166

Един Българин

преди 6 години

Машината сама по себеси е страхотна Но не е за нас .Голяма е за мисий .харчи малко за масатаси но дори и така не е хич малко . Въобще от немците ни трябва Pz 2000 най добрата в света артилерия а и като цени са блиски с боксера . За БТР най добре е дето го предлагат американците имаме 7 броя от тях не са лоши лесно се транспортират със самолет горят малко и като капак са и Евтини 700 000 долара за бройка за спавка Русомахата е към1 300 000 а Бумеранга дето ЩЕ се появява в русия го дават 900 000

165

ЗАВРЪЩАНЕ!

преди 6 години

Рано или късно това трябваше да се случи. Десетилетия наред на най-технологично развитата държава във всички области на икономиката в това число и във военната беше наложено съвсем умишлено изкуствено ембарго в производството на оръжия. Само за пет години сега Германия ще се превърне отново в най-мощната държава във военната сфера! Няма по-добри оръжия от германските ! Германия ще бъде първа и в производствито на ракетно-космически системи!

164

пазете се

преди 6 години

огледайте Мерцедеси купени за армията камиони и джипове.Вижда се ясно черен масов мазен обемен проникващ убиец в кабината на камионите в около джиповете вкл командирски..Труско говорящи терористи следят техниката с точност до три микрона обемно проникващо вкл записват всички разговори и лични данни

163

ПАзете НАШИТЕ

преди 6 години

той по тежък от тежък съветски танк бе..ПАзете нашите БТР ,МТЛБ и БМП добри са стават за справяне с природни бедствия..Направете пожарни на база стари БТР,МТЛБ и не харчете пари за ненужни оръжия НЯМА ОТ ДЕК А да ги откраднете..Горанов ограбените от народа милиарди ги насочва предимно за КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ НОСЕЩИ ЯКИ МЪНГИЗИ на власт пдоставените дупета..няма с кого да с е бием с нови БТР и вкл супер тежки като тези..

162

Козякк

преди 6 години

Нашите американски вибратoри се управляват от Руски процесор и китайски батерии. Много сме доволни и обмисляме следващия месец с центовете от постовете да си купиме още вибратoри а не едни и същи само да си ги менкаме. ***.е се и не се миеме. Слава на САЩ, слава на Соорос!

161

Пророкът Гочо

преди 6 години

11100км с едно зареждане? демек от северния до южния полюс.

160

Анонимен

преди 6 години

НЕ. Ние ще си купим от руските. Въпреки, че сме с ЕС и НАТО.

159

Козякк

преди 6 години

Аз съм американолюб но не мога да скрия че и аз ползвам руски процесор като байкал-Т1.

158

Анонимен

преди 6 години

Байкал Т1 е руски процесор и аз го ползвам. Много по-добър е от старите *** Интел и тн. Много съм доволен и пак бих си взел руска техника.

157

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 206Ама как бееее ! САЩ са много слаборазвита държава ! Много ! Затуй никой не ще да ходи в САЩ освен 10тина милиона руснаци.

156

Анонимен

преди 6 години

За информация, Байкал Т1 не се произвежда в Рашка. Нямат технологията и фабриките за това.

155

Анонимен

преди 6 години

Пари ми трябват за да я направят тази прахосмукачка а не за да я измисля. Това са елементарни неща с които могат да се гордеят само слаборазвити държави като САЩ

154

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 203Ахахахахахахахахха.Първо, Байкал-т1 е комуникационен процесор. Не става за настолен компютър. Второ, Байкала е 2 моторолски процесора :))))) Честито !

153

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 202Не е и лосион че да го изпиеш. В Рашка обаче опитите продължават.

152

Анонимен

преди 6 години

Процесора на моя компютър е Байкал -Т1.

151

Анонимен

преди 6 години

До Ф.С.В.Колко жалко !!!Че ис прав в това отношение!!Но това е нивото ни! Акълът не е като водата ,че да го налееш!

150

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 198Колко пари ти трябват за да измислиш прахосмукачка ?

149

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 198Руските технологии са като живота на Марс. Всички говорят за тях ама никой не ги е виждал.

148

Реалист

преди 6 години

Ето руско мнение за руските коли гледайтеhttps://youtube/watch?v=Yv6xmtHpv3A

147

Анонимен

преди 6 години

То ако имам пари и аз мога да направя прахосмукачка. Ама за Козяшкитe неандерталци това е връх на технологията. И главата не може да им проумее какво е висока технология. За да я развиваш трябва да имаш добри учени, а най-добрите са в Русия и го доказаха последните 10 години. Най-добрите физици и едни от най-добрите химици са руснаците.