315

Анонимен

преди 6 години

Другаря с билетчетата ме накара да сметна, че тогава с една заплата си купувах 20 467 клечки за зъби, а сега само 12 575.

314

Адолф

преди 6 години

БСП-БКП отдавна реябваше да е в канала,извън парламента! Партия която в цялата си история е работила срещу родината с атентати и предателства,в полза на чужда държава! И сега нейните политици са най-цинични и нагли и никога не подават оставки!

313

Футуролог-4 част

преди 6 години

А във БГ селянинът от Веселиново и член на БКП барабар с пловдивският Кон са някакви богопомазани суперфилософиПо тв СКАТ на Валери дето татко му е сегашен член на "БКП-Георги Димитров" преди години един гост заяви че Бойко е държал монопола с *** в няколко столични квартала и е изнасял женска плът на западИСТИНАТА е че в Русия имаше в пъти по-голяма съпротива срещу комунизма отколкото във БългарияД.Талев:"Един ден комунизма ще си отиде от света и последният комунист ще е българин"

312

Анонимен

преди 6 години

Всяко нещо трябва да си струва колкото му е стойността. Който тъгува за градски транспорт по 6 ст. , веднага да хваща влака за Северна Корея, там може и да е безплатен. Като ти вземат всички права, тогава снизходително ти дават ефтини билетчета - я за счупен автобус, я за руски филм.

311

Анонимен

преди 6 години

Не знам как си позволяват постоянно да заплашват с народен съд ? Това е едно срамно дело извършено върху Български граждани и войници , от чужди такива. Каква наглост само.... прокуратурата да се самосезираа и да започне да работи.

310

Футуролог-3 част

преди 6 години

Там където е имало съпротива срещу комунизма е имало военни РежимиТам където комунизма не е срещал никаква съпротива е действала милициятаСлед 80-те на 20 век в Полша бе въведен ВОЕНЕН режим като червените генерали успяха да пратят в небетието СССР барабар с Варшавския договорПоляците твърдят дори че нобелиста им Лех Валенса е агент на червените тайни службиВъведоха лустрация за всички родени преди 1972Започнаха да отнемат офицерски звания и пенсии на военни от комунизма

309

славянин

преди 6 години

На кого принадлежаха крилатите фрази, че в България ''такъв е материала'' и ''аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме''!?

308

Футуролог-2 част

преди 6 години

Как го виждате Тодор Живков да възложи на бг-армията да проведе възродителния процестова означава извънредна ситуацияА милицията омаловажава целия проблем изкарвайки десидентите криминалитетиЗаради това днес се радваме на възродителя Бойко Борисов участвал с пожарната техника да потушава бунтоветеБойко Борисов да каже охранявала ли е неговата сикаджийска фирма митингите на БКП/БСП/ в началото на 90-те на 20 век и казвал ли е че:"Никой мръсен седесар няма право да бие комунистите във България

307

Футуролог-1 част

преди 6 години

Вчера по ТВ Канал3 гостува депутат от ДПС с доста крайни изказвания за България преди 1989 и за Народната Милиция която тогава провежда Възродителния процес!Напомни ми за Сорос дето по тв Блумбърг намекваше че той е разрушил СССР!А истината е че бг-турците преди 10.11.1989 барабар с всички "Десиденти" бяха кръгли нули и никой не ги е броял за сливи и заради това с тях се е занимаваше милицията която от основаването си през 1878 до ден днешен си действа без прекъсване и си лови "престъпниците"

306

До 336

преди 6 години

Извинете, на каква дрога сте ?

305

Що е туй Демокрация

преди 6 години

Демокрация в БГ е:- Да те убие в дома ти чиляк с 12 висящи- Да ти счупи стъклото дИмократичен хулиган- Демократично да умрем по пътя към болницата, или от демократична грешна диагноза- Демократично да ме сгазят на пешеходна пътека и роднините ми да платят обезщетение на шофьора- Демократични храни вредни, по-скъпи от ЕС и вкус на ГМО-Демократична водичка с уран-Демократични цени на ток, вода, парно, бензин вдигат годишно с 10%, а заплатата с един.- Демократично е шефа да не плати 6 месец

304

Как накъде

преди 6 години

Скоро ще вземат решение пак да се присъединим към Северна Азия. Те толкова си могат...

303

До Анонимен 327

преди 6 години

"При соца със заплата 260 лв си купивах 4 333 билетчета х 0.06 лв за градския транспорт", Преди държавата субсидираше транспорта и сметките ти хич не са верни. Затова пък сега взимаш 200 лева пенсия, щото едно време си се возил за билетче от 6 ст. Понимаеш другарю. П.С. ама толкова сте ми лесни тези дето смятате преди и сега че чак ми е щастливо да ви мачкам.

302

Червените

преди 6 години

Ако не обират банки ще взривяват църквиПълна щета са за България.

301

Анонимен

преди 6 години

Подлизуркото от Банкя пак ли започна да се мазни на евробюрократите.Да каже нещо за дупките, блокираната държава и изчезналите 16 милиарда ДДС от бюджета.

300

Стефанов

преди 6 години

За какво взимате мнението на Е.Михайлов? Дали е морален строжер? Честен до мозъка на костите... Чий го търси в ДОСТ? Не че БСП са повече стока, видЕхме ги какви ги сътвориха. Но Михайлов е на дъното!

299

Истукан

преди 6 години

Едно е хубавото, а именно, че БСП и ДПС не са на власт. Остава да изгоним и ГЕРБ и да ги пратим всички да лижат *** извън парламента. Да ходят при НДСВ и РБ. Реформаторите също се прцакаха като НДСВ заради Кунева и Корман Исмаилов.

298

Анонимен

преди 6 години

До Истинското лице2016 - 7 128 МИЛИОНА и изведнъж за година 5.4 - по-малко лъжете

297

Анонимен

преди 6 години

При соца със заплата 260 лв си купивах 4 333 билетчета х 0.06 лв за градския транспорт.Сега билетчето е 1.60 лв (увеличило се е повече от 26 пъти).Значи за да запазя стандарата си трябва да взимам 4 333 билетчета х 1.60 лв, трябва да взимам 6932 лв.А на практика взимам малко под 1 500 лв, тоест обеднял съм около 5 пъти.

296

Анонимен

преди 6 години

До Истинското лицеХАЙДЕ БЕ - ами въпросния ЕРГЕНСКИ ДАНЪК си е казал думата. Освен това на границата не смееш да припариш - стреля се на месо. ТУКА да работите за *** да гушкат и да ходят по сафарите - КУБАДИНСКИ