186

до анонимен

преди 6 години

Копуваш Mimars и ако ти скимне гърмиш мостовете над босвора или руския флот в базите му в крим ...и .забравяш сякакви глупости за сс23 ФАКТ---------Първо - Що не кажеш колко струва една HIMARS (5,1 мил. $$$ за бройка)!Второ - това е тип РСЗО и с нея ще плашиш РФ???Трето - ЗРПК Панцер и Тор са заточени и по такива системи.Четвърто - руските РСЗО Торнадо-С са не по-малко ефективни.

185

Новичък

преди 6 години

Трябва ни всеки патрон,ракета или бомба да поразява цел.Наистина разполагаме с малко пари а трябва да гониме максимална ефективност.

184

Сун Дзъ

преди 6 години

На България и трябват ефективни ракетни системи базирани на дронове,хеликоптери и самолети.Трябва цялостнода се преосмисли концепцията за войната.Трябва скорост , ефективно порязяване и радиоелектронна борба с противника.Танкове,БТР-и БМП-та артелерийските системи са концепция от 20 век.Освен друго трябва максимална ефективност за парите които имаме!

183

Терсенето

преди 6 години

По боковите пътища бих се возил само на Панера не признава дупки и има противъздушно оръдие.

182

Мюлер

преди 6 години

Щирлиц За еко показателите не го мисли 3 боксера клепат по малко от 1 руски бтр 82 на пример

181

Нов набор

преди 6 години

Копуваш Mimars и ако ти скимне гърмиш мостовете над босвора или руския флот в базите му в крим ...и .забравяш сякакви глупости за сс23 ФАКТ

180

Анонимен

преди 6 години

Това е най доброто в света на колесна база по всички показатели но дали ни трябва е друг въпрос аз лично бих купил артилериски системи pz 2000 за тези пари

179

Стар набор

преди 6 години

Ами като нарязахме 108 броя SS-23 ракети, сега ще купуваме немски железа.

178

Анонимен

преди 6 години

Това че за 1 немски тан изгаряха 6 руски е факт от войните . Колкото до бтр явно са си просто бронирани камиони а руснаците двигатели като хората не могат да правят

177

Щирлиц

преди 6 години

А как е с екологичните показатели?Все пак е западна техника,не омразната руска,която дими,трака,и...абе изобщо руска е - демек неправилна.Това чудо обаче задължително е правилно,мдаа..

176

bez

преди 6 години

Трябват ни оръжия за масово поразяване защото сме малки. каквото и да купим сме далеч от потенциалните врагове. Ако инвестираме в модерни оръжия за масово поразяване няма значение колко сме големи. Електромагнитни оръжия, Радио ... такива, Ракетки и т.н.

175

ТУК СЕ ЛЕЕ...

преди 6 години

лава от злоба и глупост от руските ***!!!

174

Анонимен

преди 6 години

С едно зареждане могъл да изминине 11хил км...Може, немска техника, но трябва да върви по нанадолнище.

173

Анонимен

преди 6 години

С Боксера можеш да победиш само африканско племе въоръжено с копия...Сигурен ли си, защото аз не съм. А то африкански племена без РПГ-та няма отдавна.

172

Анонимен

преди 6 години

Скъпа и ненужна за България техника. Както и всички закупени досега военни доставки за БА - пълни ***, някои като белгийските фрегати дори не бива да загасят двигателите си, за да не се унищожи електрониката им. А за самолетите - едва една десета летят и то при добри метереологични условия.България сама може да произведе БТР по руски модел и ще бъде несравним със скъпата и некачествена германска техника.

171

221

преди 6 години

Ти си пълен ***!!!

170

Анонимен

преди 6 години

С Боксера можеш да победиш само африканско племе въоръжено с копия.. Много е комфортен но срещу добре въоръжена армия не става..

169

Анонимен

преди 6 години

С едно зареждане могъл да изминине 11хил км.. Това не е с ядрения двигател на Путин..

168

Анонимен

преди 6 години

217 коментара абе балъци можехте и в вестник Труд да прочетете налид от там е крадено

167

до Авторката

преди 6 години

предаде "Труд" а ти само копира и постави Текста тука и накрая си написа името отдолу