозен характер!