164

dp

преди 6 години

Няма по-нископълзяща пасмина от руските слуги в БГ, жестокостта им иде от знанието колко са жалки и постоянния напън да угодят на господаря си, това им е начинът на "живот".

163

Блайщифт

преди 6 години

Фро-Фюрер Алексадърщрасер, правил ли е карикатури на Гулаг, Освиенцим и Белене?а кво казаа на Чърчил за едни много на брой френски моряци, загинали след команда на ПедеRалисимуст Чекръкчил да бъде потопен френския флот....а на загиналите цивилни след бомбандировките в Българиа 1941-45, правил ли е карикатури" ако ДА, защо софиянци не се го утрепали с камъни? Защото ФраФюрер АленЩрасен е рисувал с Балйщифт Кестлер!

162

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията не е виновна за днешната мизерия, нещо друго е виновно - примерно Путин, Русия, БСП, мутрите от ГЕРБ, комунистите, червените капиталисти, политиците, съдебната система, малцинствата които раждата деца да взимат социални. Иначе демокрацията не е виновна, демокрацията е съвършена, демокрацията е свещена крава.

161

Fallschirmspringer

преди 6 години

Достигнахме съвършенството за един период от 28 години.Успяхме устремно да се свлечем от 25 място в света по ИЧР /индекс на човешко развитие/,до към 58 за 2016г и сме след Беларус,Румъния и т.н.

160

Членска карта №7

преди 6 години

До Провалилата се БСПТова какво общо има с Фра Дяволо :-)

159

Членска карта №7

преди 6 години

А карикатура на Пилсудски и Хитлер!?? А карикатура на Аншлуса!?? А карикатура на Мюнхенския сговор... Нека Бог го съди или оправдава! Тази истерия от реваншизъм, която се подклажда в българското общество, няма да доведе до нищо добро... Пак се връщаме към рязане на глави, кланета на малолетни...

158

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

157

Само питам, бе.

преди 6 години

А на Хитлер карикатура от преди войната, в разгара на войната-Сталинград, Курск, ...Берлин, или след войната правил ли е Райко Алексиев и ако не е правил защо "Не ги поаказва" тияили да кажем на самия Сталинград дали е правил карикатурада не се окаже че Фра Дяволо е ник неймето му от немските тайни служби

156

Реалист

преди 6 години

Оказа се, че по-големи гадове от демократите в България няма. Затова сме най-бедни в Европа.

155

Така е

преди 6 години

До Fallschirmspringer 180 Акобяхме при Путин и троха нямаше да има.

154

Касиерка в Лидл

преди 6 години

Чудя ви се на акъла, как може да се занимавате с такива глупости.Живота е толкова хубав. Ето- сега отива до МОЛ-а, после ще отскоча до Гърция.Иначе съм съгласна. В България е много лошо и мизерията е голяма.Гадните капиталисти дават ниски заплати.

153

Реалист

преди 6 години

Ммм,да . По големи гадове от комунистите няма.Няма спор.Факт. Затова България е европейска , демократична държава и сомунистите да бъдат поставени на мъстото , което са си извоювали. С Корделка начело.Е , да не забрамяме и моториста Таско.

152

Анонимен

преди 6 години

До 153. \Хубаво, че Франция е избила толкова колаборационсити. Имало е смисъл от това,както сам каза,сяда на масата на победителите. Ние какво спечелихме от избитите тук?

151

Fallschirmspringer

преди 6 години

До *** Има ,има .Нарича се еврогейска ,неолиберална , псевдодемократична тотална разруха.То затова ни отпускан по някоя троха ,която след това ни я изкарват през носа ,за да имитираме държава ,но както всички знаят 90% от сумите се открадват от правилните хора както и обслужващия ги персонал

150

Анонимен

преди 6 години

Софийската митрополия призна: Неофит упълномощил Григорий да подпише предварителния договор с Гинка

149

Анонимен

преди 6 години

Да живее герберасткото мюре СВЕТА ГИНКА ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛКА

148

Анонимен

преди 6 години

Горанов поиска нови данъци за колите и имотите ... и пак не каза нищо за имота си на стойност 4.5 милиона лева в Бистрица ...

147

Fallschirmspringer

преди 6 години

До тонката.Може ,може стига да е намерил нещо да облече и обуе в кофите за *** ,както и нещо за ядене сред отпадъците ,но в свирепа конкуренция с бездомните кучета

146

Анонимен

преди 6 години

Нов погром за 4 млрд. ГЕРБерите закриват компютърните училища, ИТ секторът пред крах

145

Историк

преди 6 години

Защо не започнете да пишете, защо се стигна до тази саморазправа след 44 година? преди това също има доста интересни неща. Всичко си има причинноследствена връзка..